78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dr DeViLKiNG #9846 5-6 millió wowos, 2-3(?) sc2, classic gamekre már tippelni sem merek. Na most ha esetleg kiosztanak 5000 kulcsot így első körben, akkor mennyi esélyed is van rá?
-
minden sg-s kap kulcsot:) -
elvileg akkor küldik szét az EU inveket -
nálam is annyi van otthol... na hazamegyek és még 1 próba -
Ariakus #9842 Miért, mi lesz 6 órakor? -
Nálam dio-dio-dio-dio-dio-dio-dio-dio-dio-sc2-wow
-
szőrős nettel ne csodálkozz
-
nálam a sorrend dio-sc-warcraft -
nekem is most ért le,...60mbit rulez -
Remélem nagyobb Diablo-s leszek, mint amekkor Starcraft-os.
Bár erre minden esély megvan.
-

-
egy Starcraftosnak bármikor -
[SiX] Boci #9834 Our current plan is to use the enUS client globally. -
Leszel a barátom? -
Sokkal
-
nálam 3,4giga 10perc alatt lent volt -
na de mindkét gépen szarakodik? na majd akkor jobban utánanézek -
azért nyugtasson a tudat ez esélyesebb mint az 5-ös lottó:P:) -
Jaja ez igaz. De ha mégis (5ös lottó esélyesebb), ne akkor kelljen őrültködni. Én csak arról akartam megbizonyosodni, hogy US béta jó lesz európában is. Ez most gáz?
-
hm, kíváncsiságból ráböktem, 640 mega körül jár...szóval nálad van valami -
14GB, ahogy láttam. Tök fölöslegesen nem töltögetném 7 órát. -
ott a fejlécben.
egyébként nekem tegnap otthol is most a melóhelyen sem hajlandó tölteni a klienst. 2-300 megánál megáll... tűzfal-vírusírtó kilőve, és akkor is csak áll. valaki tapasztalt ilyet? -
uccse kapsz ,ne izgulj:P:) -
radical #9823 nincs. ne töltsd. majd mi töltjük helyetted. Másfél - két giga nem tudom miért fáj neked. -
Erre kérek egy megbízható hiteles forrást.
(Mert akkor tölteném a klienst) -
sztem a d3 is ilyen portable lesz -
[SiX] Boci #9820 Elvileg nem lesz külön EU kliens. Legalábbis azt mondták, hogy a beta az US klienssel fog indulni mindenki számára. -
Skacok, ha van már link EU béta kliensre, azért szóljatok! -
Legyen már 18:00 óra.
-
Ez azért megnyugtató. Remélem tényleg ilyen könnyen mobilizálható. -
WoWot már évek óta nem telepítettem, csak copy pasteltem a régi gépemről az újra amikor új gépem lett, meg gépformatnál is ment külső vinyóra aztán onnan vissza. -
Pontosan. -
pontosan :D -
simán megoldható szerintem! elindítod a setupot, letölti az mpq-fájlokat, azok szoktak gigás méretűek lenni
az egész könyvtárat rárakod egy usb-s hdd-re vagy pendrive-ra, és otthol bemásolod, indítod
kb ennyi -
Na tehát jól értem? Leszedem majd (ha kapok kulcsot persze, tehát az egész feltételes módban értendő) a bétát (asszem Blizzard downloader tölti és közben telepíti). A célmappát, tehát a telepítési mappát pedig fogom és áttolom pl. mobilwinyón a játszós gépre. Ott kicsit még dolgozik és elindul? -
Akkor még van remény!
-
Átmásoltam a bétát a feleségem gépére. A launcher indítása után updatelte a setup fileokat, ami néhány mega letöltést jelent. Max 1 perces művelet. -
Akra #9809 "USA nyugati parti munkaidő órák alatt küldenek ki kulcsokat" :) -
Akra #9808 Jelenleg még SENKI nem kapott EU-s bétakulcsot a hivatalos oldal fóruma szerint. Magyar idő szerint 18h-03h közt esedékes. -
Én is ettől félek.
Arra gondoltam, hogy feltelepítés után esetleg már magát az installált klienst egy az egyben át kellene másolni. Ha rak registry bejegyzéseket, akkor nem biztos, hogy megoldható.