78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nem tudom miért fáj kiadni már végre valami hivatalos infot mikor indul a béta -
sata75 #9245 :) -
ShaiHulud #9244 szerinted? -
skill calculator volt már? -
radical #9242 Ez már nem megy mert felpeccselte magát a kliens újabbra, van valakinek működő verzió? -
Igen, de én nem tudtam ,hogy ami a bnet alatt van játék arra mindre érvényes is.
Most már tiszta:) -
r4pt0r #9240 Ezt mondtam én is. :D -
oda eddig is kérte ha volt hozzárendelve token, de nekem a parám az volt, hogy dio3-ban is működik-e majd ez a biztonsági dolog:)
A válasz:igen! -
acc managemant oldalra is keri mar
-
Megvan a kérdésemre a válasz: A bnet2.0 játékaid közül mindegyiket befedi az authenticator! -
wow-nál kérte a bejelentkezésnél. -
sirdond #9235 nem csak ők, d3fans is 16-át mondott -
Harmadik, incgamers -
egyébként honnan jött ez a 16. -i beta? esetleg a Blizzard nyilatkozott, vagy urban legend, vagy ismételten egy online újság akart több látogatót szerezni? -
"Girls come and go but epixx are forever"
-
"jött "A" nő, úgyhogy félredobtam a játékot, de már megbántam. Inkább Diablóztam volna tovább vaze..." 
-
Így van. -
r4pt0r #9229 Authenticator az battlenet acchoz van rendelve, és nem játékhoz. Legalábbis úgy emlékszem. -
hát arra nem akarok még 2 hónapot várni :D -
Nem tudom van e róla infó, hogy lesz e authenticate hozzárendelve a loginhoz, de merem remélni, hogy igen.
Eleve a realmoney ah miatt tuti támadni fogják az accountokat. -
Mármint bétát :P -
úgy legyen -
nyugi 2 hónap és játszunk:P -
ShaiHulud #9223 hat meg nem is lesz imo egy darabig, meg gond van a public games-sel is, most meg DH-t is revampoljak, gold ah ma kerult be. majd ha ezek jok akkor mehet a public beta. -
ehh ebből sem lett 16-án béta...
-
Én 2002 nyarát végig Diablo kettőztem, akkoriban kezdtem először felborulni igazán. Tudod amikor már 3 napja nem alszol rendesen, lusta vagy lemenni a boltba kajáért meg egy doboz cigiért, melózni vagy suliba menni meg egyenesen fáj, annyira rá vagy kattanva a játékra.
Aztán az év szeptemberében jött "A" nő, úgyhogy félredobtam a játékot, de már megbántam. Inkább Diablóztam volna tovább vaze...
Egyébként a Quake 3-at leszámítva talán soha egyetlen játék sem kötött le annyi ideig, mint a jó öreg Diablo. Jah, és akkoriban még nem volt netem otthon, csak offline nyomtam. -
who am I 7 #9220 Nem arra gondoltam, csak mekkora oltás lenne, h a diósok akik várják, azok nem kapnának pont
-
who am I 7 #9219 arcpirítóan "okos" megjegyzés.
-
-
megvannak számlálva a perceid:) -
Takarodj már a jó édes anyucidba. -
lobaszobela #9215 moderálva -
sirdond #9214 nono,bár mostanában nem a szavahihetőségéről ismert a blizzard, de a 3 hónapos intervallumot (júl-aug-szept) még mindig nem cáfolták meg.
szerintem a jövő hét végéig biztosan elindul majd -
Ne vegyél mérget a dec 5. megjelenésre, ezt seholse jelentették be, csupán az exe-nek valami lejárati időpontjából következtettek erre. SC2, WoW béta vége után is volt még kb két szünet, és csak utána került a boltok polcaira a játék. Meg ugye azt az exe-t egy sima beta patchel le is cserélheti a blizz, sőt lehet a mi béta kliensünk már egy újabb exe-vel fog rendelkezni, mint a F&F bétáé, egy hosszabb érvényességi idővel. -
XeroX #9212 Most rakták még csak bele az AH -t, az ff bétán még kb. 2-3 hét teszt, majd ráncfelvarrás után jön a béta ami jobb esetben is Október 11, majd Október 21 -én bejelentik a December ötödikei megjelenést. -
ja, hát ez benne a lottó :D nem számokkal játszol, hanem gépkonfiggal :D -
magyarul mindegy, milyen géped van :D -
kis proci, nagy proci, kevés ram, sok ram, gyenge-közepes-erős gfxkártya, lassú net, gyors net stb stb
-
szerintem meg nem attól függ, hogy hány játékod van... nem véletlen kérik be a gépkonfigurációt. azt alapul véve sorsolnak -
Remélem három közül egyre kapok :)