78998
  • antgecc
    szintén
  • Zsoltika 007
    Gép sorsol. Annyit határoznak meg hogy milyen géppel rendelkező embereket hívjon be. Próbálják úgy alakítani hogy elég változatos legyen a tesztelők gép parkja. Tehát a meglevő játékok helyett sokkal inkább a gép kiépítése játszik közre.
  • Tatyla
    dehogynem én kezdetektől azt jelöltem...
  • unusual
    Azt simán eltudom képzelni,hogy találomra fognak 1-2-őt,és eldöntik,hogy az kap e,vagy sem.
  • TurboX
    gép sorsol
    nem igazából életképes elgondolás hogy egy v. több embert azért fizetnek a blizz berkein belül egyenként végignézzék az összes létező fiókot majd eldöntsék ki kap és ki nem
  • unusual
    Akkor véletlenül nekem majd küldhetnek! :-)
  • elitehun
    Van egy bazi nagy kalapjuk amibe beledobálják a neveket.
    Amúgy tényleg igy csinálják csak virtuális kalappal, véletlenszerűen döntik el hogy ki kap és ki nem
  • unusual
    Hm.....Akkor furdalja az oldalam miként döntik el ki kap,és ki nem.....
  • unusual
    O.o És minél több game annál nagyobb esély gondolom én. :)
  • elitehun
    Mindegy hány játék van regelve az esélyed nem lesz több
  • unusual
    Warcraft+kieg van regelve az acc-om-ra.....Avval gondolom nem sok esélyem van. :) Vagy mégis? :) Esetleg ha rá regelem a D2+kieg akkor több esélyem van ? :)
  • elitehun
    Nekem most se tetszik, nem az én világom
  • Zsoltika 007
    Én csak azért is más leszek!
  • unknown nick
    Ne már mindenki WD akar lenni. Béta előtt senkinek sem jött be :)))
  • XeroX
    Off
    a Kata nem lány hanem fiú !
    on
  • Zenszkij
    off
    Ez a Kata beteg LOOOL! Élete az sg, itt azt hiheti ő a királylány, gondolom erre izgul, ha másra már nem tud. :D Go troll, gogogo :).

on
    egyre valószínűbb, hogy Witch Doctorral kezdek nyomulni ...
  • Terence007
    18 perces Witch Doctor speedrun
  • BoneDragon
    Belegondolok ez is igaz.
  • McHaals
    ehh, az életben is ilyenek, főleg akik feleségek... a kötekedés az életük...
  • BoneDragon
    Ahogy elnézem akik sg-re járnak nők, sokkal jobban kötekednek mint az átlag user, sőt jobban beszólogatnak. Veszélyesek a kocka csajok. :)
  • Noodlee
    Már megijedtem, hogy Kata jött ide is kötekedni, és tényleg :)
    Röhej, hogy ahol belefutok kommentjébe, ott mindig leugat valakit.
    Na off vége.
  • Fehercsoki
    Mindenkinek a saját döntése, hogy vár fél évet, vagy esetleg az emut próbálgatja.
  • antgecc
    És miért jó ilyenekkel szétkúrni az első "hivatalos" élményt?
  • tescodr
    zombikat már sikerült bespawnolnom :D szét lehet őket verni de kb ennyi.jah meg az ajtók működnek de ha bemész rajtuk beragadsz :D
  • majonur
    Aha, koszi. Sejtettem hogy ez lesz a gond. Akkor marad a varakozas.
  • sirdond
    ha valakinek nincs kedve visszaolvasni,az használjon google-t,ha úgy sem talál semmit,akkor kérdezzen.

szerintem az itt fórumozóknak a töke tele van azzal,hogy majdnem minden nap megkérdezik,hogy hogyan lehet bekerülni a bétába,csak mert egyesek lusták
  • RedDevilsza
    Nincs hiba. Ennyit tud az emulator.
  • McHaals
    egy hozzászólással alattad...
  • majonur
    Sziasztok! Felraktam a Beta klienst es az emulatort, beleptem a jatekba , krealtam egy karaktert, viszont nem mukodik igazabol semmi, nem tudok bemenni az ajtokon, vagy lemenni a fold ala a lejaratokon, stb. Mi lehet a hiba? Bocs ha mar volt errol szo, nem latok F.A.Q. -t ezen a forumon.
  • mucsácsó
    Eközben halad tovább a D3sharp projekt:
    Latest D3Sharp build spawns zombies and items http://goo.gl/IWFQR - csak úgy érdekességképpen. :P
  • McHaals
    tény, hogy kata felkapta a vizet, de most 10.444 válasznál már nekem sem lenne kedvem visszaolvasni
  • ShaiHulud
    ha van regelve akarmilyen blizz jatek, akkor mar benne vagy a kalapban.
  • Klemice
    Kata minden topikot szétbasz :(
  • Carlos
    Ő arról beszél, hogyha nem wowos vagy sc2-es, de van d2+kieg regelve, akkor eleve kiesik-e az osztásból.
    Tehát súlyozott randommal dobálnak-e a wowosoknak és az sc2-seknek.
  • elitehun
    ööö de. Csak akkor kaphat beta keyt hogyha van legalább egy regisztrált játék az acc-ján
  • antgecc
    Válasz: nem.
  • unusual
    Kérdés.....Ha nincs SC2,vagy WOW regelve nekem akkor vajmi kevés esélyem van-lesz,hogy kapjak beta key-t D3-hoz? :)
  • antgecc
    Hiányozni fogsz innen is :)
  • unknown nick
    SC2 fórumot már otthagytam, de úgy látszik ez általános (vagy magyar?) SG színvonal.
  • unknown nick
    Jézus ki ez az okostojás debil, aki szétoszt mindenkit?
    BAN BAN.