78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hm, úgy látom a wizard összes skill -e most már kizárólag a fegyversebzés +% -tól fog függni...azt hittem csak pár ilyen skill lesz, de úgy látszik átvariálta a Blizz -
clio1616v #10943 mondd az e-mail címed és már küldöm is
-
RaSzTaH #10942 Rúdtánc sulihoz is accountot kérnek már?! :D -
ShaiHulud #10941 http://en.wikipedia.org/wiki/Machinima -
Noodlee #10940 Én még egy ilyennek is örülnék, de semmi :S -
:( nekem még fékinv. sem jött, csak valami rúdtánc iskola megívó.. ha ezek a blizzesek még sokáig játszanak az idegrendszeremmel, lehet el is megyek levezetni a feszültséget.. -
machinima megint alkotott:
-
hehe, jött nekem is egy ilyen, ott figyel a spam mappában, ki is próbálom ezt :) -
Onnan, hogy mindenki azt várja :)) -
Ez azért baromi érdekes. Honnan tudják, hogy D3-at várok. És nem publikus a mailom ahova spam jött. Tulképp majdnem az első spam, amit ide kaptam. -
szerelmeskedni akar te hülye!:D -
:D István Vér -
clio1616v #10932 a wowosok is figyelmeztettek, hogy ők semmilyen körülmények között nem kérik a jelszót, ha kérnék se adnám meg
-
clio1616v #10931 már rég nem aktív accom e-mailjére szokott jönni, hogy kivizsgálják és lépjek be de valami full kamu linken keresztül :) -
sata75 #10930 az ilyet mindig kitöltve visszaküldjük nekik:)
* Name: István Vér
* Battle.account name: Imbapista2000
* Password: 2000Imbapista
* Country: Mozambik
* E-mail Address: aktuálisan éppen a spam emilnek hazsnált emilcím:) -
szokásos adathalász levél.
Nekem a freemail-es mélcímemre szokott wow-os mail jönni, hogy adjak meg mindent, mert különben banolnak.
(tudni kell, hogy sose wow-oztam semmilyen formában) -
ez nem az :) ez valami halászó fasság lehet -
clio1616v #10927 NEKEM IS 
Greetings from Blizzard Entertainment!
We’re gearing up for the forthcoming launch of Diablo III and would like to extend you an invitation to participate in the beta test. If you are interested in participating, you need to have a Battle.net account, which you can create on our Battle.net website.
We will flag you for access to the Diablo III beta test when we begin admitting press. You do not need to go through the opt-in process.
To secure your place among the first of Sanctuary’s heroes,Please use the following template below to verify your account and information via email.
* Name:
* Battle.account name:
* Password:
* Country:
* E-mail Address:
Thanks and see you all in the Burning Hells! -
Az gáz, hogy azt álmodtam hogy kaptam béta kulcsot?
Reggel gyorsan meg is néztem éshát nem. :( -
nekem is jött :/
kíváncsi vagyok, hogy miként jönnek a hullámok, jó lenne valami tájékoztatás a Blizzard -tól -
kezdtem örülni, jött egy spam levél blizzardtól, de az sem az volt :( -
clio1616v #10923 De kapsz, parancsolj... 
-
day9 Dio 3 Beta Wizard:
p1
p2 -
Egyetértek!
-
Ezért nem kapok beta kulcsot sem tudja a Blizz is a fenébe...
-
koocos #10919 Mert egy szar szemét szar alak vagy...
-
Öröm volt olvasni ennyi kedvességet és jóindulatot, remélem mindenki kiélte magát kellőképpen, de most már visszatérhetne a topik az eredeti témájához, köszönöm. -
BoneDragon-nak ment nála aktuális a dolog
.
Ha ezzel most szétoffoltam a topicot hát elnézést...
-
clio1616v #10916 na igen, saját magaddal szemben nem tehetted volna meg, hogy ezt ne másold be, valóban ide való... -
:D
Bocsi nem hagyhattam ki
-
pedig jau volt -
Jól van srácok hagyjátok a témát, nem gondoltam hogy ennyire elharapózik, szóra sem érdemes, beszéljünk tovább a játékról -
Ám legyen, úgyis szóra sem érdemes az az entitás! -
Katás témát kérem mellőzétek
-
Nem látom Kata nevét a moderátorok között...
-
Nem is én hoztam fel a témát, de engem talál be. Nincs jobb dolga...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Feladó: Kata
Elküldve: 2011. 09. 27. 21:25
Tárgy: moderátori figyelmeztetés
Szervusz, kedves "bunkó"
Kérlek, hogy a Diablo3 topikban a felesleges feszültségkeltést és trollkodást mellőzd az alábbihoz hasonló bejegyzésekkel:
"Te büdös bunkó, miért nem tudod leírni??"
Köszönöm,
Kata
P.S.: személyes megjegyzésként a hivatalos rész után engedd meg hogy megkérjelek, esetleg gondolkozz el te is a viselkedéseteken és a lekezelő hangnemen, valamint azon, hogy tán nem kéne flémet zúdítani annak a nyakára aki szóvá teszi hogy lehetne normálisan is válaszolni, majd a végére addig forgatni a dolgot, míg őt kihozni a hibásnak. Tudom, hogy ez 18 alatt nehezen megy meg lázadó korszak, de azért légy szíves próbáld meg a jövőben, ha nem is velem, de másokkal mindenképpen.
Feladó: Kata
Elküldve: 2011. 09. 27. 21:46
Tárgy: Nincs tárgy
"Úristen, Kata megfenyegetett privátba...
Kezdek megijedni. :)"
Ne keverd össze a moderátori figyelmeztetést holmi fenyegetéssel. És próbálj meg elülni a seggeden a trollkodás helyett. Köszönöm. -
Én már 100 éve tiltottam a rákba. Engem is cseszegetett annó. -
Úristen, Kata megfenyegetett privátba...
Kezdek megijedni. :) -
[SiX] Boci #10906 Ja,jól jönne egy mi? :) -
Dr DeViLKiNG #10905 Pedig adhatnának már egyet a kva életbe!