78998
  • vidu01
    Tudományos magyarázat:
    http://diablo3.hu/2011/02/20/a-demon-hunternek-kettos-resource-systemje-lesz/
  • McHaals
    a karakterek mostmár nem életerő/manával mennek, hanem minden kasztnak megvan a saját "erőforrása", sőt a demon hunternek pl kétféle is van. egyik a támadó, másik a védekező stb skillekhez kell.
  • McHaals
    most találkoztál először a threeabloval, ugye?
  • Különc
    lol
  • TopGun
    Ezen a kepen, jobb oldalon, abban a gombben a fel piros, fel kek "valami" az mit tud majd?
  • oneal1
    köszi!
  • McHaals
    beta emulátor
    BETA KLIENS
    emulátor
  • mucsácsó
    amúgy sokaknál bezavarnak a patchek is... szóval 1-2 embernél az az oka hogy nem megy a dolog :)
  • oneal1
    <span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">make a shortcut to your "Diablo III.exe"

in the Target of that shortcut add -launch -auroraaddress 127.0.0.1:1345 to the end

download and extract the op archive

run D3sharp.exe

open your d3 shortcut

log in with any random account credentials

walk around town</span>
    <span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">
    </span>
    <span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">
    </span>
    ezt találtam, nincs link
  • McHaals
    most komolyan olyan nehéz visszaolvasni pár bejegyzést? :D
  • McHaals
    wááááááááááááááááááááá!
  • oneal1
    a városban szaladgálós dologhoz mit kell leszedni és honnan?

köszi!
  • Daell Drow
    Beta warez szerintem mehet meg, de ha kijon a teljes game. Akkor mar en is csunyn fogok nezni a warez szora, de ott meg nem tartunk. Amugy is az ide irok 90% biztos meg veszi.
  • [HUN]Crassus
    az mind-mind POÉN! és jól csinálja...aki komolyan veszi csak az húzza fel magát rajta....
  • [HUN]Crassus
    ez nem warez ezzel smemire nem mész én se fogok warezolni és a többi 9% sem...ez annak a 10!!!! évnek szól ami a di3 nélkül telt:D mindenki ki van éhezve és örülünk mint a kisgyerek a nyalókának míg nem lesz rendes release:P
  • sirdond
    ok, nincs is ezzel gond,inkább azzal,hogy az utóbbi 200 hsz-ben warez volt a téma és óránként jön egy új ember,hogy mit hogyan kell csinálni
  • unknown nick
    Mert más tollával ékeskedik. Nem mellékesen közvetve játékosokat és közösségeket blamál...
  • [HUN]Crassus
    nem értem miért ellenségeskednek vele ennyien....tök poén amit és ahogy csinálja és nem mellesleg a legújabb akciói nagyon is ötletesek!
    Arról nem is beszélve,hogy a bestof DIO3 elemzéseket nyomatja!
  • McHaals
    én meg azt mondom hajrá Athene
  • Sáska
    remelem valaki beelozi.
  • Avenger
    Na sikerült nekem is körbeszaladnom :D Az UI nagyon jól néz ki, és a questlogban tök jó, hogy van mobokról leírás, meg fel is lehet olvastatni Cain-el meg valami mexikói fickóval(ha ismernem kéne névről akkor bocsánatot kérek) :D:D
  • Daell Drow
    Haat majd vesz az AH-ban.
  • [HUN]Crassus
    gondolom ahoz kell valami alap felszerelés:P
  • nr1ranger
    Ha annyira menőzni akar akkor az első HC kari aki végigtolta az inferno-t célozza meg szerintem.
  • XeeN
    Egészségükre. Én a saját szórakoztatásomra fogom megvenni a játékot és szigorúan csak a családtagjaimmal, illetve barátaimmal fogom játszani. Kinőttem már abból, hogy random emberkékkel (direkt nem írtam Pistikéket) játsszak. Az, hogy mások mit kezdenek majd vele, engem hidegen hagy.
  • Davidus
    nem csak az fog "sokat" keresni aki szétfarmolja az agyát hanem aki lesi a trendeket és összevásárolja azokat a cuccokat amik olcsóbban vannak berakva mint amennyi érnek
  • [HUN]Crassus
    nah már olyan elmélkedések mennek,hogy 1-2 burzsóá vesz 4 játékot futtat majd 4 botot/ úgyis lesz sajnos nemlehet mit tenni/ és a RL AH-nak és a quadruple esélynek köszönhetően szétkereshetik az agyukat:P akár RL pénzzel akár arannyal....
  • [HUN]Crassus
    Athene akar az első 60-as lenni a világon ha kijön:D WOW-ban sikerült neki párszor....meglássuk itt is penge lesz-e:D

• McHaals
    na hazamegyek énis letesztelem
  • [HUN]Crassus
    make a shortcut to your "Diablo III.exe"

in the Target of that shortcut add -launch -auroraaddress 127.0.0.1:1345 to the end

download and extract the op archive

run D3sharp.exe

open your d3 shortcut

log in with any random account credentials

walk around town
  • TurboX
    ejj, mindenki végstádiumban?
  • MauroN
    Visszaolvastam. kipróbáltam. nem megy.
  • [HUN]Crassus
    megveszi mindenki! no worries
  • [HUN]Crassus