78998
  • Skill
    nincs havidíj. ha dollárban vagy euroban kapod a fizetésed rá jó árfolyamon vált. (2%ot levesz de még így sem rossz) persze ami negatívum, hogy 1 embernek egy mb számlája lehet csak aminek egy pénzneme lehet. paypalnál egy fő és sok másodlagos pénznem lehet amiket akkor váltasz át amikor akarod. mb előnye még , hogy a pénzt nem lehet visszahívni. paypalnak meg az , hogy visszaveheted a pénzed. (vásárlásra paypalt használok neten mert ha gond van vissza tudom a pénzt szerezni, mbt meg minden másra meg ha megbízható emberrel üzletelek ezt használom a fenti okok miatt.)
  • Hegi90
    akkor egy másik kérdés:

mivel is jobb a moneybrookers mint egy mezei bankkártya?
  • Skill
    paypalt speciel utálom. de moneybookers azért jobb. mert igényelhetsz kártyát a mb acchoz. számla se kell lehet akkor. kapod a pénzt mbre és a kártyával meg ingyen vásárolhatsz meg valami pár euroért vehetsz fel kpt bárhol. ja és mastercard szóval tényleg bármire jó.
  • ShaiHulud
    de ezt mondjatok mar meg, miert jobb egy paypal acc, mint a sima mastercard bankkartya? (internetkartya) mik az extra elonyok?
  • nr1ranger
    Hát ha WoW gametimeot tényleg lehet majd venni vele akkor happy leszek!
  • sata75
    ne értsd félre nem a paypal ellen vagyok nekem tök 8 min kell fizetni, csak nem értem a megjegyzést, hogy alapnak kell lennie. mikor szerintem a 2 dolognak semmi köze egymáshoz:)
  • lolSL
    paypalt ráadásul bankkártya nélkül is lehet használni, közvetlen a számláról utalva. igaz ennek lesz költsége a banknál, meg lassabb is.
  • sirdond
    lol
    nem azt mondom,hogy 100e-ket kell rá rakni,de ilyennel jönni,hogy nincs több pénze csak kifogás...
    a legtöbb városban 3000 forintért lehet kapni internet előfizetést,óriási összeg. aki pedig magának fizeti nehogy már ne engedhesse meg magának,hogy 1-2 ezer forintot félrerakjon.

és tök ingyenesen lehet paypal-t csinálni,nincs semmi átverés rejtett költségekkel. internetkártya lol
  • sata75
    2+? alap? és ha nincs több pénze mint, hogy kifizesse a net előfizetést? akkor minek neki internetkártya? lehet csak SG fórumon trollkodik nem?
  • sirdond
    én örülök,hogy paypal lett, ez legalább hazánkban is elérhető és elfogadott.

az már egy másik téma, hogy szerintem egy alap dolognak kellene lennie azoknál,akik napi 2+ órát töletenek interneten.
  • Különc
    Ja értem, mert biztos nem véletlen ennyire elterjedt, de mégis, félek tőle egy kicsit de meglátom egyáltalán fogom-e használni az RMAHt
  • ShaiHulud
    ize, es miert jobb mint egy mastercardos internetkartya? paypal von le valami % ot nem?
  • lolSL
    olyan mint egy pénztárca, csak a neten.
  • Különc
    Jobban örültem volna a bioware pont vagy a lolban lévő rp rendszernek, nekem valahogy idegen ez a Paypal
  • McHaals
    jaja, bár én még alig 2x használtam, de nekem is van évek óta... meg money bookers is
  • [HUN]Crassus
    pay pal így 2012 eléégé NEED....én már 5 éve regeltem,de megahlnék nélküle ha nemlenne accountom/no e-bay ,amazon etc.etc.shopping/
  • McHaals
    ez is igaz
  • [SiX] Boci
    Később is át lehet alakítani pénzre. Na nem direktbe, hanem simán vásárolhatsz belőle valami fasza itemet az RMAHba, majd eladod és a pénz egyenlegre rakod a bevételt.
  • Daell Drow
    Amit ITT latsz mind meg lehet venni.
  • McHaals
    azt ígérték, hogy lehet
    állítólag úgy fog működni, hogy vagy egyből pénzt kapsz érte, vagy megy az e-egyenlegre, abból viszont később nem tudsz kp-t csinálni
  • lolSL
    karakter névváltoztatást kb :)
  • nr1ranger
    Engem inkább az érdekelne hogy az e-egyenlegről tényleg lehet-e majd a blizzard storeban vásárolni, és ha igen akkor mit.
  • nr1ranger
    Nem hiszem hogy lesz ilyen, mivel nem a bankkártyáról vonja instant, hanem az e-egyenlegről. Ha meg valaki feltölt ennyi pénzt az e-egyenlegre (és e-egyenlegről bankkártyára visszarakni a pénzt nem lehet) akkor annak az újgazdagnak a jó k****a anyját :D
  • Slee
    Már nagyon várom h kipróbálhassam eddig minden részével mindent kitoltam, gyerekkorom játéka és szeretném folytatni:)
  • radical
    na ezek totál feleslegesek.
  • Carlos
    magyarítás a gyengék eszköze...
  • TurboX
    itt Ne hagyd hogy megrengessék a földet! lesz.
  • McHaals
    egyébként szerintem nem végzett rossz munkát a fordító. a hatred/discipline-t visszaírja angolra, és nincs is más gond vele.
  • Különc
  • Hegi90
    Vardd ki az ÉGDÖRRÖGTETÉST.
  • McHaals
    a health pont rossz példa, én általában életerőnek hívom, de a mana az mana. a hatred-ből gyűlöletet csinálni viszont... értelmetlen
  • McHaals
    hát igen, néhány ilyen fordítás elég hülyén hangzik magyarul.
  • Noodlee
    detto
  • Klemice
    lesz
  • unknown nick
    Lesz HC mód? Anélkül nincs értelme a dionak szvsz :)
  • Klemice
    Health, mana stb dolgokat minek lefordítani? :S
  • Avenger
    "5 Gyűlölet a lövés és további 4 Fegyelem, ha hátraszaltózol" Az ilyenek miatt nem szeretem ezeket a fordításokat :D
  • McHaals
    Demon hunter skillek magyarra fordítva via diablo3.hu
  • BoneDragon
    Na így már világos, köszi.
  • McHaals
    a bétához igen, a fórumhoz viszont nem tudsz írni
    a bétához bármilyen, a battle.net accounthoz hozzárendelt blizzard játék jó.
    már csak szorítani kell, hogy kapj is egyet