78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
SC2 kedden jelent meg!! -
Dec 13? -
én dec 12-re -
december 6-ra tippelek -
[SiX] Boci #9002 December előtt biztosan nem tudják kiadni. Szerintem december első hetében fog megjelenni, ha nem futnak bele valami csúnyaságba a béta során. -
*ü -
ha van eszik kipattintják NOV. elején...így kibasznak a BF3 al meg a SWTOR-al is..... -
ja jó hülye vagyok azt hittem a béta bekerülésre is vonatkozik... -
wow vagy sc2 acc csak a fórumhoz kell... a bétához elég egy akármilyen blizz játék hozzárendelve a bnet-acchoz -
ShaiHulud #8997 whatsyourproblem?
azt irta, hogy a FORUMRA csak az irhat akinek van SC2 vagy aktiv WOW accja, TRIAL SC2 illetve FROZEN wowos nem. -
?? -
akkor rohadjon meg a Blizz full wow accom van igaz frózen, mellette dió2+kieg és SC2 ha ez nem elég nekik akkor bekaphatják csak a béta miatt nem fogok befizetni egy hónap wow-ot... -
bárcsak így lenne... -
hát én nem ismertem :D
mekkora nyomik -
sirdond #8992 old,nagyon -
de nyomik vagytok hogy ezt a 3 ast várjátok, mikor az igazán profik már 5 össel nyomják
link

-
Ugyanazt leírtad megint, trialról meg nem volt szó -
radical #8989 csak fullos aktív wow és sc2 postolhat hibernált wow vagy trial sc2 nem. -
Állítsd át jobb fent a wowos karaktered avatarját bármilyen SC2-re (ha van) és akkor tudsz írni a D3 fórumra, nekem így működött -
ja bocs nem néztem az adatlapot, csak próbáltam segíteni -
XeroX #8986 A fiam tiltott ki. :)
A lényeg hogy az wow acc frozen, azért nem lehet commentelni a D3 fórumon.
Kicsit félreveztő a hibaüzenet, e egy béta kulcsért elnézem nekik.
-
Dr DeViLKiNG #8985 Ja, közben leesett, hogy ezek a követők.
-
huhh, király :) -
Noodlee #8983 Mi ezen az érdekes? -
Dr DeViLKiNG #8982 Fileok között kutakodva ezt találtam (Class Skill kit könyvtárban). Csak nem benne maradt véletlen valami megint, mint anno d2ben :p
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Enchantress, Scoundrel, Templar -
Mert megint rossz voltál.
-
radical #8980 dede nekem is ezt csinálta a papi. -
Én eléggé kétlem, hogy 35-40 évesen a cirka 70 éves szülei letiltották a fórum használati jogát szegény "gyereknek". -
Xerox:
belépsz a battle.net-re, ott jobb felül klikk az account-ra, utána settings, azon belül parental controls, és ott talán a manage parental controls, de ehhez tudnod kell annak az emilcímét, aki bekapcsolta. gondolom valamelyik szülő. beszélj velük, az a legegyszerűbb. -
na akkor csak nekem van igazam, D2-vel is bekerülök a kalapba :D
már csak azért izgulok, hogy ki is húzzanak. -
ShaiHulud #8976 nem ertitek.
"...attach any Blizzard title that has a CD-Key..."
eddig az volt hogy CSAK sc2 vagy wow accounttal lehet bekerulni, most megerositettek, hogy ha regi diablo2 vagy egyeb blizzard jatek, amihez volt cdkey csatolva van a battle.net acchoz, akkor benne vagy a kalapban te is.
-
Ezt már tudtuk egy hete is. -
legalább nem fog a sok ráérős agyalágyult másodpercenként accot kreálni abban a tudatban hogy ezzel nő az esélye a bétára való bejutásra.. -
"This was bad information given out by one of our tech support reps. They confused requirements to post in the forums to requirements to be able to opt-in. They’re not the same. To opt-in you need to create a Battle.net account and attach any Blizzard title that has a CD-Key you can attach. If you’re opted in then that means you do have a game attached, and you’re all set – you’re in the pool to be selected just like everyone else."
Mondjuk így romlottak az esélyeim a bekerülésre
-
Anyuci tuti letiltotta
-
a parental control settings kicsit mást takar szerintem. -
Akkor tudsz hozza szolni ha van SC2 vagy WOW az accountodon. -
XeroX #8969 D3 Offical site
THIS ACCOUNT CANNOT POST ON THE FORUMS DUE TO PARENTAL CONTROLS SETTINGS.
Akkor lehet hozzászólni ha be van állítva ? -
Noodlee #8968 The Shared Stash -
beta előtt elkezdték frissíteni ahogy a d3 oldal esetében is