78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Azt hittem valami örömujjongás, vagy a "mindent megadnék érte" rövidítése. -
irónia :) -
sata75 #9164 szerintem a pfff... felér egy idézőjellel:) -
Az FPS-t választanád? Én a Diablo-t szerintem. -
Én igen.
FPS...pfff... -
Noodlee #9161 :P -
Itt a legtöbben nem tudnának dönteni.
-
csak ne 1 időben legyen bf3 bétával :D -
ShaiHulud #9158 hat mivel meg csak matol elerheto a gold AH F&F betaban, ketlem az elkovetkezo par napban public beta lenne, meg tesztelni fogjak elotte par napig, talan jovoheten... -
sata75 #9157 ez a szept. 16 hivatalos infó? lemaradtam róla:( -
tehát ha mégis tartják magukat a szeptember 16-hoz, akkor is csak kaliforniai idő szerint délután, vagyis nálunk már csak valamikor hajnalban lesz bétastart :D éjfélig biztos fent leszek, sőt tovább is, hacsak el nem ájulok addig. -
egyelőre még nincs béta... -
r4pt0r #9154 Én nem sok játékot láttam, ami bonyolultabb mint az 1x1 és még tökéletes balance is van. -
sata75 #9153 nekem elég ha főboss/inferno-ra balanszolnak engem -
RaSzTaH #9152 majd ha ugyanolyan kasztok lesznek csak a játékban -
nem mintha a wowban vagy sc2ben menne nekik a balance ahol elvileg csak ezzel foglalkoznak :) -
Chris #9150 Áh, ez így nagy szar. Nem akarnak időt, erőforrást ölni a balanszolásba.
Köszi az infót amúgy.
-
pvp-in-diablo-3/ -
ez régi info
azóta törölték a pvp-t kb a játékból, csak bohóckodás lesz. -
RaSzTaH #9147 úgy legyen, bár akkor valószínűleg nekem voltak régiek az információim, my bad:) -
RaSzTaH #9146 arena lesz, csak nem ladder alapú, így a helyes -
Chris #9145 Rákerestem most, mert emiatt érdekes számomra a játék, azt írják lesz ranked típusú aréna.
-
RaSzTaH #9144 ladder alapú arena nem lesz, legalábbis ez volt a legutolsó info -
Tetszik, tiszta es atlathato. -
ShaiHulud #9142 igen. ez nem mmo. -
Chris #9141 Köszi. Kicsit tényleg félreérthető volt amit írtam, nekem inkább az tetszene, ha kicsit multisabb vagy mmo-sabb lenne a dolog, tehát több ember is bent lenne egy-egy játékban egyszerre.
Akkor gyakorlatilag a ladder-alapú aréna is úgy fog működni, hogy amolyan lobby-s felületen szerveződnek a meccsek és "behív" ha kezdődik a meccs?
-
sirdond #9140 elég gyorsnak is tűnik minden. átlátható és könnyen használható,szívesen kipróbálnám már élőben is -
sirdond #9139 nekem is tetszik -
-
Aukciós ház, egész jó -
who am I 7 #9136 kivéve a hud-ot..az gagyesz
-
who am I 7 #9135 hm, most nézem path of exile béta is van..azért az engine-jét kölcsön kérhették volna 
-
RaSzTaH #9134 pw és senki nem lépked be-ki -
-
Bárki csinálhat, bár itt csak max 4 fő lehet egy játékban. Szerintem nem elavult, nem vagy rákényszerítve hogy másokkal játssz ha egyedül akarsz illetve ha vannak barátaid, akkor velük könnyebben tudsz játszani zavartalanul. -
Chris #9131 Amúgy a játék-kreálás hasonló lesz, mint a D2-ben? Bárki csinálhat 1-8 személyes játékot és be lehet lépegetni? Csak mert kicsit elavultnak tűnik ma már ez a rendszer.
-
ShaiHulud #9130 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3195919870?page=2#39
"Gold auction house takes a percentage. It's currently 15%, it may stay as that, it may not. Head over to the feedback thread if you think it should be different: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3196019654 (beta license required)
The plan for the currency based auction house is a flat fee for listing the item and again if it sells. We're planning to give some amount of free listings. We have not announced what the listing or sale prices are. There is a percentage taken if you choose to cash out with PayPal, and again that hasn't been announced. If you keep it within your Blizzard eBalance (name to be decided) you can use it to purchase other items in the AH, pay for your WoW sub, buy Heart of the Swarm, etc. etc. with no percentage fee taken." -
ShaiHulud #9129 miert kene fejbol?
haaat nem gyoztetek meg, hogy a paypal tenyleg musthave, mert vasarolni tudok most is biztonsagosan netrol. viszont ezekszerint diablo3 miatt kell majd krealni accot, ha igenybe akarnam venni a RMAH-t, de azert kivarom a konkret reszleteket ezzel kapcsolatban. -
pl az hogy nem kell autistának lenni hogy fejből beírt adatokkal tudj vásárolni az interneten. -
Ezek után tényleg semmi értelmét nem látom annak, hogy miért akarna bárki MB számlát nyitni hagyományos "banki" bankkártya+tartalékszámla kombó helyett...