78998
  • IMYke2.0.0.0
    10 percnél kicsivel többet néztem meg belőle - többet nem akarok, mert inkább első kézből ismerném meg a sztorit.
  • Különc
    Arról tudni valamit, hogy a "kite"olás mennyire véghezvihető? Vagy bossnál ha elszaladsz akkor megy utánad vagy egy idő után visszaszalad és visszatöltődik a hpja?
  • CalebJoe
    gondolom majd a boss küldi a kis seregét folyamatosan azokat ölöd és dobáják a piros gömböket
  • Kandurex
    Nem, vannak lötyik, viszont időre korlátozva használhatod őket. szvsz így nehezítve lettek a bossok...
  • Newfronter
    Végül az lett hogy ez is, az is lesz.
  • Andrews2007
    Néztem én is az új béta kaszt bemutató videókat. Észrevettem, hogy van mégis életerő lötyi. Nem úgy volt hogy csak gömbök lesznek amiket a lények dobnak?
  • Különc
    Valami izgi volt vagy csak Day9 fanboiok törtek be?
  • Carlos
    Tolnám!
  • Kandurex
    Nagyon jó kis barbáros beta végigjátszást nyomott a barbárról a Force Strategy Gaming szerkesztője. Komolyan jó volt végignézni. Tiszta Diablo 2 feeling a négyzeten. Ez egy brutál jó játék lesz. Le a kalappal. Alig várom már, hogy én is neki állhassak végre tápolni :))

link (1 rész, van még 2)

• unknown nick
    Látszik rajta, hogy matematikus :)
  • Omlás
    Már a karaktergenerálásnál sejtettem érdemes lesz végignézni. Amilyen dilemmába volt...
  • Carlos
    Dát iz not fór mí...

---

-Hello, ladies...
    -Have you come to help us?
    -I heeaaave... ;)

Beszartam a röhögéstől. :)
  • McHaals
    ez a day9 tényleg hülye :D olyanokat visít, hogy megsüketülök
  • Saccard
    Jó kis gaménak tűnik koopba oltás lesz :D
  • elitehun
    Ez nagyon nagy! :D
    a köves beszólásnál (9 perc körül) szinte könnyeztem a röhögéstől
  • radical
    "oh my god im a totally naked old man!" itt estem le a székről.
  • Avenger
    Bele tekertem én is tegnap, de még mindig nem akarom lelőni a poénokat előre. :) Azt nézném már inkább, hogy én hogyan játszom végig a bétát :D
  • Omlás
    Ezaz nagyonnagy
  • radical
    ez?
  • Avenger
  • Carlos
    Kérnék egy linket! Köszönöm!
  • Carlos
    korrekt...
  • Avenger
    Igaz lehet, majd valamelyik nap megnézem a telefonomon PS emulátoral :D
  • Omlás
    Tegnap este néztem meg day9 6 videóját hát kéész :D már várom a következő adagot :]
  • NovaTerra
    Igen ez így van. De azt ne felejtsük el, hogy day9 és a többiek is Blizz játékokat közvetítenek, hívják őket sc2 versenyekre. Tehát ebből élnek, alapvető, hogy jó kapcsolatot kell ápolniuk a Blizzarddal. Szóval meglepődnék, ha D3-ról rossz véleményt alkotnának a megjelenés előtt. Egyébként nekem is tetszik a látottak alapján a játék.
  • TurboX
    a #6666 és a #9999 is csak egyel ment mellé:(

#10008: anno a d1 pléjsztésönön teljesen játszható volt
  • Avenger
    Érdekes cikk.
  • Sáska
    ebben a topicban csak a 666 vagy a 6666 lehet klasszikus take [esetleg a 9999] ;)
  • TurboX

jómagam is valami hasonlóra próbáltam rávilágítani, működik a marketinggépezet de ez így van jól
  • r4pt0r
    Úgy látszik haladnak korral, és ott kezdik el a merketinget ahol a legjobb. És azért lássuk be ennél nincs is jobb, van egy zsák netes kommentátor pl. OMFGcata, TB, Day9, stb. akiknek nagy a közönsége, küldenek nekik egy kulcsot, és már meg is van oldva a marketing egy része, ingyen. :D

Persze ehhez az kell hogy egy játék jó legyen mert különben nem éri el a célját. De amit eddig láttam híreket, meg a mostani streameket, és a véleményeket azt kell mondanom ismét, már sokadszorra kijön egy kiváló Blizz game.
  • Bandris86
    Csak akarná már valaki pénzzel formálni a véleményem...
  • TurboX
  • TurboX
    pedig besztpaladinindöwörd vagy mit állít magáról..:D
  • Avenger
    Átadtam, nekem elég a 9999 is :D
  • TurboX
    ték?
  • Avenger
    Én nem ismerem, csak athene-t de őt meg el nem ismerem mint stargamer :D
  • TurboX
    nemzetközileg elismert "sztárgémerek(déjnájn,hászki,aténé és a többiek..)" érdekesmód már bétáznak
  • Avenger
    Gondolom van erre emberük, aki megnézi a site-ot és eldönti érdemes e.
    Normális, jó gamereknek nem lehet pénzzel formálni a véleményét :D legalábbis nehéz(persze ez nagy általánosságban, a blizzardnak pont nincs szüksége pénzes véleményformálásra, mert jó cuccokat csinál) :) És az olvasottságukat sem lehet mérni igazán. Gondolok itt egy ilyen fórumra.

Mellesleg mindjárt megatake 9999 is meg 10000 is:)
  • jazzy
    Nem tudom, de nem is magamra gondoltam, de pont leszarom az újságírók véleményét, nekem "átlag emberek", normális jó gamerek mondják el.
  • McHaals
    ha biztosítanál akkora olvasótábort, mint ezek a sajtósok, akkor tutira kaptál volna :D
    tényleg, hogy lehet sajtóakkreditációt kérni beta testre?