78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sirdond #10624 várj még, csak most találja ki :D -
Aspyrin #10623 titokzatos figura! ;) -
Dr DeViLKiNG? -
az a cél nem? :) -
who am I 7 #10620 Jaja, az a legelső videóban a nagy bossig az talán jó lenne :D az a félképernyős monsta...meg egyébként jobban tetszett az akkor legelső hud.. -
RaSzTaH #10619 remélem a béta hosszúságát - értem itt a bejárható területet - kitolják megjelenésig, mert így elég karcsú, gyakorlatilag mézesmadzag :P -
ja, az biztos, hogy ha egyszer a kezembe kaparintom, akkor minden egyes monsztát kinyírok. -
who am I 7 #10617 Jah, hát a fölösleges rinya "jajmitindítokelsőnek" mellett ugyanúgy ennek sincs semmi értelme.Mint a half life 10 perc alatt vagy mi XD -
RaSzTaH #10616 ezt láttam már, de amúgy a speedrunok érdekelnek jelenleg a legkevésbé tekintve hogy az idejét se tudom mióta várok a diablo3-ra, úgyhogy szeretném az adott pályán az utolsó ládát is kinyitni és az összes szörnyet megölni :) -
van egy gyerek youtube-on, aki speedrunokat csinal a betaban.
Eddig a Witch Doctorral volt a leggyorsabb, 18 perc vegezte ki a beta content-et.
-
Gondolom van egy presses ismerőse, ha már volt az accon karakter :) -
te is valami press -es vagy,...vagy blizzard barát? :) -
Dr DeViLKiNG #10612 Hát dhval 1,5 óra volt úgy, hogy az volt az elős karakter. Monk már gyorsabb volt, meg élvezhetőbb (de kapott fegyvert az elején (ami 100%osan esik az első 20(?) percben)).
Barb/sorci már volt az accon, úgyhogy azokkal csak partyba mentem 2 skeleton kinget.
Ma majd megnézem wd-t, meg fullra húzom a monkot. -
Dr DeViLKiNG #10611 Hopp, nem is láttam hogy van olyan passzív skill monknak, ami leszedi a cdt a spirit spenderekről :p
-
RaSzTaH #10610 melyik karakterrel mennyi idő volt kipörgetni azt a rövidke bétát eddig kb.?! vagy melyikkel érezted "folyamatosnak" a játékot low lvl skillek alapján? -
nalam ez a sorrend most:
1. male monk
2. female witch doctor
3. male barbarian
4. female demon hunter
5. female sorc -
Dr DeViLKiNG #10608 Nem véletlen hagytam ki. Rakás fos szerintem :D -
Dr DeViLKiNG #10607 Mondjuk a monkon kéne kicsit változtatni, mert semmi normális spirit spender támadása nincs. 15-30 sec cdsek, így gyakorlatilag állandóan full spiriten mozog az ember(és akkor még hol vannak a cuccok, amik passivan adják a spiritet). -
Mivel a wizardot kihagytad, ezért indíts azt :) -
Aspyrin #10605 az, kocsogok :D -
Dr DeViLKiNG #10604 Szemét blizzard. Nem igaz, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy barbárt/monkot/dht/wdt indítson.
-
+1 a női karakterhez.
-
RaSzTaH #10602 Legjobb^^ -
Én CE előrendelést akarok béta kulccsal :) -
mehehe -
Aspyrin #10599 "nyomhatnátok" együtt Carlossal a játékot :DDD -
Én nöi monkot inditok :D -
tudják. -
hát ezzel sokan vagyunk így :)
az ár kb már megvan, de nem hivatalos, szóval ez csak irányadó: 59$
a megjelenés, hát, az meg 2012 január-május között :D -
Egyelőre beérem egy megjelenési dátummal, CE tartalommal, valamint ármegjelöléssel :D -
egyébként messzemenően támogatnám én is, előrendelném és a karakterem is elnevezném, bár általában találok olyan nevet, ami nem foglalt, és nekem is megfelel. pl. McHaals23, McHaals28 stb
-
fú, ha ezt a pszichológusok tudnák, hogy mennyi minden kiderül a diablo 3-as karaktermodellek neméből :) -
ZOMFG zombi invázó!
-
Tudom, hogy ez nem MMO, de mivel a Blizzard elegge kozel all az MMO-khoz, igy talan lehet parhuzamot vonni a ket kategoria kozott. Az utobbi nehany altalam kovetett MMO-ban mind volt elorendelesi lehetoseg; s aki elorendelt, az kapott korai hozzaferest (nehany nap - 1 het) a hivatalos release datumhoz kepest. Volt olyan is - ha jol emlekszem Aionban - hogy az elorendelok elore legyarthattak a karaktereket, ezzel biztositva, hogy a nev, amit szeretnenek, biztosan (nagyobb valoszinuseggel) az ovek lesz.
Csak gondoltam, bedobom, mint temat a forumba:) -
hát én nemrég játszottam egy SC2 custom gamet és ott 2db Alex nevű emberke volt. -
Az explorer kilövős móka nem vált be? -
karakternévhez hozzárendeli az account nevedet talán, így kizárt két egyforma nevű karakter, elvileg, de szerintem ez bullshit mert nem úgy mutat a játékban hogy józsika@hajigálósbarbár, szóval nem tudom -
annyira menő, hogy most hallok róla először :D
mármint a névfoglalásról -
Amugy itt lesz pre-order meg early access / name reservation? Mas jatekokban ez meno mostanaban. -
Ez csak balance-patch kérdése. Csak Blizzardéktól függ, hogy mit, mivel, hogy farmolsz.