78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
a tárgyaknak van szintje? esetleg nőnek a tulajdonságok/bónsuzok a karakter szintlépésével? vagy ahogy haladunk előre a játékban annál magasabb stattal rendelkező cuccok eshetnek? -
sztem 2ben is siman lehetett ilyen, sot, ha jol emlekszek set/unique cuccot is lehetett gamble-ozni jo nagy mazlival :) -
Dr DeViLKiNG #10742 De az is lehet, hogy csak véletlen lootoltam, és összekevertem :D -
who am I 7 #10741 de nyomik ezek a spídranok...level franctudja hányas barbival jó hogy 14percet visz...kezdje már item nélkül lvl1-el...ha úgy 14 perc úgy ok.De ez így, annyira tré, level 60as wizarddal meg lehet, hogy 6 perc lenne :D -
Dr DeViLKiNG #10740 Érdekes. A vendornál vett kék cucc rare-é változott. :)
-
Ariakus #10739 Aranyeret nem gyógyít?
-
Dr DeViLKiNG #10738 Witch doctor kérdés jöhet, ha van valakinek. -
koreai portálról lett fordítva -
MrTwister #10736 Úgy, hogy ő is benne van a 70-ben :-) -
Noodlee #10735 70 embert nem bír el a blizzard szervere?
Ezt honnan vetted? -
Dr DeViLKiNG #10734 Ha 70 emberrel nem igen bírja, akkor nyilván jobb lenne több millióval. -
Noodlee #10733 Igazán kidobhatnák azt a fránya bétát mindenkinek, legalább tesztelhetnék vele a szerverüket, hogy majd hogy fogja bírni a strapát, ha mindenki tolni fogja a full verziót :P -
sirdond #10732 igen, benne van. anno nagy felháborodás volt ugyanúgy emiatt is,mint mikor bejelentették,hogy kötelező online lenni mindig, azaz no lan -
Ha benne van akkor az. Mindenesetre úgy is megveszem, addig meg jó vele bohóckodni 10-20 percet :D -
akkor moddoljunk otthon pár 20k-s bankót;) -
sirdond #10729 és mivel benne van az EULA-ban,hogy az illegális, ezért ez warez -
ez inkább moddolás mint warez -
Nem károsítod? Csak épp a szellemi terméküket használod amit nem adtak el neked és nem jogosítottak fel a használatára. Ez nem meríti ki a legális jelzőt. -
Ezzel nem károsítod a Blizz-t. Mivel a játékhoz nem nyúlsz hozzá. Csak egy hátteret adsz amin futhat. Magyarul a szervert. Csak ugye a blizz féle szerver lett kiatalálva a játék alá és nem ezek a tákolmányok. Szóval elég sok kódolás kell hozzá, hogy minden meglegyen. Kb. a szerver készítőinek egy Diablo 3 szervert kell írniuk, amit a Blizz már jó ideje hegeszt. -
magyar stream
bocs ha volt már -
Csak vártalak, hogy felhomályosíts, mostmár mindent értek. -
Az nem warez amire Headhunter azt mondja hogy nem az, mit nem értesz? -
alwarez -
Nem warez, csak egy szerver emulátor? Akkor a wow tört szerver sem warez? Akkor mi warez? -
pl. a pvp beiktatáséval nem hinném hogy lelőnék a sztorit
ha minél több visszajelzés lenne a fő cél, nem lenne szükség zárt bétára -
már ha jól értelmeztem -
ezt egyébként hol hallottad? sose volt szó arról, hogy nem lesz beta usa-n kívül. legalábbis hivatalosan nem mondták -
és lezbikás -
sirdond #10716 az eurusd napi támaszvonalát -
az anyja az apja, mer hermafordítva. -
a türelmemet -
a kitartásomat, azt... -
koocos #10712 És akkor mit akarnak még fél évig tesztelni? És vajon ki Eric Cartman apja? -
Igazából nem WAREZ, csak egy szerver emulátor, a játékban nem módosít semmit sem. Szóval teljesen legális, direkt van így megcsinálva, mert nem lehet leutánozni tökéletesen a Battle.net szervert, ezért se lesz értelme a wareznak. AMúgy jópofa, lehet berakni enemy-ket és ki lehet őket nyírni. Kb. ennyi. Pár részre már le lehet menni. De még mindig nem támadnak az enemy-k :D -
koocos #10710 -
sirdond #10709 nem értem, miért kellene új részt adni a bétához?
ez nem azért van,hogy te élvezd a játékot,hanem,hogy a blizzard minél több információt kapjon a visszajelzésekből. plusz miért akarnának maguknak öngúlt rúgni azzal,hogy tovább spoilerezik a sztorit? -
Honnan van ez a hülyeség, ahol leírni se tudják a faszi nevét? -
fasza -
remélem hogy a beta folyamán lesz új content, vagy márciusig ezt a 20 perc alatt bejárható területet fogjuk/ják tesztelni?
-
"Mike Morhaim and the online technology director, Rob Bridenbacker told the press that they are not planning to hold the beta outside of NA. Korean press and many of old time Diablo fans have waited long for chance to play the beta, but after this announcement, many were quite dissapointed with how it turned out."
gg no re