78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
DH változások -
még egyáltalán nem biztos, hogy ma indul -
gyáá el se hiszem hogy indul a béta.. kezdődik az ami anno sc2nél, 5percenként nézem a b.net accomat
-
a voice above the sky questnél hogy jutok át a tuloldalra a bunkerhez?
-
radical #9202 Devil javítsd ki akkor asap. -
ja, ennek kene ott lennie majd:
-
"zsír ha olyanok kapnak, akiknek dio sincs véve."
Nekem sincs egyik bnet accomon sem dio. Sőt be se regeltem. HC-ban anno nyomtam sokat ezt miért ne kaphatnék? -
-
Dr DeViLKiNG #9198 Shhh
-
Még jó hogy FAKE, mert ott nem a Diablo III doboz kép jelenik majd meg, hanem az ikonja, mint ahogy a többinél is :P -
A fan oldalak sem kapnak kulcsot, hanem acc mail cimeket kellet vissza kuldeniuk es arra kaptak a betat. Tavaly az sc2.hu-tol is igy kaptam kulcsot, azon a rajz versenyen. -
who am I 7 #9195 mondjuk a logó gyanús, mert az a mindenhol használt dio3 doboz.f&f acc nem lehet? -
fake, a .hu kornyeke egy kicsit pixeles. 
-
sirdond #9193 de ha nem, akkor gz neki -
sirdond #9192 szerintem ez fake
egy,külföldi fórumokon senki nem kapott kulcsot,pedig tele lenne mindegyik új topicokkal
kettő,elvileg most karbantartás van a szervereken és addig amíg nem futnak miért adnának kulcsot bárkinek is? -
Ez a te accod?Te kaptál dio 3 bétát?Mikor? -
Tegyél így, ne vedd meg és ne irkálj ide a fórumra sem. -
who am I 7 #9189 zsír ha olyanok kapnak, akiknek dio sincs véve..mekkora kinaivázák ezek 
Így lehet tényleg meggondolom a megvételt..és egyértelművé vált, h kiknek szánják ezt az izometrikus wowot.
-
habi :P -
Dr DeViLKiNG #9187 Na, nézzük megérte-e várni 10 évet...
-
Ja szétosztásra? Ja biztos lesz kulcs is ilyen esetekre, de magánszemélyek nem kulcsot fognak kapni, hanem csak egy emailt, amiben tájékoztatnak, hogy ha belépsz a b-net accodba, akkor ott vár rád a letöltő link. -
fan oldalaknak is kell hagyni valamit -
Vagyis ha egy hozzáféréssel többen szeretnétek játszani, akkor annak a b.netes bejelentkezési adataival kell mindenkinek használnia a játékot, akinek a b.net-es acc-jához hozzá lett rendelve a béta. -
Valószínűleg (90%), hogy nem "kulcs"osztás lesz, hanem ahogy SC2-nél is már utóbb csinálták a vége felé, az adott B.net accountnál engedélyezik, vagy ahhoz rendelik a D3 béta játékot. Nehogy pl. pénzért add tovább valami fanatikusnak. Vagyis át nem ruházható másra, szerintem nem igazán lesz friend key, esetleg a dobozos verzióban lesz valami 10órás invite féleség. -
Remélem lesz olyan, mint SC2-nél, h akik kapnak kulcsok azok kapnak még1-et, h a barátaikat is meg tudják hivni. Bár olyan sok kulcsot biztos nem fognak kiosztani sajnos, mint sc2 esetében. -
jah, reggel 7 van arra... ami azt jelenti, hogy még legalább 8-10 óra... állítólag délután szokták indítani. ami nekünk hajnal 2-t jelent :D
-
Most már kivárom a D3-at, abban biztos lesz 1680x1050 :) -
California Time -
who am I 7 #9178 Ja, csak bugzik mint állat.De egyébként fun.meg nem lehet bnetelni vele. -
[SiX] Boci #9177 Ja most már látom. Azért remélem, hogy ma lesz béta osztás. Valaki csak kap az ismeretségi körömben, aztán megosztozunk rajta 1-2 óra játék erejéig a hétvégén:). -
Van hozzá. -
Nekem nincs. Ha lenne hozzá 1680x1050 resolution mod, vagy ilyesmi, tuti tolnám még mindig. Persze nem egyfolytában, de 1 éves kihagyásokkal biztos. Maga a hangulat és játékmenet máig verhetetlen. Egyedül a WoW ingatta meg kicsit az első pozícióját, de azért az más tészta. A Diablo2-höz képest azért inkább csak egy múló szenvedély. D2 az örökzöld. -
A 2 nekem a mai napig a gépemen van... :D -
előbb linkeltem be... de ez sem 100% sajnos -
Látatlanban minimum 2 évig elleszek vele. -
Néztem mostanában feltöltött béta gameplay videókat, vazze ez a játék eszméletlenül ott van. Hangulat az kib.szott ütős! -
[SiX] Boci #9170 Az IncGamers szerint ma indul a closed beta:
IncGamers -
Nem szeretem az FPS-eket... -

-
Ja amúgy csak a 3-asban hasonlít a két játék, minden másban jobb a Diablo3.