78998
  • 5c0rp330n
    ...ami forintban 10729 volt elvileg.
  • 5c0rp330n
    en meg vagyok annyira igenyes, hogy a jatek csomagolasat sem turom hogy elbasszak, illetve ha ilyet csinalnak, plusz joval dragabban is adjak mint kintrol szallitassal egyutt az itteni fizetesek dacara, az ilyet nem tamogatom azzal hogy egy vasat is fizetnek erte, inkabb atkozom a rokonait is annak akinek ezt koszonhetjuk. egyebkent elorendeltem, 32.86 GBP volt szallitassal egyutt :)
  • Davidus
    SC2 oldalt még a bejelentéskor frissítgették aztán évekig basztak rá:D
  • TurboX
    a hivatalos sc2 oldalán rengeteg egység került ki megjelenés előtt, ami balance, használhatóság, design vagy egyéb más okok miatt ment a kukába.
  • Davidus
    szerintem max a számok változnak. nem rakták volna ki az oldalra 3-4 hónappal a megjelenés előtt ha nem lenne közel végleges
  • TurboX
    szvsz rengeteg skill,runa stb. fog változni neadjisten törlődni a megjelenésig
  • Carlos
    Valaki egy jópofa Wizard-ot esetleg?
  • Daell Drow
    Na ez a beallitas le lesz mentve, normalon eletkepesnek latom. Aztan majd kiderul.
  • Davidus
    link
  • McHaals
    mondjuk a wow-nak igényes a doboza, pedig csak alap verzió + kiegek
  • [HUN]Crassus
    van sacc/kb release date info?
  • McHaals
    hát én vagyok annyira elvetemült, hogy csak addig nézem meg a csomagolást, amíg kibontom. engem a játék érdekel, nem a doboz... a többi játékom is ott porosodik valahol az asztal alsó fiókján.
  • Davidus
    gargantuan posion rúnával + zombie handler passzív
  • 5c0rp330n
    postazos. de elvileg megjelenes elott feladjak ugy h megjelenes napjara odaerjen. aztan mivel magyarorszagon vagyunk, 1-2 nap csuszas meg lehet h benne van, de annyit en mar kivarok ha 10 evet kivartam. a magyar verzioert viszont el kene menni, ugy is 2ezer forinttal dragabb lenne, raadasul ott van az a veszely mint sc2-nel, hogy az igenyes kinti kiadast valami undoritoan igenytelen fos csomagolasra kicserelik.
  • McHaals
    ez a pre-order ez postázós vagy digital download? mert ha postázós, én bizony nem várok +1 hetet, hanem a megjelenés napján irány a cora :D
  • elitehun
    Oh hogy itt is van skill kalkulátor? :D
    Amúgy hatodik skillnke vagy a zombi falat tenném be vagy azt amikor a zombik kijönnek a földből, egymásra másznak és rádőlnke az ellenségre
  • 5c0rp330n
    kozben megtalaltam a kerdesemre a valaszt:
    "PRE ORDER PRICE GUARANTEE
    Sometimes between pre-ordering an item and its dispatch a product's price can change. However with our pre-order price guarantee should the price of an item increase after you've placed your pre-order we will honour your original price! The price you pay will be listed in your pre-order basket.
    Should we reduce a pre-order in price we will also automatically reduce the cost of your pre-order to this."

szoval ugy nezem szallitassal egyutt olyan 10800 huf lenne. az eleg jo ar nem?
  • Daell Drow
    Amugy ossze allitottam az elso karit amivel menni fogok, female WD.
    Es poison damege-ra megyek, de meg hianyos a skill. Tudnatok ajanlani 6ik skill-t, ill passiv skillbol sem tudom mi kene ehez az ossze allitashoz.
  • Tatyla
    wow-ból kiindulva CE mindig elég bőséges...
  • Carlos
    fakk, aszittem külön kulcs jár hozzá.
    Akkor ott fog megrohadni a szerveren. :)
  • Daell Drow
    A wow petet nem tudod eladni, mert maga key tartalmazza.
  • Carlos
    artbook és soundtrack cd 100% lesz benne! És szerintem ezekért már érdemes.
    WoW pet is lesz, de azt leszarom. Max eladom valakinek akinek kell. :)
  • ShaiHulud
    meg nem, talan majd blizzconnal bejelentik azt is a release datetel egyutt :)
  • Carlos
    nem
  • jazzy
    CE lesz valószínűleg itt is, de még meglátjuk mit ajánl. Ha kiszúrják a szemem 1 mikiegér figurával meg 1 wow pettel akkor nem lesz ce.
  • McHaals
    crassus az a fej ami megjelenik az avatarodon az ki lenne? úgy néz ki, mint Puzsér Róbert :D
  • Noodlee
    Lehet tudni, hogy a CE verziónak lesz-e valami + ingame tartalma?
    Ha csak valami hülye bögrét, füzetet, vagy hasonló szarságot adnak mellé, akkor felejtős a részemről.
  • ShaiHulud
    csak ugy monodm az sc2 meg mindig 12990 semmit se ment lejebb tobb mint 1 even at. dio3 miert tenne maskepp?
  • Carlos
    Nálam sem. CE.
  • McHaals
    4 db játékot vettem eddig meg:
    CS-DOD, Diablo2, WOW, COD-MW2, ezek közül a cod-dal nem játszottam túl sokat, de a többivel éveken át.
    a D3 lesz az ötödik. ez abban a pillanatban eldőlt, amikor megláttam a videókat a bétáról.
  • Bandris86
    Nálam sem. CE.
  • TVelvet
    Ez egy olyan játék, aminek ott a helye a polcon.. Nem ilyen tucatszar. Itt support van, ráadásul nem havidíjjas. Nálam nem kérdés.
  • 5c0rp330n
    ja amugy az elejen az sc2 arakrol beszeltem az lemaradt :)
  • 5c0rp330n
    baromira nem megy annyit le. korulneztem nehany oldalon, es a legolcsobb oldalon is 28 font (de a legtobb masik oldalon 30-35 font korul mozog), amikor megjelenes napjan 35-ert vettem anno.
    inkabb azt mondjatok meg h ha elorendelem a dio-t pl itt, akkor is megkapom a most kiirt arert ha kozben amugy valtozna az ar? mert ebbol a szempontbol meggondolando az elorendeles, sc2-t alapul veve gondolom ennel dragabb lesz.
  • Carlos
    Sajnos akkor fog kijönni az exile amikor már mindenki a d3-at tolja akkor meg majdhogynem esélytelen, hogy pár embernél több foglalkozzon vele.
    Akkor lenne esélyük, ha d3 előtt kijönnének. Egyébként bukógyanús...
  • [HUN]Crassus
    nem kell sietned megvenni 5-6 hónap után lemegy az ára 30-40% al simán!Amúgy meg kicsit spórolsz és megvan a 12k is...
  • nr1ranger
    Mire lemegy a D3 ára kint lesz két kieg is, és kompletten 20-25ezer forint lesz
  • Zomil
    Hát erösen gondolkodom, mert vannak pro és kontra érveim is a játékhoz :D
    Egyrész imádtam a dio1-2-t, rengeteg idöt beléjük toltam mind a 2-be. Viszont gondolom ennek is 12k-s indulo ára lesz, mint sc2-nek amit én nagyon drágának találok hiába blizz játék...várni meg nincs értelme, mert blizz nem igazán szokta levinni a játékai árát, max. 5év után...sajnos ez a legnyomosabb indok afelé, h ne vegyem meg. A monk kaszt nagyon megtetszett igy videok alapján, wizard is tetszik(sorci volt a kedvencem d2-ben). Viszont ez a hpgömbös megoldás nem tetszik.

Remélem lesz lehetöségem a bétát kiprobálni, mert sztem azzal eltudnám dönteni, h elkezdjek-e sporolni a játékra :D

off: Path of exile meg nagyon jonak tünik, a skillfa nagyon durva és elég élvezetes játéknak néz ki, csak sajnos ott is bétakulcsra várok :)
  • ShaiHulud
    miert ne kapna? wow kiegekhez is szoktak, sc2hoz is kapott csomo magyar, diablo3hoz is fogunk(ugyugy) sokan
  • ShaiHulud
    opera+sima enter :)