78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hát ez nagyon zorall... már amennyiben a zorall az alattam olvasható 4 kommentet takarja -
ez nagyon tré... -
Szívecskés kecskesátán fos zöld kerettel cool :) -
Minden 3ik ilyen lesz... sry... -
Hát ez elég buzis. -
who am I 7 #9441 zorall lett a bannerem 
-

-
radical #9439 köszi ez nagyon kellett már elvonási tüneteim voltak miót a patcher felülirta az elözö verziót
-
hüje :) -
Siman at mehetnel tolni te is, hatha megengedi. -
sata75 #9436 LÁL :) -
Ezen felsírtam!
-
koocos #9434 owned
-
http://www.diablofans.com/topic/29113-an-organized-image-compilation-of-all-sets-of-armor-for-all-the-five-classes-17-tiers-and-spoilerish/ -
:DDDDddddd -
ez mekkora hasonlat
-
XeroX #9430 Erről beszélek! Én is pont így vagyok a szomszéd csajjal! 
Idézet(McHaals #9344)
"de tényleg, most már idegőrlő. minden nap nézem, ahogy néhány szerencsés már tolja, én meg csak csorgatom a nyálam" -
[SiX] Boci #9429 SC2-es logók is vannak benne:) -
Azt hittem már történt valami, olyan sok hsz jött... :D -
Én nem láttam még a banner tervezőt, egész jókat is össze lehet rakni(wowos logókat kidobálhatnák azért :D), meg van zene a menüben végre :D -
Köszönöm.
Akkor ezt asszem hanyagolom... Mertha még az üres placcon lehetne szaladgálni meg skilleket lövöldözni... ;) -
ez semmi, ez eddig is ment -
jó ez, meg a puckos barbár csajos is :DD -
beléphetsz a fűmenübe, csinálhatsz karaktert (kiválasztod a kasztot és nevet adhatsz neki), de ezen kívül semmi lehetőség -
semmi extra csak megnézheted a Dió menüt meg a karaketereket:P -
Ok, miről is szól ez a lentebb linkelt izé beta amihez ez a spec parancsikon kell? -
Kell a betahoz net? Mert amin fut, az a laptop, de most pont nincs nálam, szal csak letölteném az asztali gépen, és átraknám pendriveon :) -
zsírkirály! köszönöm!:) -
.com és 1345 között KETTŐSPONT! -
"D:\Jatekinstall\DIABLO3\Diablo III Beta\Diablo III.exe" -launch -auroraaddress battle4free.com1345
nah megvan,de nem connectál:P -
Valahogy így nézzen ki.(az elérési utat csak random írtam be,nem tudom pontosan hol van)
D:\Program Files\Blizzard\Diablo\Diablo.exe -launch -auroraaddress battle4free.com:1345 -
ezt nem vágom csinálok egy parancsikont az OK,de utánna hova teszem azt a sort? /sry káknoob programmer vagyoK:P/ -
nem hinném hogy szándékukba áll bővíteni a bétát -
[SiX] Boci #9413 Pedig az a hivatalos Blizzardos forrás.
"Edgesuite.net is run by Akamai Technologies. Akamai is a content delivery network (CDN) that is used by a large percentage of Internet sites. Normally the addresses don’t show up, but sometimes you will see edgesuite.net which is handled by Akamai. In this case, you aren’t the victim of phishing, but rather the website is using external CDN to speed up delivery of your traffic."
-
Túl kicsi a beta map, majd ha nagyobb lesz akkor kérek kulcsot :) -
ez nagyon fasza! a kis békák is jók, meg a sétálás közben széteső zombi is
tényleg egy fasza kis karakter ez a WD, nagyon újnak hat! -
ez jobb:)
-
ez a link ,de kemény ez a hivatalos:P -
ilyen címekről jönnek a blizzardos spamek. -
hát ez a http://us.media.battle.net.edgesuite.net se túl barátságos :)