78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
szintén -
Gép sorsol. Annyit határoznak meg hogy milyen géppel rendelkező embereket hívjon be. Próbálják úgy alakítani hogy elég változatos legyen a tesztelők gép parkja. Tehát a meglevő játékok helyett sokkal inkább a gép kiépítése játszik közre. -
dehogynem én kezdetektől azt jelöltem... -
unusual #10472 Azt simán eltudom képzelni,hogy találomra fognak 1-2-őt,és eldöntik,hogy az kap e,vagy sem. -
gép sorsol
nem igazából életképes elgondolás hogy egy v. több embert azért fizetnek a blizz berkein belül egyenként végignézzék az összes létező fiókot majd eldöntsék ki kap és ki nem -
unusual #10470 Akkor véletlenül nekem majd küldhetnek! :-) -
Van egy bazi nagy kalapjuk amibe beledobálják a neveket.
Amúgy tényleg igy csinálják csak virtuális kalappal, véletlenszerűen döntik el hogy ki kap és ki nem -
unusual #10468 Hm.....Akkor furdalja az oldalam miként döntik el ki kap,és ki nem..... -
unusual #10467 O.o És minél több game annál nagyobb esély gondolom én. :) -
Mindegy hány játék van regelve az esélyed nem lesz több -
unusual #10465 Warcraft+kieg van regelve az acc-om-ra.....Avval gondolom nem sok esélyem van. :) Vagy mégis? :) Esetleg ha rá regelem a D2+kieg akkor több esélyem van ? :) -
Nekem most se tetszik, nem az én világom -
Én csak azért is más leszek!
-
Ne már mindenki WD akar lenni. Béta előtt senkinek sem jött be :))) -
XeroX #10461 Off
a Kata nem lány hanem fiú !
on -
Zenszkij #10460 off
Ez a Kata beteg LOOOL! Élete az sg, itt azt hiheti ő a királylány, gondolom erre izgul, ha másra már nem tud. :D Go troll, gogogo :).
on
egyre valószínűbb, hogy Witch Doctorral kezdek nyomulni ... -
Terence007 #10459 18 perces Witch Doctor speedrun -
Belegondolok ez is igaz. -
ehh, az életben is ilyenek, főleg akik feleségek... a kötekedés az életük... -
Ahogy elnézem akik sg-re járnak nők, sokkal jobban kötekednek mint az átlag user, sőt jobban beszólogatnak. Veszélyesek a kocka csajok. :) -
Noodlee #10455 Már megijedtem, hogy Kata jött ide is kötekedni, és tényleg :)
Röhej, hogy ahol belefutok kommentjébe, ott mindig leugat valakit.
Na off vége. -
Mindenkinek a saját döntése, hogy vár fél évet, vagy esetleg az emut próbálgatja. -
És miért jó ilyenekkel szétkúrni az első "hivatalos" élményt? -
zombikat már sikerült bespawnolnom :D szét lehet őket verni de kb ennyi.jah meg az ajtók működnek de ha bemész rajtuk beragadsz :D -
majonur #10451 Aha, koszi. Sejtettem hogy ez lesz a gond. Akkor marad a varakozas. -
sirdond #10450 ha valakinek nincs kedve visszaolvasni,az használjon google-t,ha úgy sem talál semmit,akkor kérdezzen.
szerintem az itt fórumozóknak a töke tele van azzal,hogy majdnem minden nap megkérdezik,hogy hogyan lehet bekerülni a bétába,csak mert egyesek lusták -
Nincs hiba. Ennyit tud az emulator. -
egy hozzászólással alattad... -
majonur #10447 Sziasztok! Felraktam a Beta klienst es az emulatort, beleptem a jatekba , krealtam egy karaktert, viszont nem mukodik igazabol semmi, nem tudok bemenni az ajtokon, vagy lemenni a fold ala a lejaratokon, stb. Mi lehet a hiba? Bocs ha mar volt errol szo, nem latok F.A.Q. -t ezen a forumon. -
Eközben halad tovább a D3sharp projekt:
Latest D3Sharp build spawns zombies and items http://goo.gl/IWFQR - csak úgy érdekességképpen. :P -
tény, hogy kata felkapta a vizet, de most 10.444 válasznál már nekem sem lenne kedvem visszaolvasni -
ShaiHulud #10444 ha van regelve akarmilyen blizz jatek, akkor mar benne vagy a kalapban. -
Kata minden topikot szétbasz :( -
Ő arról beszél, hogyha nem wowos vagy sc2-es, de van d2+kieg regelve, akkor eleve kiesik-e az osztásból.
Tehát súlyozott randommal dobálnak-e a wowosoknak és az sc2-seknek. -
ööö de. Csak akkor kaphat beta keyt hogyha van legalább egy regisztrált játék az acc-ján -
Válasz: nem. -
unusual #10439 Kérdés.....Ha nincs SC2,vagy WOW regelve nekem akkor vajmi kevés esélyem van-lesz,hogy kapjak beta key-t D3-hoz? :) -
Hiányozni fogsz innen is :) -
SC2 fórumot már otthagytam, de úgy látszik ez általános (vagy magyar?) SG színvonal. -
Jézus ki ez az okostojás debil, aki szétoszt mindenkit? 
BAN BAN.