78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
vidu01 #9646 Tudományos magyarázat:
http://diablo3.hu/2011/02/20/a-demon-hunternek-kettos-resource-systemje-lesz/ -
a karakterek mostmár nem életerő/manával mennek, hanem minden kasztnak megvan a saját "erőforrása", sőt a demon hunternek pl kétféle is van. egyik a támadó, másik a védekező stb skillekhez kell. -
most találkoztál először a threeabloval, ugye? -
lol -
Ezen a kepen, jobb oldalon, abban a gombben a fel piros, fel kek "valami" az mit tud majd? -
köszi! -
beta emulátor
BETA KLIENS
emulátor -
amúgy sokaknál bezavarnak a patchek is... szóval 1-2 embernél az az oka hogy nem megy a dolog :) -
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">make a shortcut to your "Diablo III.exe"
in the Target of that shortcut add -launch -auroraaddress 127.0.0.1:1345 to the end
download and extract the op archive
run D3sharp.exe
open your d3 shortcut
log in with any random account credentials
walk around town</span>
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">
</span>
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">
</span>
ezt találtam, nincs link -
most komolyan olyan nehéz visszaolvasni pár bejegyzést? :D -
wááááááááááááááááááááá! -
a városban szaladgálós dologhoz mit kell leszedni és honnan?
köszi! -
Beta warez szerintem mehet meg, de ha kijon a teljes game. Akkor mar en is csunyn fogok nezni a warez szora, de ott meg nem tartunk. Amugy is az ide irok 90% biztos meg veszi. -
az mind-mind POÉN! és jól csinálja...aki komolyan veszi csak az húzza fel magát rajta.... -
ez nem warez ezzel smemire nem mész én se fogok warezolni és a többi 9% sem...ez annak a 10!!!! évnek szól ami a di3 nélkül telt:D mindenki ki van éhezve és örülünk mint a kisgyerek a nyalókának míg nem lesz rendes release:P -
sirdond #9631 ok, nincs is ezzel gond,inkább azzal,hogy az utóbbi 200 hsz-ben warez volt a téma és óránként jön egy új ember,hogy mit hogyan kell csinálni -
Mert más tollával ékeskedik. Nem mellékesen közvetve játékosokat és közösségeket blamál... -
nem értem miért ellenségeskednek vele ennyien....tök poén amit és ahogy csinálja és nem mellesleg a legújabb akciói nagyon is ötletesek!
Arról nem is beszélve,hogy a bestof DIO3 elemzéseket nyomatja! -
én meg azt mondom hajrá Athene -
remelem valaki beelozi. -
Na sikerült nekem is körbeszaladnom :D Az UI nagyon jól néz ki, és a questlogban tök jó, hogy van mobokról leírás, meg fel is lehet olvastatni Cain-el meg valami mexikói fickóval(ha ismernem kéne névről akkor bocsánatot kérek) :D:D -
Haat majd vesz az AH-ban. -
gondolom ahoz kell valami alap felszerelés:P -
Ha annyira menőzni akar akkor az első HC kari aki végigtolta az inferno-t célozza meg szerintem. -
Egészségükre. Én a saját szórakoztatásomra fogom megvenni a játékot és szigorúan csak a családtagjaimmal, illetve barátaimmal fogom játszani. Kinőttem már abból, hogy random emberkékkel (direkt nem írtam Pistikéket) játsszak. Az, hogy mások mit kezdenek majd vele, engem hidegen hagy. -
nem csak az fog "sokat" keresni aki szétfarmolja az agyát hanem aki lesi a trendeket és összevásárolja azokat a cuccokat amik olcsóbban vannak berakva mint amennyi érnek -
nah már olyan elmélkedések mennek,hogy 1-2 burzsóá vesz 4 játékot futtat majd 4 botot/ úgyis lesz sajnos nemlehet mit tenni/ és a RL AH-nak és a quadruple esélynek köszönhetően szétkereshetik az agyukat:P akár RL pénzzel akár arannyal.... -
Athene akar az első 60-as lenni a világon ha kijön:D WOW-ban sikerült neki párszor....meglássuk itt is penge lesz-e:D
-
na hazamegyek énis letesztelem -
make a shortcut to your "Diablo III.exe"
in the Target of that shortcut add -launch -auroraaddress 127.0.0.1:1345 to the end
download and extract the op archive
run D3sharp.exe
open your d3 shortcut
log in with any random account credentials
walk around town
-
ejj, mindenki végstádiumban? -
MauroN #9615 Visszaolvastam. kipróbáltam. nem megy. -
megveszi mindenki! no worries -
bazz ezt nem néztem!:D:D -
jaja visszaolvastam...ma egész nap erről ment a duma:P -
olvass vissza, csak hogy a klasszikussal éljek