78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
köszi-köszi nézegettem én is pár oldalt korábban,de nem tartottam megbízhatónak őket:P -
Tessék ;] letöltöd az installert majd elindítod telepíted és vársz a csodára :D
-
enkóron énis láttam, de kb fél óráig volt fent, aztán törölték is gyorsan, mivel free anyag -
de milyen ez a drm, mit lehet tudni róla? meglepődnék ha nem sikerülne törni :) -
pl innen -
a kari generálást megsasolnám -
nekem azok az alap karik bármilyen fantasy-ben...nekem az ilyen békás baromságok nem jönnek be....Nekromanta jó volt,de ez...pff:p na mind1 kinek a pap nekem meg a papné:D -
honnan szedtétek le? mert egy hete volt ncore-on ,de leszedték és azóta nincs....bithumen-en vagyok még regelve ,de ott sincs Dió 3 béta... -
Legjobb kari, ellenben a sablonos, unalmas fantáziátlan páncélos lovaggal, barbárral és wizarddal. -
koocos #9397 Apa, kezdődik! -
valamit a kiegekre is kell hagyni -
legbénább kari.....ehelyett valami nagy, páncélos lovag kellett volna:P -
nálad lehet fizetni? -
3db witch doctor, idióta kommentárral :)
-
nem tudok 20adjára sem elmenni e mellett...wow törtön toltad a megjelenés után?jó volt? -
Dr DeViLKiNG #9391 Most is biztos lehet, csak ahho fizetni kell, hogy prémium member legyél.
-
who am I 7 #9390 biztos még limitált a free server
jövő7re hátha már lehet császkálni is
-
Akra #9389 A Bannert megcsináltam ,de nem mentette el :P -
Azt gondoltam, ahhoz képest valami újat nyújt ez a kapcsoló-kombináció az EXE után.
-
igényes és könnyen el lehet rejteni, ha el akarod
-
egyébként simán lehet egy alap wow szintű dobozocska, az nekem nagyon tetszett. -
Ezt azért bőven vállalom:
Az alap verziókat szeretem, egy Witcher2 szintű dobozzal és kicsit kisebb körítéssel tökéletesen elégedett lennék. -
who am I 7 #9384 connectelni még nem tudsz..de karaktert választani igen, meg a menükben babrálni :D -
"még a 2méteres díszdobozt is bújtatnám ha jön valaki."
:DD
akkor vedd meg blizzard stroreból a cdkeyt. nem kell várni a postást és a dobozt sem kell rejtegetni:D -
Én is kicsit túloztam. Nekem egyedül a zenei CD jönne jól, de ha jól sejtem, az a CE-ben lesz csak... -
És akkor mi van, lehet bétázni? -
hát én azért nem találnám cikinek :) de nekem is alap lesz ettől függetlenül. -
Pl. én? 
"Meg kell venni" naná, itt csak egy kérdés létezik, alap verzió vagy CE. Nekem alap elég, remélem azért minimális de igényes körítéssel jön. Tökömnek kell WoW pet, WoW invite kulcs, meg diablo figura. Annyira ciki, még a 2méteres díszdobozt is bújtatnám ha jön valaki. -
-
-
csináljatok egy shortucot a diabloiii.exehez a D3 könyvtárba és csapjátok hozzá ezt:
-launch -auroraaddress battle4free.com:1345
utána indítsátok el a shortcuttal. a login meg a jelszó bármi lehet(loginben legyen @) -
Attila1234 #9375 Mi az a "pár dolog"? Tudtommal csak a Skeleton Kingig tart a béta, a PVP rész pedig egyáltalán nincs benne. -
Mire kijön a teljes játék már az alap meglesz,csak pár dolgot kell pluszba az emuba tenni. -
who am I 7 #9373 zsír,megy
invite-ot megcsinálhatnák :D
-
Attila1234 #9372 A Diablo3 pont egy olyan játék lesz, amit az emberek évekig fognak játszani, de hónapokig biztos. A folyamatos update, a normálisan működő coop, a teljes és gördülékeny játékélmény simán megéri majd azt a 10-11 rugót, amibe kerülni fog a game. Persze biztosan lesz warez, de valószínűleg hasonló "élményt" fog nyújtani, mint a törtszerveres Wow. -
sőőt én tudok egy módszert menüket végignézhetitek és karit is csinálhattok emu nélkül.próbáljátok ki diablo 3 beta exéről csináljatok egy parancsikont
és a célmezőbe adjátok hozzá ezt pl így: "D:\Games\Diablo 3\Diablo III Beta\Diablo III.exe" -launch -auroraaddress battle4free.com:1345
ezzel indítsátok a játékot és bármien accountal be tudtok lépni
biztonság kedvéért NE adjatok meg bnet accountot
handabanda account is jó de account névbe legyen benne kukac pl:[email protected] pass:asdxasdx
nézzétek és ámuljatok :) -
Ha jól hallottam a szeró mozgatja a mobokat is, szal itt komplett szervert kell irni AI-val. Biztos élmény lesz vele tolni:D -
ebben a kategóriában szvsz elég szűk(elenyésző) réteget érint/fog érinteni a warez. -
Dr DeViLKiNG #9368 Pedig nagyonis halad az.
Currently working in this version:
-Login
-Character creation, loading and delete
Currently under development:
-Party, Presence and Channel systems -
Rakjatok majd egy erős passwordot a játékra, nehogy beugorjak lePKzni titeket