78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-

Láttam kisfiadat a szüretin.
-
Dr DeViLKiNG #10783 Nem :) -
Dr DeViLKiNG #10782 amd955, 4gb ram, r4870
Minden highon röccenés nélkül megy. Publicban persze akad néha, de az valami bug lesz, mert általában semmi baja. -
Since #10781 Úgy láttam a hivatalos fórumon hogy küldik ki szépen lassan a kulcsokat, EU-sok is vannak benne. Úgyhogy lehet reménykedni. -
Beta profilenál a specifikációk frissítését meddig lehetett megcsinálni?
Csak mert én megcsináltam amikor szóltak, de akkor nem változott semmi.
Pár napja azonban újra lefuttattam, és akkor már bővült 1-2 mezővel az adatlap, remélem nem késtem el... -
sirdond #10779 nem kapott kulcsot,egy ismerőse accountjával játszik -
Devilking, asztali gepen tolod a betat, vagy notebookkal jatszol?
Jo lenne tudni, milyen gepet hasznalsz, s milyen konfigon?
Keresgeltem infot, hogy milyen notebookon fut el szepen a jatek full beallitasokon, de nem igen talaltam erdemi infot.
thx. -
nem a hardcore-ra mint játéktípusra gondolt?:) -
Devilking hány kulcsot kaptál?mert tl-en többen is írták,hogy többet kaptak:S -
hc gamer nem egyenlő a pro gamerrel! -
sirdond #10774 szerintem egyelőre még inkább csak usa-ban küldtek ki keyeket,ott meg éjszaka/hajnal van,ezért ilyen kicsi a létszám -
ez a 70 ember nem csak a public játékosok száma? szerintem a privát, invite only játékokat nem számolja -
a bnet login névvel és jelszóval kell belépni a játékba?
egyébként én is oda tudom adni napközben, ha kapok :D úgyis csak este fogok játszani -
nekem a szokásos D2 + kieg páros -
Nekem mondjuk egy burning crusade van rajta csak, és be sincs fizetve, a jelszót meg vissza lehet kérni az e-mail címre. Szóval ha én kapok kulcsot akkor lehet megosztom majd néhány emberrel itt :) -
Az enyémen meg csak Diablo 2 és Kiegje van. Énis adom az enyémet. -
Én lassan 30 éve ismerem Bélanénit, így nyugodt szívvel adom neki oda az accomat. :) -
mondjuk igen,...a sok játék...max. tényleg csak megbízható emberkéknek...mint pl. egy SG moderátornak
...szerény személyem 

-
Akinek van Wow meg mindenféle cucc az accountján az nem biztos hogy szívesen megosztja :( De én támogatom az ötletet :D -
Ha kapok kulcsot, biztos lehetsz benne, hogy megkapod tőlem akár több napra is.
-
Chris #10764 A hc gamerség milyen foglalkozás, hogy fizet, vmint milyen szakmai tapasztalat kell hozzá?
-
Skacok, ha én kapok béta kulcsot (ez 99%
), akkor egyetlen, magát megbízhatónak tartó emberrel megosztanám a hozzáférést 3 napig. Utána jöhet a következő megbízható ember újabb 3 napig, stb... Hogy minél többen kipróbálhassák. Más is felajánlhatna ilyesmi "akciót", így sokan kipróbálhatnák. Én csak esténként érnék rá úgyis, ezért gondoltam, hogy megosztanám mással is.
-
-
Komoly azért ez a 70 ember, egy erősebb otthoni gép 10-20 megás nettel elbír ennyit :D
-
Dr DeViLKiNG #10760 Szerintem magadtól is kitalálod a választ. :D -
#10755?
-
Dr DeViLKiNG #10758 Van ezer ilyen mindenhol :p
És igen kemény hc gamerként is tetszik a játék. -
Dr DeViLKiNG #10757 Mivel csak az a kliens van. -
Dr DeViLKiNG #10756 -
Ja és dobhatnál priviben egy hozzáférést az accountodhoz. Csak nekem csak most.
-
Ja és írhatnál egy rövid összefoglaló véleményt az eddig tapsztaltak alapján. Tetszik / nem tetszik, miért stb... -
A banner-ben található BETA KLIENS link-ről töltött US változattal játszol? -
RaSzTaH #10752 Print screent! -
Dr DeViLKiNG #10751 Hát sok kulcsot nem adhattak ki, ha most is csak 70 ember van fennt. :D -
Ó igaz :] akkor még vna remény
-
na azért reménykedek, hátha szerencsém lesz -
RaSzTaH #10748 eu-ba valószínű csúszás lesz, mint a patchekkel 1 nap gondolom^^ -
Nekem nem 
-
RaSzTaH #10746 Első public beta kulcsokat kiküldték:
http://diablo.incgamers.com
Aye! -
Dr DeViLKiNG #10745 igen. nem. igen