78998
  • XeeN
    Ebben semmi fake nem volt. Ha jobban megnézed a képernyőn minden más esemény valós időben zajlik, lassan mozognak a mobok, lassan nyílik az ajtó, normás sebességgel fadel a szöveg, stb.
  • NovaTerra
    Az ilyeneknek mi értelme van? Aki használja az úgyis csak a saját szórakozását vágja tönkre. Vagy gyorsan a bosshoz akar érni?
  • berlinboy6329
    Háét az egész videó..

De hogy könnyen megfigyelhető példát mondjak...

1:20..A csatlós is speedhackezik?
  • Dr DeViLKiNG
    Világosíts már fel, hogy mi ebben a fake.
  • berlinboy6329
    Még szerencse h nagyából tudok vakon gépelni mert ez olyan fake volt h kiágett tóle a szemem...
  • XeeN
    Ez azért elszomorító. Se híre, se hamva még a játéknak, de egyesek már ilyeneken törik a fejüket...
  • bélanéni #11138
    Ez egy béta. Nyilván később már nem fognak ők sem solo-zni.
  • Dr DeViLKiNG
    You're playing the first bit of the game on Normal. You can and should be able to solo anything even with the difficulty bumped up for four players.

That does not hold true for Nightmare, Hell, and especially not Inferno. You'll need to stick together or you will die.

Ezt csak szeretném eltenni későbbre, amikor majd a wizardok meg monkok solozzák az egészet. :)
  • shaba23 #11136
    Ennyire nincs más, amivel játszhatnátok, hogy ennyit tököltök azzal a szar emulátorral? Majd lesz belőle "működőképes" a megjelenés után fél évvel és lehet majd "örülni" meg linkelni a full set-es karaktereket....
  • McHaals
    na ez a durva:
  • who am I 7
    közben szerveztem egy kis tüntetést is itt
  • who am I 7
    erre ment a válasz..csak kicsit szétqrták fórumot ezzel az idióta +- gombbal...
  • who am I 7
    Elég sok területet be lehet vele császkálni :) a szörnyek meg az itemek csak tesztnek vannak benne...igazándiból akkor fog beindulni, ha megszereznek mindent a szerver oldalról is...szerintem kb, ha sok kulcsot szétosztanak és ők is kapnak akkor begyorsul..de ahhoz képest amióta kint van a d3 beta és ahhoz képest, h elég closed sztem elég jól haladnak..na meg ahhoz képest , h feb-március is ugye bizonytalan...nem mondták tutira...ennyit erről. 1-2 kép.. nem tok beszúrni linket..kötsög fórum :S

• Dr DeViLKiNG
    Hát nem egy actnak a harmadát :D
  • NovaTerra
    Ha a szerver oldali részét hamar összeraknák, akkor tényleg joggal kérdezhetnénk, hogy mit csinálnak Blizznél? Soha nem Wowoztam, de azt mondják az okosok ott se olyan a tört, mint a fizetős.
  • sirdond
    nem kifejezetten a játék miatt,hanem azért,mert ez egy kicsit régi crt és kezd meghalni :D
    de azért köszi az infot
  • HeadHunter86
    Nincs térkép alatt azt értem, hogy a fix városon kívül nincs meg semmi.
  • HeadHunter86
    Mennyi mindent? A karakterek használhatatlanok, nincs AI, nincs térkép. Nincsnek tárgyak. Nem lehet bemenni szinte sehova se? Mi az a mi minden?

Fel lehet csatizni? Meg lehet mászkálni, mert kb. ennyi. Szóval nem lesz az olyan egyszerű. De biztos megoldják idővel, de eddig nem haladnak valami irtózatos sebességgel.
  • Különc
    Ezt találtam

Annyival kiegészítve, hogy ami a topikban van Starcraft 2-es anim gif az nem tükrözi a valóságot, de a többi hátha ad valami infot
  • sirdond
    én is 4:3-as monitoron vagyok, bár karácsonykor tervezem lecserélni egy widescreen-esre
  • Különc
    © clio1616v ma 22:06 | privát | galéria | válasz | #392
    ti miért nem tudtok normálisan tobzódni a diablós topikban mint a többi rendes kocka?

Nem kapott tőlünk béta kulcsot és így "hálálja" meg
  • Klemice
    miez kérem miez, diablo 2 mod?
  • unknown nick
    Hmm ma már majdnem minden játék wide-ban élvezhető + a HD filmek...
  • Különc
    Milyen grafikán játszol?
  • [SiX] Boci
    Pedig a többségnek az van:). Én mindig itt nézem az aktuális trendeket:
    Steam
    Kattints rá a primary display resolution sorra.
  • Dr DeViLKiNG
    Várjál mindjárt kidobom a 80 ezres monitort.
    Kétlem hogy a többségnek widescreen monitora lenne, de nem lenne ám nehéz megoldani, hogy 4:3-as monitor esetén jobban zoomoljon ki.
  • antgecc
    Nem csoda, hogy nem látsz semmit ilyen monitorral...
  • Dr DeViLKiNG
    Jól bírja a server a "tömeget". Amúgy jó lenne már ha felpeccselnék a klienst a dh változtatásokkal. Ami most van az NAGYON gagyi.
    Más: craftnál is nem tudom miért nincs minden fegyverből craftolható (ezzel dh megintcsak meglőve, mert se xbow, se 1hand xbow).
  • Fehercsoki
    Hát látszik hogy nem láttál még emut,nézd már meg mennyi mindent megcsináltak milyen kevés idő alatt,biztosan lesz 100%osan működő emu,nem múlik minden annyira a szerveren mint wownál.
  • adamkah
    Félre ne érts, én egyből megveszem amint lehetséges, csak szívesen kipróbáltam volna már most is. :)
  • NovaTerra
    Olyanok mindig lesznek. Soha nem fogják megérteni a különbséget. Már látom előre d3 torrent, több ezer letöltés. Hozzászólások: "Már nagyon vártam, kösz." "Hát ez szar lett, ez csinálták 10 évig?"
  • HeadHunter86
    Semmi különöset. Kb annyi hogy van pár új varázslat. De nagy összevisszaság az egész. Jobb egérre pl. random enemyket dobál le, ott állnak egy helyben te meg kinyírhatod őket. Kb. semmit se lehet benne csinálni ezen kívül. Sose lesz itt normális tört szerver, qrva nagy munka lenne. Annyiért ingyen meg melyik cracker csapat csinálná meg?
    Meg kell venni és kész. Remélem nem is lesz normális tört. Mert az alapján ítélnék meg sokan a játékot és csak "leszaroznák", mert ugye elég hiányos lenne a tört.
  • Carlos
    jajjdebután néz ez a jószág...
    Hatalmasat röhögtem!
  • TVelvet
  • Daell Drow
    Es az mit tud?
  • adamkah
    mit tud? >.< játszható lett vele a játék?
  • who am I 7
    új emu
  • shaba23 #11107
    A barbár legyőzte a zinternetet?
  • McHaals
    megy az, ha beírsz a http:// után egy www-t
  • McHaals
    attól, hogy nem kommentelek 5 percenként, még rendszeresen olvasom... és még sokan vannak így, akiknek nincs szófosásuk, nem írják be hogy épp most mit esznek stb :)