78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
:DDD -
vajo #11463 Hello :))
Van ehhez a gémhez Multi? -
Battlenet-en van hír róla linkekkel ellátva :) -
linket má :D -
Valóban, csak a contest alá is ki volt írva az egész oldalt likeolók száma. A contestet jelenleg kb 7000-en likeolták. :) -
Annyian lájkolták a Diablo 3-at, nem? Az nem azt jelenti, hogy annyian jelentkeztek is... néhány ezer lehet ez a szám, nem több. -
Most olvasom a hírben: "In addition, every fourth winner chosen will receive a second key to share with a friend!"
Ha valaki kap ilyet innen akkor stipi stopi
-
Na látom ezt a FB-s contestet, alig 1,2 millió jelentkező van eddig :D -
nem a streammel volt a baj, a közvetített játék maga lagolt. -
Attila1234 #11455 Ez így lesz. :) Tavaly is valami egy óra csúszással kerültek fel a YouTube-ra az anyagok. -
A mai világban olyan gyorsan történik minden, hogy mire én hazajövök melóból már hq videók lesznek fenn youtubon megnyitóról,versenyekről..stb
Elsőkézből infókat ma már csak a press-t illetve a sajtkukacokat érdekli:) -
Attila1234 #11453 A meccsekről ingyenes stream volt, nem kell tőle nagy csodát várni. A fizetős streamben pedig nem csak cosplay-eseket mutogatnak. Az pedig, hogy kinek mi a drága egy erősen szubjektív dolog.
Nem kizárt, hogy lesz ingyen stream a megnyitóról, de még egyáltalán nem biztos. -
nyitónál én hq sztrímre emlékszem -
Amúgy a nyitóünnepségre szokott lenni low-quality ingyenstream is nem? -
adjanak beta keyt és befizetem :) -
Dr DeViLKiNG #11449 Nem kell aggódni, megint lesz ingyen stream a fizetősről, mint mindig.
-
mármint mi? tavaly is volt lag probléma még a blizzcon meccsein is, meg azóta minden egyes másik versenyen is, mert nincs lan. de így hogy a d3 netes lesz lehet egy bossfight bemutató is beakad majd
.
a stream ára meg pofátlan lehúzás, ne legyél akkora fanboy hogy erre mást mondasz. -
Attila1234 #11447 Ez nem így szokott lenni, te is tudod nagyon jól. -
jah 2 lagoló sc2 meccs között nézhetjük a jelmezes rp arcokat fullhdban csak negyed évnyi wow előfizetés árán 2napig :D -
Attila1234 #11445 Tökéletesen egyetértek. A tavalyi BlizzCon egy kicsit sótlan volt, de az idei ütni fog. A Diablo 3-ról már nem hiszem, hogy sok újat fognak mondani, de az intrót szerintem levetítik, és a megjelenés dátumát is bejelenthetik. Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik franchise lesz a középpontban mert a BlizzCon menetrendje szerint mind a három masszív jelenlétet fog kapni. Az viszont biztos, hogy nem fogunk unatkozni. :) -
most hogy havonta lesz cod dlc még nehezebb lesz beosztaniuk hogy nehogy üssék egymást :) -
Szerintem is, ha a blizz tartani akarja magát a tempóhoz, akkor a WoW kiegnek 2012 közepére meg kell jelennie, és konkrétan semmit nem tudunk róla, mig a másik két játékról már csepegtettek infókat. Ráadásul kétlem hogy egy sima +5-10 szint level cap meg új területek, 8 insta meg 2 raid akkorát ütne szóval ennél nagyobb ficsört kell mutatniuk. De mindegy is, szerintem az idei blizzconon nem fogunk unatkozni, és lényegesen érdekesebb lesz a tavalyinál, főleg akit mind3 játék érdekel. -
Attila1234 #11442 Maradjunk inkább abban, hogy senki nem tud semmit. :) Szerintem legkésőbb februárban kijön a Diablo 3, tavasszal a Heart of the Swarm, a WoW kiegészítő meg valamikor a nyáron. De ez is csak egy tipp. Még bármi előfordulhat, de egy pénzügyi negyedéven belül nem fognak kihozni két játékot, az fix. -
wow kieg előbb fog kijönni mint az sc2, kb fél évük van rá de már így is parák vannak. -
FB link?
Egy próbát megér...hátha... -
Senki sem mondta, hogy nem jelentik be. Ranger írta, hogy wow kieg lesz a középpontban. Én meg írtam, hogy nem. Érti/nem érti?! -
Akra #11438 Ez csak FB nyalánkság..semmi több :) Blizzcon után elkezdik majd szórni úgy is az acc inveket :) -
év eleji megjelenés se lesz ha 2 hónapig össz 2000 embert hívnak a betaba :/ -
Engem még a béta sem tud rávenni hogy regisztráljak fészbúkra. De nektek így minimálissal több esélyetek lesz, így hajrá :P -
Attila1234 #11435 Az se teljesen stimmel, hogy a képen négy hetet írnak, a részletes leírásban meg nyolcat. -
Dr DeViLKiNG #11434 Hmm.. közben átírták akkor. :p -
Tudom, hogy random és iszonyat sokan fognak regisztrálni. De a remény hal meg utoljára. :) -
Attila1234 #11432 Nem akarom letörni a lelkesedésedet, de teljesen random a dolog.
"Starting October 11, we’ll be randomly selecting 200 winners each week to receive a key to our exclusive Diablo III beta test." -
Dr DeViLKiNG #11431 Ja, és mi van oda írva? 2000 kulcs az elkövetkezendő HETEKBEN. Kiváncsi leszek, mikor lesznek kiosztva.
-
Jaja, megosztottam, meg szétküldtem egy halom embernek, olyanoknak is, akik életükben nem hallottak a Diabloról :D Faszom, legyen már valami!!!!!444négy -
Bőven benne voltam én is, elsők között. Sőt még meg is osztottam, mindent csináltam. :D -
Hát ha az első 2000 lájkoló és/vagy regisztráló kap, akkor hamarosan jön az enyém is, mert szerintem az első 400-ban benn voltam :P -
Facebookon lehet nyerni 2000 kulcsot. A felsorolt országok között ott vagyunk :o -
Attól még bejelentik. -
A középpontra a legesélyesebb az sc2 kiegje lesz és a dió3. Wow kieg sztem még odébb van...