78998
  • berlinboy6329
    Na most már megy az EU beta..10 perce eu.battle.net/d3 oldalon is fent van már a beta is live hír.
  • Különc
    Nekem tetszenek a setek, inkább azt hordjam mint a "Majom csodálatos pallosa az esti" cuccokban
  • McHaals
    hehe énis, már nyomom is..
    jó lesz a várakozásig, egész szép játék
  • Kandurex
    A lényeg, h szembetűnőek legyenek, hisz csak így lehet megkülönböztetni őket rendesen, meg játékba jóval másabb, na meg van pár ami nem néz ki azért rosszul...mondjuk az előző részbe se hordtam set -eket...nem voltak túl jók, vagy csak nem tudtam normális zsákmányolni :)
  • ShaiHulud
    szerintem a barbar es demon hunter pancelok tobbnyire teljesen jok. wizardhoz me gnicnsnek sisakok az sokat dob rajtuk, monk bena, ahogy az egesz class:D wd meg olyan amilyen.
  • BoneDragon
    +1

Blizzardnál kirúgták a régi armor grafikusokat, ez már jó pár éve meglátszik a wowon is. Sajnos....
  • who am I 7
    yeah.trolling hard.
  • Psychedelic #9759
    Nem elég Darkosak mi? :P
  • Ariakus
    Nem a mintákkal van csak a baj hanem a páncélok alakjával is kinézetével.
  • XeeN
    Engem különösebben nem foglalkoztat hogyan néznek ki a cuccok, mivel a játék 99%-ában kb 100 pixel magas figura képében lesz csak látható a karakter, ahol nem igazán látszanak a "csicsák". Számomra a statok a legérdekesebbek.
  • TurboX
    távlatból*
  • TurboX
    valóban van egy pár undorító, papagáj mintás darab de ezeken még biztos fognak finomítani ill. madártávlatól ki fogja nézegetni a gatyám szegecsének a mintáját
  • ShaiHulud
    majd a karidon nezd meg ingame, hogy milyen lesz. igy magukban nem szoktak mutatosak lenni ezek, mar wow-ban is igy volt.
  • Ariakus
    Hát megnéztem a diablo3.hu-n ezeket az armor set-eket és hát eléggé lelombozott. Gagyi színek és stílus jellemezte a páncélok 80%-át. Pedig igazából ez a játék egyik legfontosabb része, hogy minél frankóbban nézzen ki az ember karaktere (tudom, hogy vannak olyan játékosok akiket ez nem érdekel és akár egy Pokémon bundában is végigjátszanák a játékot). Remélem azok a set-ek vmi régi verzióból származnak és teljesen mást kapunk majd, mert így már lehet, hogy annyira nem is lesz "must have" a játék.
  • tescodr
    bocsi most fedeztem csak fel !
  • TurboX
    ahhoz már túl közel van a fav;)
  • BoneDragon
    Így van, ráadásul van neki egy szép totyikja, amit még én nyitottam! (ingyen reklám)
  • Kandurex
    IGEN!! IGEN!! JEEEEEEEEEE!!!

nem kaptam....
  • tescodr
    addig is hogy elüssük az időt nézzetek rá:
    drakensang online
    full free és magyar ráadásul böngészőből fut nem kell hozzá semmit sem letölteni és szép a grafja :)
  • TurboX
    az első turnusokban nem sokan az tuti, mikor majd a fanszájtok elkezdik a szokásos kulcsosztogatós akcióikat
  • tescodr
    kiderül remélem kapunk..
  • Newfronter
    Igen, hullámokban lesz beta licensz osztás. Majd kiderül hogy innen hányan fognak bejutni. :)
  • Carlos
    ok
  • TurboX
    még a hivatalos oldalon sem tolonganak a

remélem valamilyen szinten folyamatos lesz a szórás
  • tescodr
    akkor ha megjelenik mehetünk coopozni
  • Carlos
    Énis beizzitottam már asszonyt, hogy az must have úgyhogy kerül amibe kerül (ésszerűség határán belül( megveszem.
  • Riddick21
    Következő izgalmas pont a megjelenési dátum és ezzel együtt a CE bejelentése! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi kerül majd a dobozba, hogy fog kinézni és mennyire kell a zsebembe nyúlni! Bár ez utóbbira tudatosan készülök már egy ideje, szóval apránként félretettem a rávalót :P

Artbook, OST, szobor... minden lóf@sz jöhet, még külön polcot is kap, csak JÖJJÖN MÁR!!!!!444négy!!4
  • tescodr
    remélem bekerülök eddig minden blizzard játékra kaptam béta lehetőséget.
    De ha nem az se baj úgy is must have game lesz!meg kő venni!
  • Kandurex
    ...hmm....izgulok, de minek? :( totál esélytelen vagyok :( pedig az D2 + kieg ott figyel az account -omon :(
  • shala
    http://frostshock.eu/2011/09/21/diablo-3-hivatalosan-is-elindult-az-europai-beta/
  • Omlás
    Ott akkor valami egyéb hiba van... Kivan csukva hogy minimumon jáchatatlan legyen ezzel a konfiggal ha minden rendben van. Valami szoftveres gond lesz a háttérben...
  • Riddick21
    Minden olyan gépen, ahol a Crysis 1 fut maxon, el KELL futnia a Diablo 3-nak is jól. Ennyi. Nálad lesz valami gond, dobd fel újra a Windows-t, csinálj rendet, mittudomén, de a gépedben van a hiba.
  • Fehercsoki
    Intel E8400,3 giga ram,Ati 4850 512mb,tudom nem túl extra,de pl. crysis 1-2 is maxon megy(nem full HD-ba).
  • Kandurex
    :))
  • Fehercsoki
    Egyébként diablo 3 grafja semmivel nem jobb ennél, és ez böngészőből fut...
  • Riddick21
    Középkategóriás laptopomon hasít, igaz nem is csoda, ha üres a város, de mindenhol 50-60 fps. Milyen az a nem-szar gép?
  • Fehercsoki
    Túlzás volt,de minimumon játszhatatlan nálam és azért nincs szar gépem.
  • Riddick21
    Mutatnál egy 10 éves játékot, ami így néz ki?
    Amúgy elég olcsó trollkodás, csakis ezért megyek bele :)
  • elitehun
  • Fehercsoki
    Kb. 10 éves grafhoz képest nagyon nagy a gépigénye:S