78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Noodlee #9286 Én sem tudom ki ez a figura. Már páran linkeltek itt-ott videót róla, de a fene sem tudja, hogy ki ő...
-
lehet lemaradtam valamiről, de ki ez az athene, és miért troll vagy kocka? -
nincs Athene-vel semmi gond, szvsz az egyik legviccesebb netes troll aki nem idiota... :) -
Aspyrin #9283 passz, én sosem olvastam korábban, és most látom "élőben", jól esik :P -
ShaiHulud #9282 hu gyerekek lesz valami uj info is? mert ezek mar mind tobb eves informaciok kb:D -
Aspyrin #9281 spellek socketelése - nem rossz :) -
Aspyrin #9280 az mondjuk kifejezetten tetszik, hogy lootolni nem lehet, mert csak én látom azt a cuccot, amit szereztem :) -
Noodlee #9279 Két darab "hand crossbow". -
Aspyrin #9278 lvl cap 60 -
jah ez hülyeség -
Aspyrin #9276 nincs szükség nyílra... -
Aspyrin #9275 demon hunter = egyszerre két crossbow :OOOO -
pont most crasselt
-
Aspyrin #9273 és game crashed :D -
-
Aspyrin #9271 az arany megosztásra került az egész accra... -
Szerintem hányinger. -
Aspyrin #9269 kb. 15 perce tolja barbárral, és képtelen használni a skilljeit, viszont azzal egész jó elszórakozik, hogy néz ki, ha leveszi a csizmát, majd visszarakja :(
mind1, lehet, hogy csak nekem "magasak" az elvárásaim -
nem troll csak érteni kéne a mondanivalóját... -
protekció.... -
ebben teljesen igazad van, de ez egy béta, pont az a lényeg hogy félkész legyen :D
persze tudom hogy nem fogják kiadni rengeteg buggal, mert félnek hogy sok embert elkedvtelenít, szóval várunk :) -
NovaTerra #9265 Lehet nagy troll. De most normális dolgokat mond. -
wow celeb -
hogy szerzett ez a faszi betat? -
sirdond #9262 semmihez sincs köze csak trollkodáshoz -
Aspyrin #9261 kár, hogy köze nincs a játékhoz a srácnak :( -
NovaTerra #9260 Az időjárás fog változni? Vagy valahol mindig éjszaka lesz, valahol pedig nappal? -
LOOOOL mekkora kocka:D -
Mert fejlesztőként(főleg programozóként) megtanulja az ember, hogy nem jó ígérgetni előre semmit :)
A másik legfájóbb dolog meg kényszerből kiadni egy félkész munkát.
Gamerként akármennyire is idegesítenek engem is ezek a dolgok, programozóként nagyon is meg tudom őket érteni... -
Dr DeViLKiNG #9257 Arra hogy ne kalózkodjál. -
sirdond #9256 omg -
best gamer in the world streaming diablo 3 -
-
Janika114 #9253 Nincs erről valamiféle leírás, mert így nem teljesen tiszta, h mire is kell a net, akkor? -
r4pt0r #9252 Mármint online kell játszani, mert a karakterek ott lesznek. :D -
nem kell online játszani, de aktív internet hozzáférés kell a játék alatt. -
Janika114 #9250 Hali. Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de azt szeretném tudni h most a DiabloIII, csak online lesz játszható mint a WOW? Mert vhol ezt hallottam, vagy pedig lehet les rendesen offline játszani is mint az első két résszel is? Köszönöm a választ. -
Meg most revampolják a demon huntert, szóval azt is meg kell nézniük, hogy hogy működik az új modell. -
jah azt hittem arra nem néznek. de ha úgy van ahogy valaki említette pár napja, hogy az f&f ben is nemrég nyitottak meg új részt ami a bétába benne lesz, akkor még jövő héten sem valószínű.
én reménykedtem hogy van valami pontos dátum ami kiszivárog :D -
mert gondolom ök sem tudják pnotosan? :)
majd ha minden rendben lesz f&f bétában akkor indulhat a következö béta