78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Na most már megy az EU beta..10 perce eu.battle.net/d3 oldalon is fent van már a beta is live hír. -
Nekem tetszenek a setek, inkább azt hordjam mint a "Majom csodálatos pallosa az esti" cuccokban
-
hehe énis, már nyomom is..
jó lesz a várakozásig, egész szép játék -
A lényeg, h szembetűnőek legyenek, hisz csak így lehet megkülönböztetni őket rendesen, meg játékba jóval másabb, na meg van pár ami nem néz ki azért rosszul...mondjuk az előző részbe se hordtam set -eket...nem voltak túl jók, vagy csak nem tudtam normális zsákmányolni :) -
ShaiHulud #9762 szerintem a barbar es demon hunter pancelok tobbnyire teljesen jok. wizardhoz me gnicnsnek sisakok az sokat dob rajtuk, monk bena, ahogy az egesz class:D wd meg olyan amilyen. -
+1
Blizzardnál kirúgták a régi armor grafikusokat, ez már jó pár éve meglátszik a wowon is. Sajnos.... -
who am I 7 #9760 yeah.trolling hard. -
Psychedelic #9759 Nem elég Darkosak mi? :P -
Ariakus #9758 Nem a mintákkal van csak a baj hanem a páncélok alakjával is kinézetével. -
Engem különösebben nem foglalkoztat hogyan néznek ki a cuccok, mivel a játék 99%-ában kb 100 pixel magas figura képében lesz csak látható a karakter, ahol nem igazán látszanak a "csicsák". Számomra a statok a legérdekesebbek. -
távlatból* -
valóban van egy pár undorító, papagáj mintás darab de ezeken még biztos fognak finomítani ill. madártávlatól ki fogja nézegetni a gatyám szegecsének a mintáját -
ShaiHulud #9754 majd a karidon nezd meg ingame, hogy milyen lesz. igy magukban nem szoktak mutatosak lenni ezek, mar wow-ban is igy volt. -
Ariakus #9753 Hát megnéztem a diablo3.hu-n ezeket az armor set-eket és hát eléggé lelombozott. Gagyi színek és stílus jellemezte a páncélok 80%-át. Pedig igazából ez a játék egyik legfontosabb része, hogy minél frankóbban nézzen ki az ember karaktere (tudom, hogy vannak olyan játékosok akiket ez nem érdekel és akár egy Pokémon bundában is végigjátszanák a játékot). Remélem azok a set-ek vmi régi verzióból származnak és teljesen mást kapunk majd, mert így már lehet, hogy annyira nem is lesz "must have" a játék. -
bocsi most fedeztem csak fel ! -
ahhoz már túl közel van a fav;) -
Így van, ráadásul van neki egy szép totyikja, amit még én nyitottam! (ingyen reklám)
-
IGEN!! IGEN!! JEEEEEEEEEE!!!
nem kaptam.... -
addig is hogy elüssük az időt nézzetek rá:
drakensang online
full free és magyar ráadásul böngészőből fut nem kell hozzá semmit sem letölteni és szép a grafja :) -
az első turnusokban nem sokan az tuti, mikor majd a fanszájtok elkezdik a szokásos kulcsosztogatós akcióikat -
kiderül remélem kapunk.. -
Newfronter #9745 Igen, hullámokban lesz beta licensz osztás. Majd kiderül hogy innen hányan fognak bejutni. :) -
ok -
még a hivatalos oldalon sem tolonganak a
remélem valamilyen szinten folyamatos lesz a szórás -
akkor ha megjelenik mehetünk coopozni
-
Énis beizzitottam már asszonyt, hogy az must have úgyhogy kerül amibe kerül (ésszerűség határán belül( megveszem. -
Következő izgalmas pont a megjelenési dátum és ezzel együtt a CE bejelentése! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi kerül majd a dobozba, hogy fog kinézni és mennyire kell a zsebembe nyúlni! Bár ez utóbbira tudatosan készülök már egy ideje, szóval apránként félretettem a rávalót :P
Artbook, OST, szobor... minden lóf@sz jöhet, még külön polcot is kap, csak JÖJJÖN MÁR!!!!!444négy!!4 -
remélem bekerülök eddig minden blizzard játékra kaptam béta lehetőséget.
De ha nem az se baj úgy is must have game lesz!meg kő venni! -
...hmm....izgulok, de minek? :( totál esélytelen vagyok :( pedig az D2 + kieg ott figyel az account -omon :( -
http://frostshock.eu/2011/09/21/diablo-3-hivatalosan-is-elindult-az-europai-beta/
-
Ott akkor valami egyéb hiba van... Kivan csukva hogy minimumon jáchatatlan legyen ezzel a konfiggal ha minden rendben van. Valami szoftveres gond lesz a háttérben... -
Minden olyan gépen, ahol a Crysis 1 fut maxon, el KELL futnia a Diablo 3-nak is jól. Ennyi. Nálad lesz valami gond, dobd fel újra a Windows-t, csinálj rendet, mittudomén, de a gépedben van a hiba. -
Intel E8400,3 giga ram,Ati 4850 512mb,tudom nem túl extra,de pl. crysis 1-2 is maxon megy(nem full HD-ba). -
:)) -
Egyébként diablo 3 grafja semmivel nem jobb ennél, és ez böngészőből fut... -
Középkategóriás laptopomon hasít, igaz nem is csoda, ha üres a város, de mindenhol 50-60 fps. Milyen az a nem-szar gép? -
Túlzás volt,de minimumon játszhatatlan nálam és azért nincs szar gépem. -
Mutatnál egy 10 éves játékot, ami így néz ki?
Amúgy elég olcsó trollkodás, csakis ezért megyek bele :) -
-
Kb. 10 éves grafhoz képest nagyon nagy a gépigénye:S