78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ha nem lehet hasznalni nalunk, akkor meg kerulni sem lehet. Mivel a blizz gondoskodni fog rola, o sem akar torvenybe utkozni. Mivel paypal-os lesz van eselyunk a real moneyes ah-hoz, paypal nincs tiltva itthon. -
"... and the deathwing has returned!"
na jó, nem kukacoskodok. de ezt a f&f betát kitolják a végsőkig.. -
tolnám... -
-
Valahogy meg lehet kerülni dolgot ?
-
Peakman #9041 Mivel PayPal-on keresztül fog menni a buli, így elérhető lesz. Elvégre PayPal használható kishazánkból is (máramennyire én tudom). -
ShaiHulud #9040 paypalos rendszer lesz, bebaszna ha nem lenne hasznalhato magyarorszagon, tudtommal second lifefal is mukodik. -
valószínüleg a real money AH nekünk bukta lesz.... -
Számomra a legfontosabb kérdés:
Magyarországon használhatjuk-e majd a Real Money Auction House-t ?
Mert ahogy tapasztaltam Magyarország szereti az ilyeneket betiltani, mivel ő nem részesül ebből a pénzből :(
Nagyon fájó pont lenne ennek a hiánya, hiszen lelkiekben már felkészültem, hogy játék közben egy kis aprópénzt is keresek :D -
[SiX] Boci #9037 Ha fixálták a public game-et, akkor elvileg nincs már akadálya a closed beta kezdetének. -
patch -
elvileg egyszerre küldik szét a világon mindenhová, és US szerveren lesz a béta -
Most volt valami service update ezért álltak a szerverek. Jöhetne már a beta bár EU biztos nem kap kódot még... -
lol, magamnak megveszem aztán csöcsi -
XeroX #9032 November 28. (a forrásom nem adom ki) :) -
Ez eleg barati aron fog megjelenni, de nalam semmi eselye nincs a diablo 3 mellett. Ha csak nem el halasztjak jovore a diablo 3 megjeleneset, akkor meg veszem. -
We're pleased to announce that in most regions, PayPal will be our payment-service partner for the Diablo III auction house, allowing players who trade with real-world currency the ability to cash out the spoils of their battle-torn adventures via a PayPal account.
forras: FB -
Witch doctor beta stream -
SWTOR nem úgy néz ki hogy idén, vagy év elején megjelenne, a BF-nek meg nem sok köze van hozzá, más stílus... -
Hát ezekkel nem hiszem hogy annyira kibasznának... -
Avatarra, írtam is így a mondatod második felében lévő szarkazmus öngól -
radical #9025 Bocs úgy látszik félreértettem a "bármilyen SC2-re" mondatodat, nem tudtam hogy a magyar nyelvtanban a "bármilyen" nem vonatkozik a trialra. -

-
Kis komolyságot már, ez nem a Minimax fórum
-
Noodlee #9022 Ilyen rendes vagy, hogy veszel valakinek egy CE-t?
-
Ezért akarok nyerni
-
én nem veszek részt, de nyitom hozzá nektek a bankszámlát:D -
Én magamnak se
-
én nem veszek senkinek semmilyen CE-t csak magamnak. sry. -
Természetesen a vesztesek dobják össze a rávalót. -
Mit szólnátok ha itt a fórumon szavazásra bocsátanánk a várt megjelenési időpontot. Mindenki tippeljen, aki eltalálja, kap egy ajándék Diablo3 CE-t. Na? -
Kedd 13, na... azért az messze van a péntektől. -
csakhogy az amerikaiak kibaszott babonásak kétlem a 13-as miatt,ezért inkább a 6... -
Kiderül. Jópofa lenne, ha ezis nov 30 lenne. -
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem november vége vagy december közepe már mindegy. Egyedül vagyok ezzel az igénytelenségemmel?
-
Remélem van humorérzékük. -
Na ugye, egyre valószínűbb az elméletem! -
cataclysm is kedden volt -
az istenit! -
a diablo 2 meg csütörtökön.
p.s.: Viszont a Diablo 1 november 30 volt észak amerikában. Viccesek lesznek és nov 30 lesz ez is?