78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Skill #9126 nincs havidíj. ha dollárban vagy euroban kapod a fizetésed rá jó árfolyamon vált. (2%ot levesz de még így sem rossz) persze ami negatívum, hogy 1 embernek egy mb számlája lehet csak aminek egy pénzneme lehet. paypalnál egy fő és sok másodlagos pénznem lehet amiket akkor váltasz át amikor akarod. mb előnye még , hogy a pénzt nem lehet visszahívni. paypalnak meg az , hogy visszaveheted a pénzed. (vásárlásra paypalt használok neten mert ha gond van vissza tudom a pénzt szerezni, mbt meg minden másra meg ha megbízható emberrel üzletelek ezt használom a fenti okok miatt.) -
akkor egy másik kérdés:
mivel is jobb a moneybrookers mint egy mezei bankkártya? -
Skill #9124 paypalt speciel utálom. de moneybookers azért jobb. mert igényelhetsz kártyát a mb acchoz. számla se kell lehet akkor. kapod a pénzt mbre és a kártyával meg ingyen vásárolhatsz meg valami pár euroért vehetsz fel kpt bárhol. ja és mastercard szóval tényleg bármire jó. -
ShaiHulud #9123 de ezt mondjatok mar meg, miert jobb egy paypal acc, mint a sima mastercard bankkartya? (internetkartya) mik az extra elonyok? -
Hát ha WoW gametimeot tényleg lehet majd venni vele akkor happy leszek! -
sata75 #9121 ne értsd félre nem a paypal ellen vagyok nekem tök 8 min kell fizetni, csak nem értem a megjegyzést, hogy alapnak kell lennie. mikor szerintem a 2 dolognak semmi köze egymáshoz:) -
paypalt ráadásul bankkártya nélkül is lehet használni, közvetlen a számláról utalva. igaz ennek lesz költsége a banknál, meg lassabb is. -
sirdond #9119 lol
nem azt mondom,hogy 100e-ket kell rá rakni,de ilyennel jönni,hogy nincs több pénze csak kifogás...
a legtöbb városban 3000 forintért lehet kapni internet előfizetést,óriási összeg. aki pedig magának fizeti nehogy már ne engedhesse meg magának,hogy 1-2 ezer forintot félrerakjon.
és tök ingyenesen lehet paypal-t csinálni,nincs semmi átverés rejtett költségekkel. internetkártya lol -
sata75 #9118 2+? alap? és ha nincs több pénze mint, hogy kifizesse a net előfizetést? akkor minek neki internetkártya? lehet csak SG fórumon trollkodik nem? -
sirdond #9117 én örülök,hogy paypal lett, ez legalább hazánkban is elérhető és elfogadott.
az már egy másik téma, hogy szerintem egy alap dolognak kellene lennie azoknál,akik napi 2+ órát töletenek interneten. -
Ja értem, mert biztos nem véletlen ennyire elterjedt, de mégis, félek tőle egy kicsit de meglátom egyáltalán fogom-e használni az RMAHt -
ShaiHulud #9115 ize, es miert jobb mint egy mastercardos internetkartya? paypal von le valami % ot nem? -
olyan mint egy pénztárca, csak a neten. -
Jobban örültem volna a bioware pont vagy a lolban lévő rp rendszernek, nekem valahogy idegen ez a Paypal -
jaja, bár én még alig 2x használtam, de nekem is van évek óta... meg money bookers is
-
pay pal így 2012 eléégé NEED....én már 5 éve regeltem,de megahlnék nélküle ha nemlenne accountom/no e-bay ,amazon etc.etc.shopping/ -
ez is igaz -
[SiX] Boci #9109 Később is át lehet alakítani pénzre. Na nem direktbe, hanem simán vásárolhatsz belőle valami fasza itemet az RMAHba, majd eladod és a pénz egyenlegre rakod a bevételt. -
Amit ITT latsz mind meg lehet venni. -
azt ígérték, hogy lehet
állítólag úgy fog működni, hogy vagy egyből pénzt kapsz érte, vagy megy az e-egyenlegre, abból viszont később nem tudsz kp-t csinálni -
karakter névváltoztatást kb :) -
Engem inkább az érdekelne hogy az e-egyenlegről tényleg lehet-e majd a blizzard storeban vásárolni, és ha igen akkor mit. -
Nem hiszem hogy lesz ilyen, mivel nem a bankkártyáról vonja instant, hanem az e-egyenlegről. Ha meg valaki feltölt ennyi pénzt az e-egyenlegre (és e-egyenlegről bankkártyára visszarakni a pénzt nem lehet) akkor annak az újgazdagnak a jó k****a anyját :D -
Slee #9103 Már nagyon várom h kipróbálhassam eddig minden részével mindent kitoltam, gyerekkorom játéka és szeretném folytatni:) -
radical #9102 na ezek totál feleslegesek. -
magyarítás a gyengék eszköze... -
itt Ne hagyd hogy megrengessék a földet! lesz. -
egyébként szerintem nem végzett rossz munkát a fordító. a hatred/discipline-t visszaírja angolra, és nincs is más gond vele. -
-
Vardd ki az ÉGDÖRRÖGTETÉST. -
a health pont rossz példa, én általában életerőnek hívom, de a mana az mana. a hatred-ből gyűlöletet csinálni viszont... értelmetlen -
hát igen, néhány ilyen fordítás elég hülyén hangzik magyarul. -
Noodlee #9094 detto -
lesz -
Lesz HC mód? Anélkül nincs értelme a dionak szvsz :) -
Health, mana stb dolgokat minek lefordítani? :S -
"5 Gyűlölet a lövés és további 4 Fegyelem, ha hátraszaltózol" Az ilyenek miatt nem szeretem ezeket a fordításokat :D -
Demon hunter skillek magyarra fordítva via diablo3.hu -
Na így már világos, köszi. -
a bétához igen, a fórumhoz viszont nem tudsz írni
a bétához bármilyen, a battle.net accounthoz hozzárendelt blizzard játék jó.
már csak szorítani kell, hogy kapj is egyet