78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Akra #10195 Igen pontosan ez volt írva :(
-
ShaiHulud #10194 http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/199763/diablo-iii
FUCK -
Hogy szopóka nyalóka -
...és mit írt? -
Akra #10191 Most lehet én néztem be valami,de frissítés után betöltötte az oldat és Mike Morhaime írása volt ott. -
ja, ja szivárogtatásnak tűnik...de, mondjuk most minek szedték le??!!,...csak idegesítik az embert...ha már szopó akkor legyen szopó...nem kell még rá is feszíteni, csak hogy reménykedjünk -
Várnak vele blizzcon-ig, vagy csak felvesznek pár extra biztonsági őrt mielőtt kiteszik hírnek :) -
Vagy valaki bohóckodott...
Reméljük azért, hogy karácsonykor Diablo lesz a fa alatt. -
Srácok, most valóban nem lesz pause egy single játékban??? Én ezt a játékot nagyon vártam és nagyon meg akartam venni, de így kuka :( -
Na már le is szedték az egészet. :) -
Tényleg átnevezték időközben. Valaki kiakart szivárogtatni egy kis infót. :D -
Akra #10184 De megint eltűnt :S
-
Dr DeViLKiNG #10183 Át is nevezték :D -
Akra #10182 Levehetnék azt a képet a honlapról,mert kezd idegesíteni :P -
Akra #10181 Pedig terveztem,hogy felgyújtom a lakást és pokolbéli környezet varázsolok otthonra. Mondjuk D3 ajándékbontás tiszteletére :) -
Énis ebben reménykedem. :) Blizzconon bejelentenének majd egy decemberi megjelenést :P dejó lenne... :D bár az is tény, hogy nem kéne karácsonynak lennie ahhoz hogy vigyék mint a cukrot...Starcraft 2 is nyáron jött tavaly... :) -
Akra #10179 Ez kisebb bevétel lenne ünnepekkor. karácsonykor az emberek költekeznek még akkor is ha nincs pénzük,de olyankor lesz.. -
NovaTerra #10178 Na kezdődőik az összeesküvés elmélet gyártás. Erősen kétlem, hogy ugyanaz a csapat dolgozna a két játékon. -
NovaTerra #10177 Lehet tényleg csak szórakoznak. Egyébként pont a D3 az, ami karácsony nélkül is bőven jó eladásokat produkálhat. -
Akra #10176 Az a kép elszomorított. Blizzconon úgy is minden ki fog derülni. Jön az Karácsonyra :) -
év végén Daethwing patch WoWban. azt akarják hogy minél több ember fizessen elő WoWra.
WoW miatt nem jön idén a D3.
ennyi:D -
Lehet hogy az EU-s kulcsokat azért nem osztják, mert nincs rá kapacitásuk, és azért csúszik mert az új szerverekkel megvárják az intel Ivy bridge cpu-kat 
-
AzraelArchangel #10173 Karácsonyt kihagyni???
Nem értem...
Sokkal rosszabbra gondolok...
Ha ez komoly, akkor tényleg sok munka van még vele... És ez megmagyarázná, a fejetlenséget ami uralkodik...
Miszerint három napja closed beta de a press-en kívül sneki nem kapott kulcsot...
És felröppen egy ilyen hír... majd gyorsan törtlik... -
nagy verseny lenne -
Vagy csak nem akarják a Torchlight 2-vel versenyeztetni. -
téli álomhoz készülődni -
NovaTerra #10169 Mit jelent az, hogy lehet párnázni? -
404
Page Not Found
This page could not be located.
Vagy szivatják a népet :]
-
fasza...azt hittem karácsonyra már tolhatjuk..:(...na akkor lehet párnázni,...fél év mire megjelenik... -
Dr DeViLKiNG #10166 anyááááááád 
jobb oldalt -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1169231496&no=30861
mellé ment:D -

-
Sosem fizetnék béta kulcsért :D -
Ma ilyen kreatív napom van tesék csak nektek Béta kulcsok

-
unusual #10161 

-
ja ha jól nézem az attack ratinget is kivették és maradt az +attack ami hat a sima és magic alapu sebzésre is.
-
ha jól tudom nem ,de valaki tegyen poharat a tiszta viz alá:D
amugy idézem:
Bashiok egy rajongó kérdésére válaszolva egy számomra is fontos témában nyilatkozott, a Skillek találati esélyéről.A legtöbb képesség 5% miss eséllyel rendelkezik, tehát 95%-ban találja el az ellenfelet, kivétel a távolsági (ranged-1-2 kivétellel) és nagy területre ható skillek (AoE), valamint a nagy resource-t felhasználó skillek.Az AoE skillek értelmszerűen azért találnak el valamit, mert adott sugárban tartózkodik a monster. Általában véve, a kis resource felhasználást igénylő Skilleknek van 5 % miss esélye, minden más 100%, hogy eltalálja a célpontot. Ebből adódóan nem lesz semmi tulajdonságérték (stat), amivel ezen változtatni lehet, továbbá PvP-ben más játékosok ellen is ugyanúgy működik, mint szörnyek ellen PvM-ben. -
őőő...akkor most nem értem, nem lesz hit rating? he? -
na várjál itt valami nem stim, hogyasszondja a Diablo wiki
"Attack Rating is displayed on the Character Screen. It shows the percentage chance that you will hit the target, as well as the chance of the targeted monster hitting you"
azaz az attack rating a találati esélyt növeli, a precision meg köszi
-
a + attack rating a sebzésedet növeli(gondolom amit épp használsz)
a precision pedig a crit esélyedet
a játékban amugy nem lesz sajnos hit rating ami kicsit rossz, de viszont nagyon jó:)