78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
egyébként hogyan kell számolni a +attack -ot? vagy a precision -t? ezekkel valahogy nem vagyok pontosan tisztába,...pontosabban az utóbbival nem -
Ohh itemek..Azt hittem,majd hagyják,hogy mi találjuk meg őket és osszuk meg a néppel:C
Amúgy mik azok a +x random properties?
Hol tudom megnézni mik közül randomolja? -
Akra #10153 na és a 2h hol marad? :) -
Wizard és Wd éppen használhat, amíg nem talál jobbat a saját kasztjának megfelelően. -
Nem, hanem ő lesz az átlag, de lesz nála erősebb és gyengébb is :) -
pajzsok nézegetése közben megfordult a fejemben hogy vajon ki fogja cipelni őket:S, barbárnál 2x1h alap ugye, a többinél pedig élből kiesett -
Önmagához képest?
-
Ez inkább azt jelenti, hogy csak a monk lesz balance-olt :D -

Ezt a balance dolgot sosem értettem. Akkor szép a győzelem, ha gyengébbel sikerül nyerni, nem? -
Ha máshogy nem sikerül így legalább lesz balansz a játékban : balance

-
tipikusan arra való lesz, hogy szétszedd -
Szerintem nem para, annyira nem jó az a Griswold meg ezek a kis szintű cuccok legendary vagy sem, Diablo 2ben volt mikor Blood Raven dobott nekem uniqueot de szar volt vagy etheral -
Nabunaid #10143 Hm, ez most akkor azt jelentené, hogy nem csak normálon vihetjük a kísérőket?
Enchantress cuccok
Úgy látszik a sok háborgásnak meg lett a hatása... -
ShaiHulud #10142 http://us.battle.net/d3/en/item/pigpimples-crucio
es egy kis harry potter -
hát azért nem fog minden útszéli mob legendaryt pottyantani... -
hm-...most látom, hogy a runákból is vannak szintezések...basszus....uhh...kicsit lehet majd craftolni ezerrel, nagyon fog menni az aukciós ház. ---hmm.. -
radical #10139 ez mondjuk viccess hogy ugyanaz a tárgy mindegyik classnál másképp fog kinézni.
Az meg milyen már hogy level5ön esik legendary. -
Nabunaid #10138 Érdemes ránézni a skill kalkulátorra, most már minden kasztnál, minden skillhez X% damage van! Meteor alapból 450% weapon damage...
-
Szerintem jól van ez így, biztosítva van az értéke + nem fogsz full rareben lenni mire eljutsz Act 1 végéig, kelljen egy pár izzadságcsepp és feláldozás ha craftoltatni akarsz -
lesz ára a griswold's edge-nek AH-ban, úgy érzem :D -
a set itemről már nem is beszélve, még a 24-es szintű set itemhez is 2 db legendaryt kell szétszedni! -
hát egyre jobban elmegy a kedvem a blacksmith-től... a játék elején teljesen értelmetlen lesz használni... egy rare itemhez szét kell szedni 10 rare itemet!
na majd ha már szétfarmoltam akkor talán nekiállok rare itemeket gyártani az altoknak, addig meg csak nézegetem :D
főleg ha ilyen "10-ből 1x esik rare a bossból" lesz az általános -
AzraelArchangel #10133 Biztos vannak jobbak... ezt 22-es szinten már el lehet érni...
itt egy másik -
remélem nem felejtették el az egyedi megjelenést completed set esetén:)
pl. egy wd setbonus: If you complete this set the Witch Doctor will transform into a Necromancer in appearance:D -
Legendary és rare itemet is szét kell szedni érte + a set bonus is elég ratyi, szvsz elég drága -
hehh de beelőztél :D -
hoppá, a set itemeket a blacksmith is (csak?) készíti -
AzraelArchangel #10128 A kovácsnál is készíthetünk set itemet...
Set a kovácsnál -
ShaiHulud #10127 http://us.battle.net/d3/en/item/logans-claw
ahah kis x-men reference. -
Sokat kell tanulnod még
-
Wizard: Adds 130% more damage to Wizards only
Ez azt jelenti hogy alap sebzés x 2,3 ami azért szintén durva :) -
Wiz > minden más
-
Nem kétség... hiába, Barbár > minden más -
De ha megnézed a setben a fegyvert, az is ad szép cuccokat még ahhoz a heal-hez, szerintem csak infernon fog esni :) -
Immortal is immortal :) -
LoL 5ös setbonus elég meleg -
WTB wizard set :) -
Dr DeViLKiNG #10118 Igen, csak az összes kéne classonként válogatva. :D -
ezekre gondolsz http://diablo3.hu/2011/09/21/diablo-3-armor-set-ek/ -
Blackravensen volt egy post, asszem ide is linkelve volt