78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
vagy valamit rejteget, nem? ...pajkos srác 
-
sata75 #10543 hehe:) lehet akkor ezért játszok mindig női karakterrel?:)) -
übear barbár :D
-
Az igazi férfi meg van elégedve a real life férfiasságával és a játékban valami újat akar kipróbálni, valaki más bőrébe akar bújni, ezért WD vagy DH-zik. Teccikérteni?
-
Dr DeViLKiNG #10540 Szegény barbok 2 spellt fognak végig nyomogatni. Cleave+ww(+leap). Amúgy semmi gáz a fury generálással, mert cleave nagyon szépet üt(igazából én nem is használtam nagyon fury spendert). -
Hát akkor itt még nagyon nagy balance kell, hogy legyen. -
Dr DeViLKiNG #10538 Monkal úgy nézett ki a dolog, hogy spirit generáló ütéssel mentem végig, mert a spirit spender nem sebzett annyit/annyi mobra. A gyógyítás meg nem kicsit op. 75 spiritbe kerül(200 van ugye), és egy pillanat alatt visszamászik fullra. Skeleton kinget egy helyben ütöttem le, nem számított hogy üt mert többet gyógyítottam.
1 vitality=4 hp
defense tulajdonság meg durván felviszi a dmg reducet -
Ó te cemét makkeres! -
Dr DeViLKiNG #10536 Ilyen a kinti map.
-
Próbáld ki azt, hogy ctrl alt del és a feladatkezelőben kilövöd az explorert. Ha abbahagytad a játékot akkor ctrl alt del megint majd File-Új feladat futtatása és oda beírod h "explorer" és visszaáll az egész.
Ha ez nem jó, akkor patch vagy valami progi kellhet hozzá -
egyéb: valaki nem tud megoldást arra, hogy a diablo 1 ne produkáljon win7 alatt hülye színeket amik játszhatatlanná teszik a játékot? -
ebben csak azért nem bízok mert horrobilis összegekért kínálják sokan... :| -
NovaTerra #10532 Nem. De vannak olyan emberek, akik árulják. -
guglizz rá, tuti nem a blizzard árulja:) -
azt is lehet Blizztől? -
NovaTerra #10529 Akkor már mindegy, ha kulcsot veszel. -
úgy legyen, ez úgyis csak akkor derül ki ha játszok én is vele és személyesn tapasztalom meg...
Lehet veszek 1-2 Blizzard gamet, beregelem hátha kapok kulcsot. Főleg hoyg kitolják a zárt béta határidejét... -
Én folyamatosan hittérítek, hogy az igazi férfi barbárral játszik, de itt egyesek mindenáron holmi WD, DH meg ilyen mukikat akarnak tologatni
-
A Heroic Leap skill asszem 30 raget generál és 15 sec a CDje, de biztos meg van ez oldva, meg kapsz furyt akkor is ha ütést kapsz be nem csak ha ütsz, nem hiszem hogy probléma lesz, legalábbis a megfelelő skillsettel -
unusual #10525 Monk első karinak ;) -
jogos, de most gondolj bele:
Adott egy szituáció pl. körbevesznek vagy csak elég sokan támadnak. Ahhoz hogy hatékony legyél, kell egy Fury használó skill. Tegyük fel tudsz kb 3x ütni egy ilyen skillel. De ugye folyamatosan támadás alatt vagy, elfogy a Fury-d akkor lehet hogy a generáló skillel gyorsabban tudsz ütni, de mivel nem elég hatékony addig jól lerohannak. Azt akarom mondani, hoyg nem lesz elég erőd egy ilyen nagyobb támadással szemben. Vagy gondoljunk a Boss harcokra, ott eléggé sokat kell ütni a generáló skillel, hogy elég Furyd legyen, ugyebár pedig ott csak a Bosst tudod ütni, meg esetleg azokat akiket teremt.
Jó ez a túlélés függ attól is mennyi HP-t dobnak a szörnyek, de itt a harccal való túlélésre gondolok.
De ahogy látom Dr DeViLKiNG meg is fogalmazta: "a fasza spelleket alig lehet majd használni, mert "NOT ENOUGH [RESOURCE]". " -
Nyilván barbár...aki mást indít, az a fehérjét is tejjel turmixolja...igaz Különc? 
Egyébként is a barbár lesz a legjobb MF kari, megmondták az okosok -
érdekes,én meg pont azt tartom furának h fury generálás is aprításhoz vezet,ott is vannak ütős skillek,sőt -
Dr DeViLKiNG #10521 Ugye, ezen háborgok én is, hogy a fasza spelleket alig lehet majd használni, mert "NOT ENOUGH [RESOURCE]". -
Értem. Hát figy, rögtön az első 6 fury/ütést generál. de van ami 15 furyt ütésenként, és van egy üvöltés ami 30-at ad de annak alapból fél perc a cooldown-ja. a fury költők közül meg mindegyik 20-ba kerül 2 kivételével. -
Ezt én nem értem, ahhoz hogy fury használó skillt használj fury kell, furyhez furyt kell generálni. Ha a fury generáló skill annyira hatékony lenne, mint a használó akkor mi értelme lenne a használónak? Ütsz x-szel kisebbet, de gyorsabban + téged ütnek = sok rage aztrán BUMM elnyomsz valami használót amivel jönnek az e-Pénis nagy számok és mindenki elhullik.
De lehet elértettem valamit -
Amúgy az a vicc betöltés után 5mp-en belül beakad néha, de utána meg se reccen, legalább 40-50FPS és felbontás meg textúrák azok jó magasra állítva.
Már csak ezért is reménykedek, simán megcáfolom a minimum gépigényt. -
akkor másképp megfogalmazva:
A Fury generáló skillek nem annyira hatékonyak mint a Fury használók. Tehát jóval többet kell csápolni velük, hogy meghaljon az ellenfél. Tehát kérdés, hatékonyságtól függetlenül elegendő Furyt generálnak? -
Nem, ezek DDRII 800-asok, 533-as módban FSB tuning miatt 640 effektíven. -
koocos #10515 266MHz-es ram...
-
:D
Figy hogyha kapsz kulcsot örülj neki. A szánalom szex is szex :D -
Lehet, hogy pont ezért kapsz... ;) -
Szerintem túl komolyan veszed ezt a dolgot már -
Beta sorsolással kapcsolatban: szerintetek órajel szerint is külön csoportosítanak, vagy csak a proci típusát nézik? Ugyanígy RAM órajel?
Csak mert akkor asszem 3,85GHz-el és 640 MHz-es rammal forever alone elven jár majd nekem a kiválasztás
(Más úgy sem annyira elvetemült, hogy még mindig egy 6 éves atomtuning P4-el küldje :P) -
semmi táposabb helyett, semmit akartam irni. fury nélkül amx sima ütést tudsz -
Nem értem a kérdést. Fury generáló skill nélkül nem lesz fury-d ergo nem fogsz tudni semmi táposabb támadást végrehajtani, és a fury generáló skillek meg értelemszerűen nem emésztenek furyt hanem generálják -
Nem muszáj használni a békákat, van ott még jó pár képesség. -
Mivel mindenképp Babrbár lesz az első karakterem, azt nézd már meg légyszives, hogy mennyire harcképes a Fury használó skillekkel? Mert nyilván azok a legtáposabb skillek és ha mondjuk közrefognak mennyire van esélyed visszaverni a támadást?
Itt jogosan jönne az hoyg legyen bent egy Fury generáló skill is, de ehhez jönne a másik kérdésem hoyg elegendő Furyt generál a további skillekhez?
remélem érthető volt a kérdés :D -
en is, bar most a videokat nezve egyre inkabb ugy tunik, hogy nalam lecsuszik a 2. helyre a monk moge. Ezek a neon bekak nem annyira jonnek be. -
koocos #10505 Én még mindig barbár... de csak mert nincs paladin.