78998
  • BoneDragon
    Most akkor érvényes a frozen wow acc is?
  • McHaals
    kb így fog kinézni a meghívó
  • McHaals
    ehh, hamar lebuktam :D
  • Fehercsoki
    Nem néztem meg az egészet csak kb. az első pár sort, és az eseményeket sem követem annyira.
  • Klemice
    lol, incgamers vízjel...
  • Fehercsoki
    Ezt te kaptad?Kiküldték a meghívókat?(ha igen akkor én egyet sem kaptam)
  • jan5650
    Jól hangzik :D

Valakinek jó napja van :D
  • jazzy
    gief
  • McHaals
  • McHaals
  • jan5650
    Na erre megvan az esély :D
  • lolSL
    az lesz a para ha a fasz kommunista és keresztény fail keverék magyar törvények miatt itt ez nem is fog működni, ahogy a b.net 25 másik featureje se.
  • jan5650
    Nagyon rá vagytok kattanva az ingyenes aukciókra, azt se tudjuk még mennyi az aukció költsége. Amúgy meg ha találtok egy überimba cuccot, amit elvisznek 40$-ért nem hiszem hogy aggódni fogtok az aukciós költségen :D

A Blizzard közölte, hogy lehetőséget fog nyújtani, hogy bizonyos mennyiségű aukciót díjazás nélkül is feltehessünk a pénzes AH-ra.
    Ez arra jó, hogy azok is alaptőkét szerezhessenek maguknak, akik nem akanrak pénzt költeni a játékban. Ha például egy ilyen “free listing” keretében teszünk fel egy értékes tárgyat a pénzes AH-ra amit meg is vesznek tőlünk és a pénzt az e-egyenlegünkre töltjük, a későbbiekben már képesek leszünk fizetni a díjakat az előzőleg ingyen eladott áruból, tehát gyakorlatilag a játékba fektetett tőke nélkül tudunk a pénzes AH-ban garázdálkodni, pénzt keresni.

Gondolom ez világos mindenki számára.
    Szóval sztm 1-2 ingyenes free listinggel fedezni tudjuk több heti AH-s tevékenységeinket anélkül, hogy fizettünk volna bármennyi pénzt is :D

Persze egy idő után érdemes a PayPalt választani a játékpénz helyett :D
  • jazzy
    Blizzardhitel!
  • [SiX] Boci
    Ja, csak annyiért tudnak venni, amennyi pénz van a számlájukon. Nem hiszem hogy sok player fog néhány száz dollár feletti accounttal szaladgálni:).
  • [SiX] Boci
    Olyasmiről írtak, hogy hetente lesz X darab ingyenes kirakásod. Eladás után viszont ezekből is fognak levenni.
  • Dr DeViLKiNG
    És ha a hülye arabnak sikerült is rányomnia arra 321321312 euróért, akkor az meg is érdemli. Merthogy másnak nincs annyi pénze az biztos.
  • Daell Drow
    Hmmm, regen neztem ezt. Akkor meg valami szazalek remlett, lehet akkor fix lett mar. Akkor sorry.
  • jazzy
    Látom lesz itt még probléma a berakok egy cuccot 321321312 euroért a hülye meg véletlen rákattintott és megvette. Láttunk már ilyet nem egyszer.
  • Daell Drow
    valoszinu
  • Davidus
    fix lesz a listing fee. ha egymillió euróért raksz be egy cuccot akkor is csak 50 centet(hasraütés) kell fizetni
  • [SiX] Boci
    Nem volt szó arányos fizetésről. Fix pénzt von le minden kirakáskor ha már elhasználtad az ingyenes kirakást, nem százalékot.
  • Sáska
    egy itemet mindig (hetente?, havonta?) be lehet majd rakni ingyen, nem? Gondolom ezeket az alkalmakat akkor a legzsirosabb itemekre hasznaljak majd fel, hogy ne kelljen ra jutalekot fizetni.
  • Noodlee
    Itt is lesznek kasztoknak spéci cuccok.
  • bélanéni #9062
    Az hogy extra ritka cuccot talál, és nem tartja meg azért is lehet, mert mondjuk Wizard a csávó, de Barbár specifikus cuccot talált, és nem is tudja használni. Vagy itt nem lesz ilyen? Bocs, hogy a válasz helyett újabb kérdést tettem fel, igazából csak kiegészítettem a kérdésedet.
  • Daell Drow
    Nyilvan felteheti annyiert, csak azzal kell vigyazni. Hogy mar a felrakasert is aranyossan csengetni kell a blizznak. Es ha netan eladod akkor is, ill ha nem adod el a levetelnel is csengetni kell. Igy viszont mar jo sokat buktal vele.
  • [HUN]Crassus
    felső ár határa lesz a cuccoknak? vagy beleszaladhat bárki egy mittudom én "High Archon Staff of Wizardy" narancsszínű legendary 0.001% os droprates megagigabrutál cumóba ami neki nem kell ,mert van neki még 1:P és felteszi AH -ba mondjuk 1000 dollárokért?
  • bélanéni #9059
    ... LIKE!
  • ShaiHulud
    runakbol lesz valami 7 fele erossegu, a legerossebbek csak inferno fokozaton esnek, tehat igen a runakkal fog majd tovabb skalazodni, miutan mar max szinten vagy.
  • Noodlee
    3 tárgy/hét a limit emlékeim szerint.
  • jazzy
    Elvileg úgy lesz, hogy lesz 1 ingyenes limit, azon felül pénzbe kerül bepakolni a cuccokat majd, plusz pénz ha meg is veszik, de én még nem hallottam olyanról hogy tárgyeladási limit.
  • who am I 7
    jaja.. :D de nem, egyébként tényleg nem foglalkoznak még ilyen pénzekkel...mondjuk, rendszeres havi 5kilónál már csekkolgatnák szerintem, de eleve heti limit lesz az üzletelésnek is , úgy tudom? :S
  • Dr DeViLKiNG
    És ki mondta, hogy millió alatt fog kaszálni majd?
  • Carlos
    a magyar bankok nem foglalkoznak a piszlicsáré beérkező pénzekről.
    (gondolok itt a millió alattiakra).
    Szóval nem kell ehhez offshore.
  • who am I 7
    meglehet kerülni, ha ofsór számlára küldöt a zsét pp-ről
  • Chris
    Ebben az új skill-rendszerben hogy fog működni a skillek skálázódása a különböző nehézségi szinteken? A hozzájuk rendelhető rúnák erőssége fog változni? Vagy az összeszedhető gear fogja növelni az erősségüket, esetleg mindkettő?
  • Avenger
    Én is így gondolom, még örülhetnek is, hogy a külföldön szerzett pénzt Magyarországon költjük el majd :)
  • Carlos
    Ehhhh... Nem kell parázni.
    Nem a szaros 20 dolláros pókernyereményre mennek vagy az 5 dollárért eladott rúnára.
    A paypal-hoz meg semmi közük.
  • Avenger
    Szvsz nem a paypallal lesz a gond, hanem a digitális javak árusításával. Bár ha úgy vesszük külföldön szerzett és tárolt javakról van szó, szóval a magyar hatóságnak semmi közt hozzá... Persze ezt az apeh nem feltétlenül fogja majd fel.
  • Kandurex
    arról van valami infók, hogy miként fog kinézni a CE változat?