78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
witch doktor vagy daemon hunter :D -
Noodlee #9565 Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy a kieggel kapott új kaszthoz járni fog 2 új character slot is?
Most van 5 kaszt/10 slot, így minden karakterből indíthatok mindkét nemet, de ha bejön a kieges kaszt, és nem lesz több slot...
-
LF healer monk infernora -
ja, belelógott a kezem a bilibe :D -
Szerintem kicsit előre szaladtunk :D -
radical #9561 +1 -
ja majd lehetne megosztani itt a neveket a friend list-re -
okés akkor akik megveszik azokkal akkor tolhatjuk a coopot :D -
Noodlee #9558 szesz a fenét.
Lesz :P -
Noodlee #9557 Szerintem itt mindenki vevő szesz a coopra :) -
engem akkor már nem érint fullal fogom már tolni!várom a jelentkezőket egy jó kis coop játékra! -
lemaradt:
-
who am I 7 #9554 

ez a béta törésének az alpha állapota, ne várjál full játékot :D majd minden lesz szépen sorban..bár mire szerintem lesz jó emu, addigra megjelenik a teljes.Nem baj :D fun.
-
sejtheted én már 3 hete diablo 3 lázban égek xD -
Noodlee #9552 Belegondolva tényleg hülye gondolat volt :P
-
törés miatt néz ki így nyugi mivel a környező mapokat nem tölti be az emu csak ezt -
hogy rámoccant mindenki a gyakorlatilag semmire :)) kis függők...:), el se merem képzelni mekkora őrület lesz itt amikor megjelenik,... -
"enchant" effektek fegyvereken:
-
Remélem ezt viccnek szántad. Persze majd kiadnak egy bétát, mikor a fél map hiányzik... -
Noodlee #9547 http://bhfiles.com/files/Diablo%20III/Beta/TownInitialize_PoC_Release.rar
Letült, bemásol a diablo könyvtárába.
D3Sharp.exe elindít, diablo 3 béta elindít. -
Noodlee #9546 Remélem, hogy ez a map csak a béta/törés miatt néz így ki:
-
kosz, meg csinaltam de csak ugyan ugy siman loggin menu es ennyi. -
who am I 7 #9544 minden high..lehet rárakok driverből AA_t...nem tudom, úgy kezeli-e. -
who am I 7 #9543 a 4-est fel kell rakni hozzá igen..még este néztem az előző sharpot, azzal még nem ment...de jól tippeltem, hogy mára megoldják :D méghozzá elég hamar.Most nálam net nélkül is megy..a monsták mondjuk, nehezebb falat lesz szerintem.full hdban nekem maxon van az fps 100. -
ejj de jó látni mindenki boldog xD -
Noodlee #9541 Megoldva. NET Keretrenszer frissítés kellett neki.
A városban vagyok :D -
Noodlee #9540 A diablo 3.exe file-ról csinálj egy ikont (pl jobb klikk, küldés, asztal, parancs ikon elhelezése). A kirakott ikonon jobb klikk, majd tulajdonságok.
Itt a parancsikon fülön kell az elérési út után beírni.
Nálam ez így néz ki:
"E:\Program Files (x86)\Diablo III Beta\Diablo III.exe" -launch -auroraaddress 127.0.0.1:1345 -
Tudom, de adja magát, hogy elírás :) A linkelt fórumon olvasd el, hogy volt e valakinél hasonló hiba, hátha van rá megoldás, ha a szóköz nem jön be. -
ezt hogyan kell beirni? -
Noodlee #9537 Így is ugyan az a hibaüzenet :( -
Noodlee #9536 CTRL+C volt, az eredeti szövegben sem volt space :P -
Esetleg egy szóköz, az IP cím elé? :) -
Noodlee #9534 -launch -auroraaddress127.0.0.1:1345
Ez nem megy nálam a hivatalos bétával :(
Már az acc loginnál hibát dob. -
szerintem jól fog menni :)
vagyis remélem vga-meg cserés lesz ez ideiglenesen van de még nem találtam semmit ami szaggatott volna -
Még jó, hogy nem rajtad múlik...
Mellesleg ez a "béta" simán bepuszil 610Mega Vram-ot úgy, hogy csak egy üres városban/erdőben kolbászolok. Én (laikus) ebből azt a következtetést vonom le, hogy a teljes játék, maximum grafikán legalább egy gtx260-at fog kívánni. (Nem utolsó sorban, a játék ezen verziója nem támogatja az FSAA-t, már ha ez valakit érdekel.) -
Ha 10 évet tudtunk várni, akkor ezen a pár hónapon nem múlik szerintem. -
Anno amikor naponta néztem az SC2 béta híreket, én is feltoltam egy sandbox-ot. Semmit nem lehetett csinálni, csak építkezni. Azért jó móka volt. -
Az aláirásodban a gépeden jól fog menni a játék ,de még mindig nem értem minek felrakni ilyen tolószékes neszesemmifogdmegjól dolgokat.
Az ilyeneknek mindent adnék csk bétakulcsot nem....
-
Nagyon tévedsz!
Amikor lesz 30 mob a képernyőn, meg 200 effekt, akkor dolgozik igazán a VGA. És amint látom, nálad az erősen a szűk keresztmetszet! -
írtam a kép alatt npc-k vannak mobok nincsenek