78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
csak miattad csekkoltam mélt. És én télleg nem... -
szvsz itt senki nem kapott... -
(a többieknek nem áll jól) -
Itt csak azok viccelődhetnek akik nem kaptak kulcsot.
-
sztem eu összesen kapott kettőt
-
Anyucinak, hogy együtt öljétek meg a Skeleton Kinget:D -
Dr DeViLKiNG #10858 És aki kettőt kapott az hova küldje?
-
na meg hogy legyen játék az accon hát nekem majdnem fullos de hát leszarják :D
mindegy azért már feltelepítettem hátha... -
erre mondják hogy esély nélkül?:D -
...email ment.. :D -
oké, megy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vicc:D
-
aki nem akar bétázni és ma kapott kulcsot küldje az aláírásomban található e-mail címre,köszi a figyelmet :DDD -
Nem mondtam, hogy nem kell csak hogy ~mennyit keres. -
Ok az pro nem HC :) -
az nem elég...
Kell hozzá szponzor, stb. És nem árt, ha valaki nyert már pár rangosabb versenyt. -
"A hc gamerség milyen foglalkozás, hogy fizet, vmint milyen szakmai tapasztalat kell hozzá?"
Gamer tapasztalat és skill.
Nagyjából évi 50-500K $-t fizet :)
-
Akra #10848 valaki unatkozott :)) -
neki is csak kölcsönbe van -
clio1616v #10846 nem a kulcsra van szükségem, természetes, ha már beaktiválta vele a bétát a profiljában akkor egy másik acchoz nem használható
csak az kell, hogy tudjam beaktiválta, a devilkinget látom... rajta kívül másnak megvan már? -
Akra #10845 Most adtak pár db kulcsot,de ha lemegy a "show" sok mindent megmutatnak majd. Szerintem intro+megjelenés dátum tuti lesz. Utána pedig elindul a kulcs hadjárat... -
Pont arra utaltam, hogy mivel lesz kulcsosztás, nem sz.rral fognak dobálózni hanem legalább több ezer kulcsot lehet majd kapni fansite-onként. :) -
50? kiszórnak 500 000 db -ot az se fogjuk megérezni....több milliós tábor van,...még 1 000 000 kulcsnál is kevesebb lehet az esélyed, mint 8-1 -hez...szóval gondold újra az esélyeket 50 kulccsal... -
Akra #10842 Tanulmányozd, sokat segít -
Dr DeViLKiNG #10841 Nyilván lesz majd starter edition ebből is. Majd megjelenés után. -
rholas #10840 Ha nem lesz ingyenes teszt hol lehet majd kipróbálni?
Megvettem anno az sc2 t de 2 hónap után abba is hagytam mivel kezdőként mindig 2-3 ligával feljebbit adott.
A diabot egyáltatlán nem ismerem. Ha nincs open beta honnét tudja a user hogy megvegye-e.
Ez egyébként valami single progi? Mert amiket láttam videókat itt mindig egy harcos ment egyedül.
-
Szerintem is eléggé ki fogják bővíteni a végére. Lesz kulcs osztás meg minden(battlenetes béta indító cikknél írják), az meg elég nagy tömegeknek fog szólni. Legalábbis annak semmi értelme hogy kiszórnak 50 kulcsot :) -
Dr DeViLKiNG #10838 Na, EZ széles képernyő :D -
[SiX] Boci #10837 Ja és public béta nyilván nem lesz, azt nem is mondták, de annyira szerintem fel fog bővülni mint SC2nél. -
[SiX] Boci #10836 De a benne van, hogy nem 1 szerveres tesztről van szó, hanem folyamatosan bővítenek és annak függvényében küldik a hullámokat. -
Nem is release-kor, hanem előtte egy hónappal, 2 hét alatt belőnék őket, aztán 1-2 hét demó time :) Persze sosem építettem még több millió játékost kiszolgáló szerverparkot :D -
sirdond #10834 ez csak azt mondja,hogy hullámokban lesz kulcs küldés,arról semmi infó nincs,hogy stress test lesz és public béta -
[SiX] Boci #10833 Nem hinném, hogy csak néhány szerveren tesztelnének, aztán releasnél beraknának még 200 szervert hirtelen. Az lenne az epic fail :). -
who am I 7 #10832 nem xarozol.de buta vagy :D ennyi erővel vmi us fórumra is bebökhetted volna...vagy vmelyik családtagnak.Hogy agyadmá' ide a kulcsod. -
Innentől már csak az a kérdés mennyire fejlesztik az infrastruktúrát :D Mert ha a jelenlegi marad úgy 4 hónapig még, akkor el is van döntve hány meghívó hullám lesz :
-
[SiX] Boci #10830 blue post
"The Blizzard folk who are monitoring the concurrency trend of people online and playing, as well as the stability of the game servers, will do waves of invites as needed. When I say "as needed," I mean when the servers are stable and we're comfortable with the room we have to get more people in the game. We won't do waves of invites if we feel our infrastructure at any given time can't handle an increased concurrency." -
1 kulcs csak 1 bnetes acchoz rendelhető. Neked haszontalan lenne. -
radical #10828 Ezt próbáld:
1800-OMFG-IMAH-LOSR-1337
Battleneten Add Game Key alatt kell hozzáadni. -
:D
bocs. -
NovaTerra #10826 :) Vagyunk így páran. :) -
clio1616v #10825 hellótok!
Szívesen venném, ha valaki aki rendelkezik a bétát aktiváló kulccsal az megosztaná velem.
előre is köszönöm