78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dr DeViLKiNG #10115 Nem találkozott valaki olyan oldallal, ahol vannak képek a setekről magán a karaktereken? -
Ahhh, regi szep emlekek. :)
Ha ott volt a haldoklo akkor Butcher, ha nem akkor Leoric. -
ahh,régi szép emlékek:) -
Noodlee #10112 Ott nem volt random quest, csak volt olyan, ami az egyik játékban nem volt benne, de egy másikban benne volt.
Én kezdéskor mindig megnéztem, hogy ott van-e a haldokló a lejáratnál, mert akkor King Leoric koronája már cuppant is a fejemre :) -
észnél kell lenni HC-ban :D -
És ettől sokkal kisebb ötlet lesz, igaz? :) -
Annyira hatalmas ötlet, hogy már a Diablo 1-ben is igy volt. :D -
az első kép jó, a többi fos -
:D
-
LOOOOOOOOOOOOOOL dejó volt lentről kezdeni a topikot -
Jo, de 5-6 ilyen utan mar unalmas. -
Miért, van olyan történet amin majd meg szakadok :D -
Mostanaban eleg sok feltort accal csinal hasonlo kommenteket. Jo lenne mar IP alapjan utana nezni es ki banolni vegleg az SG-rol.
-
Ez tuti feltört acc. Másnál is láttam valami ilyesmit mostanában. Nem hiszem, hogy több éve regisztrált emberke ilyenre vetemedik... -
ez beteg ember -
bannolni való. nézd meg a top topikokat, mindegyikbe berakta -
unusual #10099 LOL ;) Ez nekem bejön,és várom már,hogy tudjak játszani. ;) -
miapicsaez? -
Én se. De most olyan jó nézni :D -
soha nem értettem a speedrun-ok értelmét... -
"Olyan hent lesz hogy iszonyatos!"
Ja fasza lesz sokkos állapotban látni a feliratot HC módban "You Have Died!" :)
rip
rip
rip -
Remélem iszonyat mennyiségű rare event, quest és uniq monster lesz, vagy hasonló, mint a stone of jordan-al előhívható über dio. -
elbaszottul idegesítő ez a nyivákolós picsa:P -
kedvenc streamelőm:bigfang most inditott 1 speedrunt DH-val
stream
-
sirdond #10090 van topikja.
csá -
vidu01 #10089 Fúú barbárral mit zúznék egy ilyen szituációba. Ez a teleportálgatós karatélyos zsekicsenes küzdés nagyon nem jön be. -
remélem ez a felugro ablakos ablak kikapcsolhato lesz , mert a legnagyobb csata közben nema legszerencsésebb az egeret elvinni a célterületröl .
amikor nincs harc majd ráér az ember megnézni hogy mit üzentek -
Lehet már valahogy mukodésre birni a beta verziot , mármint nem csak nézelödösen hanem hogy vannak mobok is (persze mindezt hivatalas beta invite nelkul) ? Üdv -
Minden vásárlás egy kockázat és mindenki szeretné a lehető legkisebb kockázatot, sok játék van amiből lehet egy jó(jobb) bétát csinálni pl. Dragon Age 2 vagy Duke Nukem Forever (nem tudom abból volt-e) és hát tudjuk milyen lett a végeredmény.
Maga az ötlet lehet jó, de rosszul is elsülhet -
Na most ezt elképzeltem úgy, hogy haverokkal toljuk, egyszer csak bead egy ilyen questet hogy túlélni 30 mp-ig... OMG mekkora csorda jön majd?! :D
Olyan hent lesz hogy iszonyatos! -
random pálya generálás és random questek megunhatatlan lesz -
sirdond #10083 az már ki a francot érdekel? :D
ez egy fajta kockázat, bízok benne,hogy jó lesz a játék és ezért korábban megveszem, de lehet,hogy mégsem válik be és soha többet nem játszok vele :D
én simán bevállalnám -
ez hatalmas ötlet -
r4pt0r #10081 Persze van egy zsák random quest már a béta résznél is, ha megnézel több streamet sok helyen más történik. -
wow mi az ,hogy "rare event"?? beadhat ilyen random qzuesteket? az szééép
-
És akinek nem tetszik a béta? Az nem azért (is) van hogy valamilyen képet kapj arról mi vár rád ha megveszed? -
Skill #10078 jah . ez teljesen korrekt lenne. nem lenne az , hogy páran béta kulcsokat árulnak... -
Az életérzés azért nagyban csökkenne, ha olyan könnyű lenne bétakulcshoz jutni
-
Ötlet,....miért nem lehet a Blizzard -nak azt csinálni, hogy a battle.net aki megvásárolja a játékot, egyből kulcsot kap a beta -hoz....korrekt lenne nem, tudtommal nem egy cég csinálja ezt?
én azonnal venném elő a hitel kártyát....hát nem látják, hogy ez most már egy életérzésről szól?? -
Neeee mért változtattad meg? :D