78998
  • Omlás
    Tegnap nem volt gondolom az este folyamán vagy reggel aktiválták
  • bélanéni #11023
    Ez mióta van ez a rendszer?
    Én is szarul állok
  • jazzy
    Egyből adtál is magadnak 15 likeot? :D
  • Carlos
    Milyenláma már. Lehet lájkolni a saját hsz-t...
  • jazzy
    Majd minden hozzászólásomra adok magamnak minuszt és én leszek a badass!
  • Carlos
    Az enyém is jó: Hozzászólásainak hasznossága: -100
    Mehehehe... :)
  • Kandurex
    :))
  • Kandurex
    na megint jött levél a Blizz -től, a BETA bla-blabla -ról, hogy ha jelentkezni akarok akkor töltsem ki ésatöbbi bla-blabla...anyuk pucuját idegesítenek ezzel a spammeléssel :(
  • jazzy
    Jó az új statisztikád :DDDDDD
  • bélanéni #11015
    Friss D3 béta vélemény (Gamekapocs)
  • TurboX
    jessz!!

mi meg erről a szar dijáblóról beszélünk egész nap
  • bélanéni #11013
    Az Isten mentsen meg tőle
  • Dr DeViLKiNG
    Titan biztos, hogy nem lesz. Lesz viszont wow expansion.
  • bélanéni #11011
    Én is kb. így gondolom.
  • sirdond
    nehéz, nyáron még azt mondtam volna,hogy blizzconon tuti lesz megjelenési dátum,de most már nem hiszem. szerintem majd az év utolsó pénzügyi ülésén lesz,vagy az új évi elsőn.
    persze az lenne a legjobb,hogy,ha blizzconon kiderülne,mert ott is jelentették be és szívesen megnéznék valami elképesztő debütáló videót a játékhoz

titant meg franc se tudja, nem követem, annyit tudok,hogy van
  • bélanéni #11009
    Hozzáteszem, a D3 jobban...
  • bélanéni #11008
    Nemsokára (kb. 3 hét) kezdődik a BlizzCon 2011. Szerintetek kap megjelenési dátumot a D3, esetleg bejelentik a Titan munkanéven készülő új MMO-t? Vagy ez utóbbi kutyát nem érdekel? (engem igen, 1-2száz óra erejéig )
  • sirdond
    én inkább a skill swap fix-re gondoltam :D
  • bélanéni #11006
    De jó lenne kölcsönbe egy kölcsönbe kapott hozzáférés
  • Noodlee
    Erre nem is gondoltam, igaz, hogy amikor a második részben gyűjtögettem őket, már ott is problémát okozott a tárolásuk, és ott nem volt ennyi féle.
  • sirdond
    végre egy értelmes ötlet.
    remélem lesz is belőle valami
  • TVelvet
    én nem troll vagyok, hanem hapcibenő.

- igen kölcsönbe :)
  • Carlos
    szerintem csak troll... :)
  • sirdond
    kaptál kulcsot,vagy kölcsönben van valakitől?
  • sata75
    ezt a waypointos dolgot most nem értem. ha mondjuk act 1-ben van 10wp, act-1 kész és kreálok egy játékot az első q-ra akkor csak az első wp-t használhatom?
  • TVelvet
    Nah belekezdtem én is a bétába, és hát...

jó.
  • NovaTerra
    Majd lehet olvasni a következők kék posztban: Dr DeViLKiNG játékos észrevételeit megfontoltuk. Emiatt a D3 megjelenését 2013 tavaszára toltuk. Új beta 2013 elején indul.
  • antgecc
    Osztom az előzőek véleményét. Leírhatnád ezeket Blizzéknek is.
  • [HUN]Crassus
    azért ezek igen súlyos hibák/hiányosságok ezekre én is ugranék,hogy WTF! küld el nekik háta elolvassák és javítanak rajtuk!
  • Noodlee
    Nálam a 16:9-es monitoron is vicc a dolog.
    Még a Diablo 2-ben is nagyobb területet lehetett belátni, mint a 3-ban.
  • Riddick21
    Jók ezek az összefoglalóid, csak győzze az ember kibányászni ebből a több tucatnyi hozzászólásból.
    Az előttem szólókkal egyetértek, valószínűleg ez az xp-őrület csak ebben a szűk játéktérben, illetve az elején a tápolás miatt fontos, amúgy huszadrangú lesz.

A balansz pedig olyasmi, amit a Blizzard majd évekig fog fejleszteni, bár azért már a bétavideókból is kitűnik, hogy míg a végén egy barbár megizzad, addig egy monk vagy egy sorci azzal szórakozik, hogy megdönti az előző rekordját.
  • Tatyla
    mert még mindig a 4:3-as monitort erőlteted :D
  • sirdond
    érdekes,szerintem xp/mob itemek,csak az elején lesznek fontosabb, az első 1-2 act-ban mondjuk,utána már mindenki más cuccokat fog használni
    rare/legendary drop-ot nem sajnálom,hogy ilyen alacsony, azért az első pár questben ne essen már "imba" cucc
    balance-ról felesleges vitázni,mert megjelenésig változni fog, de érdemes lenne ezt visszajelzésben elküldeni blizzéknek
  • Tatyla
    most hogy van ez ki tudja naponta küldenek ki meghívókat a bétára vagy hetente egyszer egy pakkot?
  • unknown nick
    Most szerintem az Xp menő bétában, mert szuper easy, könnyű fejlődés előtérben. Ez át fog értékelődni nehezebb szinteken/fokozatokon.
  • Dr DeViLKiNG
    Na egy kis vélemény, így hosszabb játék után.
    Csak azt írom le, ami nem tetszik:
    - zoom. Ugyanúgy mint classic d2-ben. Alig látni valamit a pályából, ha nincs 3 monitorod legalább.
    - 4 playeres coop. Komolyan, csak 4 ember? Vicc kb. Ugyanakkor mivel ennyirá rá van zoomolva a játékra, így 4 ember ha együtt megy, akkor már alig látni valamit a sok effekttől.
    - itemek. Tök mindegy milyen jó cuccot találsz, ha nincs rajta +xp/mob. Nem fogod lecserélni. Rajtam már ilyen +24xp/mob van, ami gyakorlatilag több xpt ad, mint egy sima mob megölése.
    - játék kreálás. Jelenleg questek szerint lehet játékot kreálni. Ez már most is nagyon idegesítő. Mi lesz itt, amikor már mind a 4 act kész van (ha mondjuk 10 quest van egy actban, és csinálsz a második questel egy gamet, akkor végig kell utána pörgetni az egész actot, ha mondjuk az utolsó bosst akarod ölni).
    - waypoints. Gyakorlatilag az előzző miatt teljesen hasztalan. Hiába van meg már a skeleton king előtti wp, egyszerűen nem mehetsz oda. Végig kell menni 5 pályán előtte.
    - balance. Hát igen, az nincs :D. Sorci vígan spammolja a 0 arcane poweres aoejét, amíg a barbár üti 1-2-esével a mobokat.
    - rare/legendary. Eddig kb 30 sk runból 0 darabot láttam esni (az első killesen kívül, ami garantált). Ennek ellenére a craftokhoz 2-3-at is szét kell szedni.
    - lag/bughegyek. Nem kell részletezni. Tegnap 150 embernél(public) beállt az egész server.

Egyébbként abbahagyhatatlan (lenne, ha nem csak ennyi lenne a beta :D).
  • who am I 7
    első karakterem lesz male-wizard name:songoku
  • Sáska
    en csak trollkodok, raerek varni, nem unatkozom:)
  • sirdond
    felejtsétek már el ezt a 10 évet,ez nem ugyanaz,mint amit a blizzard north elkezdett anno
  • Pyotr
    Azt irták az sg-sek nem kapnak kulcsot