78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
PvP arena nem lesz. Csak valami team-match alapú battleground szerűség zászlószerzéssel stb, szóval az egész csak fun lesz. Az aréna lehetőség még akkor volt, amikor a blizz gondolkodott abban hogy a dio arénából is esetleg e-sportot csináljon, de aztán meggondolták magukat és kijelentették hogy a dio3-at sose fogját e-sport szintre hozni, ebből kifolyólag a pvp balace kérdése csak másodlagos a listán. -
Az mondták minden karaktert ugyanolyan élvezhetőre szeretnének csinálni. Ne legyen olyan hogy pl. druida csak fun. Az pedig jó erős balanceolást kíván. Nem beszélve arról, hogy millió variáció van a tárgyak és skill kövek miatt. -
NovaTerra #10273 Hát ez az. Megint tényként kezelsz néhány rajongói hozzászólást.
Aradebil! Én a balance-ra írtam, nem a betara. Valamilyen szinten kell. Nem lenne jó, ha egyik karakterrel túl könnyű lenne a játék, másikkal pedig nehéz. -
majd elhiszem h pvp-re balanszolnak ha lesz pvp a bétában -
sirdond #10271 itt a fórumban írták,arra utaltam
amúgy a pvp-vel nem foglalkoznak annyit,jelenleg. nem szánják esportnak,talán majd a kiegészítő után. szóval ráérnek patchban is balancolni,ha kell -
NovaTerra #10270 Mikor mondták? Linkelnéd? -
NovaTerra #10269 Dehogy nem kell. Minden karakternek különbözőnek kell lennie, de ugyanolyan erőt képviselnie. Ezenkívül lesz pvp aréna is. -
sirdond #10268 +1
ahogy korábban is mondták,pusztán pénzügyi oka van annak,ha nem jelenik meg idén. nem kell ezt túlbonyolítani -
ez hülyeség,itt nem kell balanszolni -
Áhh ebből jövő nyár lesz. Gyakorlatilag kiadták szűk rétegnek kicsit tupírozva bétaként azt, amit eddig mutogattak különböző bemutatókon. Mexivattak mindenkit, jól felmérték az érdeklődést. Amikor normál closed beta szórás elindul utána fél-háromnegyed év amíg a teljes talán kijön, mint sc2-nél. -
szia -
najó -fav mert csak a sírás megy -
a...hogy..hát...de....!
Májki bazzeg, ezt miért kellett? 2012 eleje? mire kijózanodok a szilveszterből, remélem már itt lesz előttem a doboz. hopp, egy bili :| -
pont a diablo is kicsit torchlight-os lesz ha jobban megnézed -
sirdond #10261 butasag csak a kinezete miatt elítélni egy játékot...
hidd el érdemes kipróbálni az első részt, a második meg sokkal jobb lesz,mert hallgattak a userek visszajelzéseire és sok hasznos funckióval is bővül -
Kar hogy olyan idetlen, cartoon-szeru a Torchlight 2 grafikaja.
Az elsovel nem jatszottam, de a kinezete miatt a 2 is felejtos... -
:D -
Irány a Torchlight2 fórum.
-
Dr DeViLKiNG #10257 Lehet hogy mégis jó lesz az az emulátor valamire ezek után.
-
ja azt hitték a bio kiadja tor-t idén erre ők bedobták gyorsan a bétát ,hogy nema,mi jelenünk meg előbb,bio visszalépet erre pfhuu ezt megúsztuk na csúsztassuk akkor mi is... -
2012 nem 20112 
-
Pont ezt akartam írni, hogy érdekes módon azután reppen ki elég érdekes körülmények között a 20112-re csúszás, hogy kiderült az SW Tor is csúszik 2012-re.
Ide a rozsdás bökőt hogy ezek szivatják egymást, és közben a mi idegeinkel játszanak
-
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! most olvastam....padlót fogtam....nemlehet felmosni:(((((((( -
Nem hiszem, ezt bizony időzítették...lásd: SWTOR ugyanúgy ment 2012. -re...ott is megy lázongás :( ...persze ott is closed beta van...fene már az egészbe... -
Vagy az is lehet, hogy csak agyhúzás az egész, mert most majd ezen pörög mindenki. Elárasztják a netet a találgatások mindenki hisztizik aki nem kapot béta invet. Aztán majd október végén bejelentik, hogy hát mégis csak jobban haladtunk mint gondoltuk így 1 hónap múlva mehettek a boltokba...
-
Én le merném fogadni, hogy decemberben megnyitják a bétát, de megjelenés előtt pár héttel biztosan :) -
Erre a 2012 várható megjelenésre, most igazán léphetnének egy OPEN BETA hírrel, hogy kicsit csitítsák a kedélyeket 
-
Ha ez megtörténik és meghal az összes blizz alkalmazott, akkor nem tudják befejezni a játékot és soha nem fog megjelenni a játék. -
Le is csapott
-
most olvasom így hazaérve a melóból hogy 2012,a Blizz szerintem kapja be és basszon a villám a fejükbe miközben az orruk a nyakukra a nyelvük meg a homlokukra csavarodik.... -
felülbírálva, látom máshol is nyomod... -
következőre löcsap a banhammer... -
MOWERBACSI #10243 De nézz szét és meglátod hogy nem így van a fórumon találhatsz információkat:)
-
MOWERBACSI #10242 Ezt nevezik Butaságnak:) -
Van egy olyan érzésem, hogy a linkelt oldaladnak köze nincs a diablo-hoz, szóval ezért nem is nézem meg... -
na eddig nem is tudtam miaza skyrim, thx az infót :D -
MOWERBACSI #10239 moderálva -
Akra #10238 dehogy is nem :)) -
Nekem most jött el a pillanat, amikor már nem merek tippelni. -
Akra #10236 Ezek után én is februárt mondok, amit bejelentenek a blizzconon :)