78998
  • tescodr
    tisztában vagyok ezekkel hobbi szinten játékfejlesztéssel is foglalkozom,saját tapasztalataim írtam le.És sokat bétáztam de irreálisan soha nem növekedett a gépigény talán csak BF BC2-nél
  • Pyotr
    ezek nem mobok hanem npc-k:)
  • Pyotr
    Béta mindig is minden játékban kevesebb-et igényelt ,de ezt az nem tudja aki még nem játszott bétákkal:)
    Shai leirta a tényeket: spelleffectek mobok stb...
  • who am I 7
    Az speciel engem egyáltalán nem mozgat..elméletileg megveszem az eredetit, szóval ilyen parám nem lesz (kivéve ha a blizz férgeskedik).De ugye belátod most azt,h ha akarnám se tudnám megvenni az eredetit...az emu meg elég fun, szóval kiprobálom, ha megtudják csinálni fullba akkor is..mivel, konkrétan még nem jelent meg, így hajamra kenhetem, h megveszem eredetiben :) egyébként nekem is orig. a dio2 ezzel nincs is probléma.
    Másrészről, ha fullba megcsinálják az emut, lesz egy tálca söröm, UGYEBÁR
  • ShaiHulud
    szerintem nagyon tevedsz az aranyokat illetoen.

husky is dobott mar d3 videot: http://www.youtube.com/watch?v=VoGQmKi0Iq0&feature=feedu
  • tescodr
    ráadásul úgy hogy közbe telepítek :D
  • tescodr
    hát figyelj így is röccenésmentesen fut és a gépigény 85%-át a pálya és a karakterek megjelenítése teszi ki a maradék 15% azok amiket leírtál.
  • Avenger
    Szerintem sem túl jó a gépigény felmérésre még, ki tudja mit változtatnak a megjelenésig még. Inkább csak arra való, hogy tompítsa a "Me want Diablo III" érzést a megjelenésig. :D
  • ShaiHulud
    miert hiszi midnenki azt hogy ez eleg a gepigeny felmeresre? majd ha ott lesz a nyakadon 40 mob meg midnenfele spelleffektek repkednek, meg a mar korabban elhult hullak, meg romdarabok repkednek a fizikatol, na majd az mutatja hogy birja-e a geped :)
  • tescodr
    én gépemen hasít mindent maxra tolva hál istennek :)
  • bélanéni #9516
    Ja azzal nem lesz gond asszem
  • XeeN
    Gépigény felmérésnek ez is megteszi. Én is csak ezért néztem meg.
  • tescodr
    én is várok de addig is szétnézek :D
  • bélanéni #9513
    Ááá, inkább várok egy béta invite-ra.
  • tescodr
    Rohangászni lehet de csak daemon hunter van :D
  • tescodr

NPC-k vannak mobok nincsennek
  • Avenger
    Have fun :ITT

Kár hogy még melóban vagyok, várnom kell fél4ig :(
  • ShaiHulud
    igen ez lesz, de nagy kaland ha mar ismerem majd az elso masfelorat :D raadasul osszefuggoen meg sose lattam level 1-tol vegig, bar ilyen video is van ugye.
  • radical
    légyszi linket a fileokhoz, leíráshoz.
  • Avenger
    A teljes játék eleje is pont ugyan ez lesz, ha minden igaz :)

• Pyotr
    csinálsz mobokkal is egy screent?:)
  • tescodr
    tessék egy kis bizonyíték :)
  • ShaiHulud
    azoknak akik nem neznek betastreamet:

nem a jatek lesz unalmas tole, hanem a beta. ha meg a beta miat tnem nezitek, mi a garancia hogy lesz egyaltalan beta accotok hozza?:)
  • tescodr
  • Klemice
    ?
  • radical
    mert biztos sokan lesznek akik a fullos Wowot vagy SC2t tartalmazó accukat odaadják.
  • tescodr

Működik az emulátor!
  • ricsa008
    nekem nem mozdul meg ezzel a parancsikonos dologgal sem rányomok start game és error-t ír
  • McHaals
    a streamek meg videók a content egy tizedét sem takarják szerintem, szóval én néztem őket, és ettől csak még jobban akarom már tolni a játékot
  • Kandurex
    én már sajnos végigbűnöztem egy csomó videót...de azért, ha esetleg akad valaki, aki bekerül és unja, azt nehéz szívvel, nagy duzzogva, kelletlenül, de átveszem az acccount -ot....
  • Carlos
    szintén.
  • antgecc
    Na én ezért sem néztem streameket. Pár youtube videóba beletekertem és annyi. Nem lövöm le a poént magam elött.
  • ShaiHulud
    persze hogy kirpobalnam, de tuti nem tolnam napokon,heteken at. megneznem midnegyik classt 13ig es annyi.

amugy nem tudom mennyire lesz olyan invite, hogy a keyt adjak csak meg mind sc2-nel, lehet csak olyan lesz, hogy eleve a battle.net accodhoz kotodik a beta.
  • McHaals
    hát azért ha kapnál egy beta invet, gondolom tolnád ész nélkül te is :)
    csak más a stream, meg amikor te kattintgatsz.
    de ha nem így van, akkor aki nem akar bétázni, és kap meghívót, nyugodtan passzolja át nekem
  • Avenger
    Én direkt még a videókat se nagyon néztem meg csak bele tekertem mindbe. Szóval ha valaki már unja a streamek alapján a bétát, és kap kulcsot akkor szívesen átveszem tőle, hogy megszabadítsam a kíntól, hogy még egyszer végignézze :D
  • ShaiHulud
    az a baj, hogy hiaba jonne a closed beta, de ahhoz be is kene kerulni, raadasul tok unalmas lenne ennyi stream utan. Inkabb a release jojjon mar, de az meg valoszinusithetoen majd decemberben lesz, szoval...
  • McHaals
    jóvan bammeg többet nem próbálom tartani a reményt bennetek :D
  • ShaiHulud
    ha elolvasod az 5 pontot, akkor jol latszik, hogy mar jo ideje a 4.es pontnal vannak :D szal ez megint semmi ujsag.
  • McHaals
    naja, de eddig csak annyit tudtunk, hogy közel van, most viszont a linkben említett 5 pontból a 4. van soron, utána az 5-ös pont már a closed beta :D
    így részletesebb már a kép
  • TurboX
    +1

#9485: elég közel volt 2 hete is

bár már annyi sztrímet láttam hogy lehet végigmegyek a bétán csukott szemmel