78998
  • sirdond
    várj még, csak most találja ki :D
  • Aspyrin
    titokzatos figura! ;)
  • Kandurex
    Dr DeViLKiNG?
  • Kandurex
    az a cél nem? :)
  • who am I 7
    Jaja, az a legelső videóban a nagy bossig az talán jó lenne :D az a félképernyős monsta...meg egyébként jobban tetszett az akkor legelső hud..
  • RaSzTaH
    remélem a béta hosszúságát - értem itt a bejárható területet - kitolják megjelenésig, mert így elég karcsú, gyakorlatilag mézesmadzag :P
  • McHaals
    ja, az biztos, hogy ha egyszer a kezembe kaparintom, akkor minden egyes monsztát kinyírok.
  • who am I 7
    Jah, hát a fölösleges rinya "jajmitindítokelsőnek" mellett ugyanúgy ennek sincs semmi értelme.Mint a half life 10 perc alatt vagy mi XD
  • RaSzTaH
    ezt láttam már, de amúgy a speedrunok érdekelnek jelenleg a legkevésbé tekintve hogy az idejét se tudom mióta várok a diablo3-ra, úgyhogy szeretném az adott pályán az utolsó ládát is kinyitni és az összes szörnyet megölni :)
  • Sáska
    van egy gyerek youtube-on, aki speedrunokat csinal a betaban.
    Eddig a Witch Doctorral volt a leggyorsabb, 18 perc vegezte ki a beta content-et.
  • Avenger
    Gondolom van egy presses ismerőse, ha már volt az accon karakter :)
  • Kandurex
    te is valami press -es vagy,...vagy blizzard barát? :)
  • Dr DeViLKiNG
    Hát dhval 1,5 óra volt úgy, hogy az volt az elős karakter. Monk már gyorsabb volt, meg élvezhetőbb (de kapott fegyvert az elején (ami 100%osan esik az első 20(?) percben)).
    Barb/sorci már volt az accon, úgyhogy azokkal csak partyba mentem 2 skeleton kinget.
    Ma majd megnézem wd-t, meg fullra húzom a monkot.
  • Dr DeViLKiNG
    Hopp, nem is láttam hogy van olyan passzív skill monknak, ami leszedi a cdt a spirit spenderekről :p
  • RaSzTaH
    melyik karakterrel mennyi idő volt kipörgetni azt a rövidke bétát eddig kb.?! vagy melyikkel érezted "folyamatosnak" a játékot low lvl skillek alapján?
  • Sáska
    nalam ez a sorrend most:
    1. male monk
    2. female witch doctor
    3. male barbarian
    4. female demon hunter
    5. female sorc
  • Dr DeViLKiNG
    Nem véletlen hagytam ki. Rakás fos szerintem :D
  • Dr DeViLKiNG
    Mondjuk a monkon kéne kicsit változtatni, mert semmi normális spirit spender támadása nincs. 15-30 sec cdsek, így gyakorlatilag állandóan full spiriten mozog az ember(és akkor még hol vannak a cuccok, amik passivan adják a spiritet).
  • Avenger
    Mivel a wizardot kihagytad, ezért indíts azt :)
  • Aspyrin
    az, kocsogok :D
  • Dr DeViLKiNG
    Szemét blizzard. Nem igaz, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy barbárt/monkot/dht/wdt indítson.
  • AntiHero
    +1 a női karakterhez.
  • RaSzTaH
    Legjobb^^
  • Avenger
    Én CE előrendelést akarok béta kulccsal :)
  • Carlos
    mehehe
  • Aspyrin
    "nyomhatnátok" együtt Carlossal a játékot :DDD
  • Zomil
    Én nöi monkot inditok :D
  • Carlos
    tudják.
  • McHaals
    hát ezzel sokan vagyunk így :)
    az ár kb már megvan, de nem hivatalos, szóval ez csak irányadó: 59$
    a megjelenés, hát, az meg 2012 január-május között :D
  • Klemice
    Egyelőre beérem egy megjelenési dátummal, CE tartalommal, valamint ármegjelöléssel :D
  • McHaals
    egyébként messzemenően támogatnám én is, előrendelném és a karakterem is elnevezném, bár általában találok olyan nevet, ami nem foglalt, és nekem is megfelel. pl. McHaals23, McHaals28 stb
  • edios
    fú, ha ezt a pszichológusok tudnák, hogy mennyi minden kiderül a diablo 3-as karaktermodellek neméből :)
  • McHaals
    ZOMFG zombi invázó!
  • Sáska
    Tudom, hogy ez nem MMO, de mivel a Blizzard elegge kozel all az MMO-khoz, igy talan lehet parhuzamot vonni a ket kategoria kozott. Az utobbi nehany altalam kovetett MMO-ban mind volt elorendelesi lehetoseg; s aki elorendelt, az kapott korai hozzaferest (nehany nap - 1 het) a hivatalos release datumhoz kepest. Volt olyan is - ha jol emlekszem Aionban - hogy az elorendelok elore legyarthattak a karaktereket, ezzel biztositva, hogy a nev, amit szeretnenek, biztosan (nagyobb valoszinuseggel) az ovek lesz.

Csak gondoltam, bedobom, mint temat a forumba:)
  • berlinboy6329
    hát én nemrég játszottam egy SC2 custom gamet és ott 2db Alex nevű emberke volt.
  • Különc
    Az explorer kilövős móka nem vált be?
  • Klemice
    karakternévhez hozzárendeli az account nevedet talán, így kizárt két egyforma nevű karakter, elvileg, de szerintem ez bullshit mert nem úgy mutat a játékban hogy józsika@hajigálósbarbár, szóval nem tudom
  • McHaals
    annyira menő, hogy most hallok róla először :D
    mármint a névfoglalásról
  • Sáska
    Amugy itt lesz pre-order meg early access / name reservation? Mas jatekokban ez meno mostanaban.
  • antgecc
    Ez csak balance-patch kérdése. Csak Blizzardéktól függ, hogy mit, mivel, hogy farmolsz.