78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nekem is ez jutott eszembe, illetve az hogy régi játékoknál nekem az volt a "béta teszt" hogy mindennap elolvastam a 576kbyte/PC Guru cikkét a játékról és magamat hypeoltam -
NovaTerra #10823 Meg ugye most már van Youtube és egyéb videómegosztók, millió játékoldal. Lényegében mindenről korrekt információt lehet szerezni. Ezért is egyre kevesebb a demo, inkább csak az új, kevésbé ismert címeknél van vagy ott, ahol kevesebbet költenek majd marketingre.
Az sc2 bár teljesen más játék. A megjelenés előtt lényegében az nem kapott betakulcsot, aki nem akart. -
Akkor még szükség volt rá, most igazából a bejáratott brandeknek nincs szüksége ilyen promóra. Főleg a D3-nak. Szerintem vakon is milliók vennék meg, a többiek meg majd hallják mindenfelől, hogy mekkora állat ez a Diablo 3 és megveszik. Persze simán elképzelhető, hogy a megjelenés előtt 2 héttel mindenki kap hozzáférést a bétához, mint anno a wownál. És tessék ott a demó :) -
Mondjuk azért annyiba szerencsénk van, hogy nálunk irgalmatlan mennyiségű huszár kóborol...és ők bizony mind kiesnek, szóval több esélyünk van bekerülni, mint más országokba... -
Ariakus #10820 Persze, tudom, hogy a pénzről szól csak az egész, meg nekik jobban megéri ha vakon megveszik több millióan, de én még emlékszem arra az időkre (2000 előtt) amikor még tömegével jöttek ki demók mindenféle játékhoz hónapokkal a megjelenés előtt. -
Persze hogy van, de bizonyos megfontolásból nem így tesznek. Az ő dolguk mindaddig amíg nem fizettél nekik érte :) -
Nekem az is elég lenne, ha a CE előrendelés mellé adnának egy kulcsot :) És persze lehessen előrendelni 1 héten belül :D -
Ariakus #10817 Multiplayer demókról nem hallottál még? Egy-két hónap alatt simán kivitelezhető lehetne, hogy aki akar az hozzá is férhessen. Nem arról beszéltem, hogy most egyszerre fossanak ki egy demót. Van akkora tőkéje a Blizzardnak, hogy ezt meg tudják oldani. -
sata75 #10816 Tavaly BlizzConon 1000 béta kulcsot dobtak szét, biztos vagyok benne, hogy van remény a tömeges bétázásra:) -
itt sem tolonganak az eu bétások, minden héten kiküldenek majd 15 db-ot(most csak mondtam valamit)? ez így karcsú lesz -
NovaTerra #10814 Vannak demok is, de azok se hosszabbak, mint ez a beta, sőt. 2000 kulcsot nem tudom honnan vették. Nem hiszem, hogy Blizzard valaha is számszerűsítette volna a kiadott kulcsokat. A többség csak spekulál, feltételez. Mivel kézzel fogható információk nincsenek. -
Nem érted. A JÁTÉKHOZ FOLYAMATOS NETKAPCSOLAT SZÜKSÉGES, mert szerveren fut az egész és kell olyan szerver ami elbírja a játékostömeget. A Diablo3-nak most építik, fejlesztik a szervereit, és jelenleg nem bír el még több ezres tömeget. Milyen demóról beszélsz így? -
Dr DeViLKiNG #10812 Ha ezt kiadnák most demonak, akkor csak maguk alatt vágnák a fát. Annyira nem stabil még az egész. Nem véletlen hogy BETA teszt van. -
Ariakus #10811 Na jó, de már most arról beszéltek itt, hogy kb. 2000 kulcsot dobnak csak szét. Senki sem várja, hogy béta alkalmával kiadják a teljes játékot, de ezt amit ki lehet próbálni a Dio 3-ban simán ki lehetne adni demo formájában. Ja, hogy már normális demókat nem igen adnak ki PC-re kb. több mint 10 éve, vagy ha kiadnak akkor a játék megjelenése UTÁN?! No comment. -
NovaTerra #10810 Mivel még átlag ember nem kapott, nem kell izgulni. Mondhatni számunkra még nem kezdődött el a beta. Azért azt ne várd, hogy a beta alatt egy teljes játékot kiadjanak. A h6 betája se volt hosszabb. Csak ott volt skirmish lehetőség, mivel teljesen más a játék. -
sirdond #10809 akkor talán be is linkelhetnéd azokat a blue postokat, ami miatt szerinted outdated lett,mert én pl egyet sem találtam -
A jelenlegi béta rendszer miatt nem fog
-
Ha estig ott figyel majd a D3 béta a battle net accomon akkor nekem teljesen megfelel a jelenlegi béta rendszer :D -
Jaja, engem SC2 bétára is a játék megjelenése előtt kb. 2 héttel hívtak be. Mekkora szerencsének éreztem. -
Ez a "elhalasztják 2012-re a játékot, emiatt több játékost be fognak hívni", azt jelenti január-februárban lesz még 1-2 behívási hullám, és nem azt hogy több emberrel kezdik a bétát. -
Ariakus #10804 Pláne :D -
Attila1234 #10803 Ráadásul a dögök még nem is fizetnek a bétázóknak. :( -
[SiX] Boci #10802 Az régen outdated info, folyamatosan építik ki a hardware hátteret, és stress tesztelik a szervereket. Nyilván az elején csak egy kis létszámú környezetben max néhány szerveren tesztelnek. -
Terence007 #10801 Dr DeViLKiNG: Ha van rá lehetőséged kipróbálnád majd valami low-abb gépen is? -
Valahol az lenne logikus, ha inkább D1-2 kellene hozzá.
Ha WoW kellene, az szimpla üzleti fogás lenne, nem logikus döntés eredménye. (Még szerencse hogy nem kell) -
Ariakus #10799 Egyébként nem tartom vmi nagyon korrektnek ezt az egész Diablo 3 béta dolgot. Egyrészt maga az anyag amit kipróbálhatnánk túl kevés és rövid, másrészt pedig rohadt kevés kulcsot osztanak igazából a semmire. Még ha vki az összes karakterrel végig is játssza a bétát, az egész nem tart több ideig mint pár nap, utána meg már nem is érdemes tovább elővenni (hacsak nem adnak ki újabb content-et).
Jó lenne, ha annyira könnyű lenne kulcsot szerezno rá, mint mondjuk a Heroes 6 bétájára, mert ott kb. úgy volt a helyzet, hogy csak az nem bétázott aki nem akart, mert olyan könnyű volt kulcsot szerezni... -
Dr DeViLKiNG #10798 Tessék megerősítés arra, hogy nem kell sc/wow az accra betahoz. Ezt az írta aki kapott.
Reged games;
D2, D2 LoD, DIII Closed Beta -
Jó de azóta volt egy újabb közlemény, hogy elhalasztják 2012-re a játékot, emiatt több játékost be fognak hívni. Ha ez mondjuk 1000 helyett 2000-et jelent, akkor persze ugyanúgy nincs esélyünk. -
sirdond #10796 már korábban linkeltem,de úgy látom sokan elfelejtették,nem lesz stress test:
A:" why not just release the "beta" as a public demo so everyone who wants to play this game later will see if they can run it."
A:"Because we're starting with essentially a 'single' server to test the system out, and so it's necessary to keep it full, but not overflowing. To do that we carefully monitor concurrency and then hand out extra keys when/if it dips. "
és még:
"This will be the most limited beta in recent memory, and because of of how new the back end is, we expect it to be the most unstable as well. "
szóval ne számítsatok sok kulcsra,meg public demo-ra.
forrás
-
A többieknek még annyira remeg a kezük, hogy nem tudnak gépelni :D -
[SiX] Boci #10794 EU fórumon eddig 4 azaz 4 ember jelezte, hogy kapott kulcsot és nem FnFből. -
lényeg valóban egy stress test lenne, pár milkó játékossal...de nem fognak annyit adni, már csak üzleti megfontolások miatt sem -
Chris #10792 És melyiknek van értelme? Ez olyan mintha vki azt mondaná, hogy "hardcore tévénéző vagyok, mert nem alacsony szinten űzöm"...
-
Ja és Te leszel az első, akivel megosztom a leendő kulcsomat.
-
Noodlee #10790 Én is szívesen megosztom a kulcsot, ha netán kapok. -
szerintem van legalább 5ször ennyi ember aki privátban tolja, de az 500 körüli szám sem túl nagy :( -
Kb van 2.000.000 érdeklődő. Van esélyünk rengeteg!
Nem gondoltam hogy 100 ember fogja tesztelni a szervereket. -
Esetleg sok olyan emberkének küldték ki a kulcsokat, akiket a profiljukkal ellentétben nem érdekel a játék. -
-
[SiX] Boci #10785 Igen, ezek csak a public game-ek. Van egy US fórumtopic, ahol naponta nézik mennyi a public game-ek száma. Így változott:
September 20 (7:00 PM): 59 players
September 21 (7:00 PM): 76 players
September 22 (7:00 PM): 64 players
September 23 (7:00 PM): 61 players
September 26 (8:25 PM): 65 players
September 26 (10:45 PM): 106 players
Szóval biztos küldtek ki hullámot, de abban nem sok ember volt:).