78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ezek már nem tudnak lekötni :(
meg úgy ámblokk semmi a blizz játékain kívül, na jó azért a valve dotáját még meglesem, persze csak akkor hogy előbb jön ki mint a dio:) -
adamkah #11303 nem überelik a dio3-at sajna..(szerencsére :)) nem kárpótolnak, meg hát nem is diablo style -
Azért is rossz mert nincs semmi helyette, de ugye BF 3, Arkham City, Skyrim stb jön nemsoká, van mivel el/lefoglalni magad -
(és nem akármilyennel) -
Talán jobb is annak aki nem játszik a bétával. A véglegessel annál királyabb lesz. Amúgy se sok az a 2-3 órányi játékidő, és a nagyon limitált játékélmény amit a béta megmutat. Lehet csak egy fals és gyenge összkép alakul ki a játékról, ami szerintem 100%, hogy minimum 200-300 óráig ellátja majd a rajongókat játékidővel. -
Legalább a megjelenés is közeledik ezzel együtt (sovány vigasz
)
-
ahogy telnek a napok mindenki lassan lemond a reményről...:/ -
Úgy látom már elfogyott a többiek lelkesedése :D De nekem azért kölcsönadhatnád azt a kölcsön accot
-
foxxi #11296 Azt elfeledtem hozzátenni ( nehogy vita legyen ), hogy nem az enyém az acc
-
foxxi #11295 Juhúúú, megjött a beta invite
Juhúú!!
-
ez hülyeség, soha ne adj meg semmit! a blizzard sose kéri a jelszavad, és mindig névreszóló levelet ír, így elég könnyű kiszűrni a fake leveleket. -
hogy csinálja? veri egyszerre az összes skill gombot vagy wtf? -
-
pro gaming
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RRqFbhS9dic#! -
"utána az url-t figyelt nagyon"
*figyeld -
Link ha van arra katt nyugodtan amennyiben van a vírusírtódban webes védelem, viszont utána az url-t figyelt nagyon a böngésződ címsorában (nem az ablak fejlécére gondolok, oda egy title taggel bármi írható, hanem a beviteli mezőre, ahová írni lehet a címet ahová ugrani akarsz), csak akkor adj meg bármit is, ha [akármi].battle.net/akármi formátumú. Ellenkező esetben acclopó oldal, nyugodtan szard le. -
Noodlee #11288 Én még egyet sem néztem meg, de már a sok video linkelése miatt unom :P -
Én vagy 5-6 ilyen gameplay videót láttam róla, de már unom :D -
hát igen, nem lehet túl nagy élmény nyolcszázhetvenhatodszorra legyakni azt a csontvázkirályt -
Lehet ha megunja az a 200 ember, akkor megvonják a hozzáférésüket, és odaadják másik 200 embernek, mondván, hogy sorry srácok, ennyit bír a portás gépe
-
berakhatnának vmi pvpt -
Dr DeViLKiNG #11283 Nagyon "halad" a beta...
-
Nem hiszem, hogy az lenne az ok. Most már bizonyos, hogy PR fogás volt a részükről. De elég alattomos. -
Gyanítom SC2 kiegről is kapunk majd infókat, jövőre azt is ki kéne adni -
Köcsög leszek:
Etetni kell a trollokat a kiegekkel...
-
pfff,hát az már több mint szánalmas... -
Nem érdekelnek az infromációk amiket már úgyis sejt mindneki. Kúcsok pörögjenek inkább... -
Azért lesz bőven diablo 3 is. 2 nap alatt rengeteg interjút fognak adni. Legalább egy hétig pörögni fognak a hírek. -
új wow kieg lesz a középpontban :( -
Az, hogy kapsz egy speckó linket ami hasonlit az igazi wowos belépőképernyőre és szépen ellopják az accodat vele. -
Punnyad a topik, semmi új info... remélem Blizzconon történik valami végre -
amugy mi a lényege a levélnek?
-
Noodlee #11272 Ha kérnek bármi passt, login jelszót, e-mail címet, vagy egy oldalra mutat, ahol be kell jelentkezned, akkor fake. -
Nem kérdés, hogy fake! Blizzard mindig a neveden szólít! -
unusual #11270 Ez fake,vagy nem? Mert spam-ban jött,és az oldal-hoz jóvá kell hagynom 1-2dolgot. -
unusual #11269 Greetings,
It has come to our attention that you are trying to sell your personal World of Warcraft account(s). As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.
You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with:
Login to your account, In accordance following template to verify your account.
If you ignore this mail your account can and will be closed permanently.
Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.
Blizzard Entertainment SAS
TSA 60 001
Service Administration des Comptes
78143 V¨|lizy Villacoublay Cedex
If you wish to review our current Rules and Policies for World of Warcraft and Battle.net, they can be found at:
Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy -
who am I 7 #11268 én már egy ideje nem nézem a videókat.sok nyomit, ahogy kínlódik.Egyébként ez meg lol
-
Amúgy ez ilyen, végignyotam minden karival, megnéztem mindent. és ennyi. -
A sok stream már belőlem is kiégette a várakozást, inkább előszedtem más játékokat a battle.net F5 nyomogatás helyett, ha kijön megveszem, addig meg úgyis lefoglalom magam a szabadidőmben. Ha meg kapok bétát akkor majd örülök, megnézek minden karit, és kb ennyi, újdonság nem lesz, csak annyi hogy személyesen is átélem. -
+1
pár run végignézése után már én sem mennék a falnak ha megjönne a kulcsom, persze ez most hülyén hangzik egy olyan szájából aki még nem is játszott vele, de ez a helyzet... max. 2 karakterrel végigvinném a "demot" ami nem lenne több 2-3 óránál, elkönyvelném hogy erre a játékra megéri várni márciusig(jó esetben..), log out, oszt annyi.
egy általam várt pvp tartalommal már más lenne a helyzet, abban a pillanatban ki lehetne húzni a bétát a megjelenésig..