78998
  • [SiX] Boci
    Nekem töltés közben installált, szóval nem biztos hogy megoldható.
  • Avenger
    A PS1-es diablo megy PS 1 emulátorral android alatt. Bár még nem próbáltam, azt sem tudom milyen a PS 1-es diablo :)
  • Carlos
    Bocsi...félreértettelek!
  • bélanéni #9803
    Természetesen nem az adathordozó lehetőségekre gondolok, hanem szoftver-problémákba nem ütközöm-e. Amit letölt a Blizzard downloader, az nem-e egyből telepít a netes gépre vagy ilyesmi.
  • XeeN
    Persze.
  • Klemice
    pendrive, külső hdd?
  • bélanéni #9800
    Ja és NEM kaptam kulcsot, csak a jövőre gondolva kérdem.
  • bélanéni #9799
    Lenne egy nagyon fontos kérdésem.
    Itt a melóhelyen gyors net van, de szar gép. Otthon nagyon jó gép, de szar net (mobil). Megoldható-e hogy itt letöltöm, de haza viszem a béta klienst?
  • TheLostOne
    Path of Exileról beszéltem, nem a D3-ról...
  • AzraelArchangel
    Portolni kéne droidra és iosra... de lehet egy egyszerű emu is elég majd neki win-es telefonok alá...
  • Különc
    Minimális rendszerkövetelménye odabasz
  • who am I 7
    eléggé beteg volt..bár vertem is az asztalt eleinte,h mindig kinyír :D am a padláson még az akkori pc guru is ott figyel a bemutatóról.. :D
  • Carlos
    D1 isten volt annó... a kieg már nem jött be annyira, de az alap, az odab***ott annó.
  • BoneDragon
    Ennek örömére. :)

• Akra
    Mai napig a kedvenc hentesem :)
  • TurboX
    Ahh, fresh meat!:D
  • who am I 7
    azt ne is mond..mikor floppyn hoztam át haveromtól a fullt.. good old days demót is rommá játszottam butcherig.Volt egy feelingje..
  • who am I 7
    nálam nem ílyenek az arányok.Bár D2 azért még ügyelt az itemekre és erre a hangulatra...asszem a régi north team még dolgozott azon.A megjelenítés meg még bőven nem ez az art style...multi is sokat lendített rajta :)
  • TurboX
    na igen, anno a d2 render videókat látva nem hittünk a szemünknek. képesek voltunk 4x-5x végignézni egymás után az átvezetőket
  • ShaiHulud
    dio1 kurvanagyot utott anno, dio2 ahhoz kepest eleg elhanyagolhatot. de dio2-re terjedt el annyira a pc, meg a net, hogy joval sikeresebbe valjon. na meg dio2 render atvezetoi megabrutal jok voltak abban az idoben.
  • markastor
    Fél, h. nem kap majd kulcsot és gyűjti az érveket.

De h. on is legyek, lehet ez lesz az a játék, amit életemben először meg fogok venni. :)
  • McHaals
    *van=fan :D
  • McHaals
    én csak a saját tapasztalatomra tudok támaszkodni:
    rengeteg diablo-fan van az ismerőseim között, de olyan, aki a d1 miatt lett van, max a 10%-a ennek.
  • Carlos
    ez hogy jött ki neked?
  • TheLostOne
    Azzal csak az a baj, hogy teljesen véletlenszerűen osztják a beta kulcsokat, nagyrészét olyan emberek kapják, akik beregisztráltak egyszer, azóta fel sem léptek, és valószínűleg soha a büdös életben nem is fognak játszani vele. Többezer aktív tag meg csak vár hónapokig, mire végre őket sorsolja ki a rendszer, pedig ha csak az aktívak kapnának, akkor már rég lehetne mindenkinek aki valóban meg is érdemli, valóban szeretne hozzájutni.

A cég meg azzal vág fel örökké, hogy ők bizony tartják a közösséggel a kapcsolatot, ennek tudatában nagyon felháborító, hogy ilyen hanyag módon osztogatják a kulcsokat.
  • who am I 7
    jaja..már említettem én is, h az is béta tesztelési állapotban van.A megvalósítás ott jó, csak a hud picit gagyi..és a skill rendszer nem tűnik túl jónak.
    De amúgy egy hullákkal és ördögökkel teli játék miért is nem lehet depresszív???
  • Kami
    Akkor ez bukta, köszi!
  • who am I 7
    szerintem is jó..ez teszi igazán eredetivé :)
  • Tatyla
    ja csak a dögök ahhoz se küldenek kulcsot :(
  • Ariakus
    Dio 1 szerű hack n slasht akarsz? Hallottál már a Pah of Exile című játékról? Na az szerencsére pont olyan dárkos és komor hangulatú mint a Dio 1.
  • Tatyla
  • Kami
    Ahhoz hogy jelentkezni tudjak béta kulcsért, kell egy játéknak lenni az acc.-on?
  • Különc
    Szerintem jó hogy izometrikus maradt, bár egy God of War sorozathoz hasonló kameraszög nem lenne rossz, persze nem fixen
  • who am I 7
    ja és a hangok/zenék hálistennek qva jók maradtak :D ha másért nem, azért meg a harc rendszerért megéri..a gfx meg az itemek meg olyanok amilyenek...
  • who am I 7
    Hát ez messze nem igaz.Már a D2-t is rengetegen várták...és a korszakalkotó a dio 1 volt.Most ne azokat tekintsük már igazi
    dio fan-nak aki pl. majd a d3 alapján lesz az...mert sajna a megvalósítás a 2 rész között ég és föld.Ettől függetlenül, a
    harc-rendszer és izometrikus nézet megmaradt és fejlődött, ami ettől függetlenül jó kis játékká teszi (és bátor húzás volt az izometrikus nézetet megtartani).Inkább sajnos egy csapat széthullásnak lehettünk tanúi az évek alatt...és ez által a játék is változott.De abban biztos vagyok, h jól el lehet majd játszani vele...egy igazi dio (1) klónra/fejlesztésre pedig várni fogunk... :) crytek megprobálhatná... :D:D:D:D
  • Tatyla
    szopok,nyalok,gombot varrok béta kulcsért :D
  • mucsácsó
    Arra szerintem várnunk kell még a blizzconig...ez tuti.. :/ De remélem ott lehet majd a játék a karácsonyfák alatt :)
  • McHaals
    hát inkább a d2 miatt szerették meg rengetegen. van olyan itt szerintem, aki 1997-ben született :D
  • who am I 7
    Dio már sosem lesz az a régi deppressive/gothic style, mint amivel anno 1997-ben berobbant a köztudatba..bár megjegyzem, emiatt szerették meg rengetegen.
  • XenHai
    Remek már csak imádkozni kell a kulcsért.