78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Newfronter #9726 Teljesen FAKE, dátum is 2009-es rajta. :) -
Szerintem is, vagy csak régi, de a win 7-et nem irja csak a vistát -
én sem -
Támogatom!
-
off
ide szemeteljünk pls. -
Akra #9721 Box Art
Gondolom FAKE :S -
Akra #9720 Ráadásul láma is :) -
warez topikot én soha nem tudom megnyitni... -
sirdond #9718 na, ezért kellene már a warez topik... -
Már van monkkal szaladgálós verzió is valahol. Rendes valószínűleg akkor lesz ha száz számra osztják a béta kulcsot és nem kell emulátor majd :D Mob spawnolás meg több terület elképzelhető még az emulátoron belül a közel jövőben szerintem. -
BladE666 #9716 hali elöre is elnézést a kérdésért, de lett valami elöre lépés az emu -val kapcsolatba? vki tudja h miért van az h csak Demon Hunter-t hoza be és semmit nem lehet kezdeni a mászkáláson kivül (npc-kkel beszélni v feladatot csinálni v akarmit)? -
Bezzeg mi, emulátorral próbálkozós egyből tudtuk hogy 4es framework-t kell frissíteni :D -
Szemetek.... -
az még nem most lesz szerintem mg az eu egyébként is később kezdődik.. -
Ne tartsátok vissza majd a béta kulcs osztó oldalak linkjeit :D Bár gondolom a béta vége felé lesznek csak ilyenek. :( -
na csak nekem volt igazam
-
én tudtam, options/video-n belül -
egyébként csak én nem tudok felbontást állítani? csak 1024x768 van nálam, de láttam már sok helyen 720p képeket (lentebb is 1360x768)... mi a...?! :D -
diablo.hu-n ki van hírezve és blizzard eu-s oldalán nincs hír.
Elég valószínűnek tűnik... -
EU oldalon nincs kint a hír. -
honnan veszitek h csak us? -
Egyelőre -
egyenlőre csak us :( addig marad az emu sajna... -
http://diablo3.hu/2011/09/20/elkezdodott/ -
Rájöttem miért nem láttam a karim. :D Mert az us.battle.net oldalra léptem, ahol a BETA LIVE hír van. EU-son még semmi sincs. Szóval itt még nem osztják. -
Na most jó lett :) -
sirdond #9700 szerintem meg egyáltalán nem ezt írja,attól,hogy a mostani kulcsosztáson kívül még lehet majd szerezni promóból,még nem jelenti,hogy több kör is lesz -
Faszom a bugos Battle.net oldalba, megint nem találja a karakterem. Megint azt írja nem tudok kommentet írni, mert nincs karakterem. PEdig van, már 1 éve SC2-zöm. Wáááá. Pont most jön elő ez a bug megint. -
Ok, kösz. Nem figyeltem. -
[SiX] Boci #9697 Amúgy úgy olvasom, hogy EU-ban még nem küldtek semmit, csak US. -
Mert írja hogy szakaszosan hívnak be embereket. Amúgy ez még csak szerintem a US inv, EU oldalon nincs kint a post hogy indult volna. -
sirdond #9695 még nem olvastam végig, de ezt miért is idézted egyébként? -
Idézek
"We’d like to remind those looking forward to an invite to be wary of phishing attempts."
"For those of you still hoping for an invite, we wish you the best of luck and hope you’ll keep an eye out for some of the beta-key giveaways and promotions we’ll have right here on the Diablo III community site." -
Kérlek Blizz, had kapjak :D -
[SiX] Boci #9692 Mindig több hullámban mennek ki a beta meghívók. Fokozatosan emelik a létszámot, hogy teszteljék a szerverparkot. -
Európai oldal alszik? -
Bhalage #9690 leszarom a betat release legyen azt csa -
Nem. Ezt egy blue post már letisztázta, a WoW vagy SC2 acc a fórum hozzáféréshez kell, a bétához bármilyen beregelt blizz játék jó. -
sirdond #9688 sajnos ezt senki nem tudja. lehet,hogy csak egy kör lesz,blizzard úgy dönt,hogy f&f és cégen belüli teszttel elég információt gyűjtöttek és ez már csak egy stress test lesz, amit hamar le is zárnak
de az is lehet,hogy még rengeteg dologra kíváncsiak és több kör is lesz majd.
szvsz előbbinek jobban örülnék,mert az azt jelentené,hogy jól haladnak és nem járunk messze a megjelenéstől -
Most kezdik küldeni. De ahhoz, hogy kapj kulcsot kell, hogy legyen minimum egy teljes, WoW vagy Starcraft 2 játék regisztrálva Battle.net accountodhoz!