78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hát elég sok nem tetszik nekem ezekből :|
némely nevetség tárgyát is képezi nálam. Nagyon sok páncél nem illik a Barbárhoz... -
Psychedelic #11503 Biztos igazad van, kár hogy ezt rá lehet húzni bármire, és ezáltal kikiáltani rétegjátéknak.
A wow is réteg játék, mert csak az játszik vele aki szereti, ezért létre jött 1 réteg. Az hogy ez a réteg mekkora már más kérdés... :) -
FS Barbar armor sets
remélem a minőségen még egy "picit" csiszolni fognak -
Igazad van, nem lesz a nyelv miatt réteg játék, bocsánatot kérek az SG közösségről, hogy ilyet írásba mertem adni. Kérlek ne rágódj ezen tovább és ne jelents fel semmilyen szervnél.
(de továbbra is azt mondom, hogy az élvezhetőséghez kellő magasabb szintű nyelvtudás (IS) szűrni fogja a playereket, ezáltal létre hozva egy réteget
)
-
Miért sértő a réteg játék szó? Én is általában használom, rendszerint berágnak rajta. Az én szememben pl. ha valami egy kiválasztott célközönség számára profin van megcsinálva, kvázi "réteg játék" többet ér, mint a casual közösséget szolgáló játék. Ettől függetlenül a casual játék is lehet jó. -
Psychedelic #11499 Hmm, szerintem mondjuk Szomáliában senki se fogja tolni ezt a gamet, ezek szerint akkor halott az egész?
Mert kb. pont ennyi értelme van annak, hogyha vmit le réteg játékozunk, de egy elég kicsi piacot veszünk példának.
Ha azt irtad volna, hogy nálunk réteg játék lesz az angol nyelv miatt, még talán el lehetne fogadni indoknak, bár sztem hülyeség, ebben a casual világban, minden hülye meg fogja találni a küldiket, és biztos hogy nem kell hozzá majd anyanyelvi szintü tudás, sztem még a küldiket se kell majd elolvasni ha nem akarod...
Ettöl még lehet, hogy réteg játék lesz, de akkor az globálisan nézzed, ne azt, hogy csak 100 magyar fogja tolni...
És ha globálisan réteg játék lesz, akkor meg biztos hogy nem az angol nyelv miatt. -
Mivel úgy tűnik, hogy write only üzemmódban vagy, elmagyarázom neked, amit lentebb már leírtam. Próbálom röviden...
Arról volt szó, hogy rétegjáték-e a SWTOR, én erre azt írtam, hogy igen, annak a rétegnek jön majd be jobban, amelyik konyít valamit az angol nyelvhez.
Szó sem volt arról, hogy számottevő játékospiaccal rendelkezünk, vagy hogy magyarul kéne megjelennie. Klír? -
sirdond #11497 akkor bocs,epic fail -
ShaiHulud #11496 de az sw:tor-ról van szó -
sirdond #11495 ez nem így van, a diablo játékokban egyáltalán nem a sztori a lényeg. az csak körítésnek van odarakva (amit persze nagyon jól meg is csinálnak).
ez egy hns a lényeg,hogy minél könnyebb legyen elsajátítani az alapokat és minden korosztálynak játszható legyen,még úgy is,ha alig ért belőle valamit. -
Psychedelic #11494 Igen, mert nálunk aztán akkora piaca van a játékoknak, hogy azzal aztán tényleg számolni kell. Nem is értem miért mindig spanyol meg francia és német szervereket inditanak, ahelyett, hogy magyar szerverek lennének, magyar nyervü kliensel, hiszen mi akkora tömeget adunk minden játéknak, hogy erre épiteni kellene.
Kit érdekel, hogy magyar pista nem érti meg a játékot és nem veszi meg. Nem ezeken az embereken fog mulni egy játék sikere vagy bukása. -
A világban nem, de mivel a játék ERŐSEN sztoriközpontú lesz, így kis országunkba, ahol a tetrishez is magyarítást keresnek az emberek, erősen korlátozó tényező lesz. -
dec 12?!?! ó anyám akkor mindegy:) -
Nem hinném, hogy a mai világban nyelvtudás döntené el egy játék népszerűségét. -
Ott a pont amit én akartam kihozni az egészből. A "lézerezés" nem jövedelmező hosszútávon (unalmas) viszont a Diabló világa akár h&s akár nem mégis leköt. -
XeroX #11489 A facebook béta kulcs játék lezárása dec. 12.
Ezek megvárják a gazdasági fellendülést is.
-
Miért? A wow is réteg játék, csak vastag réteg. -
szvsz blizzard és a rétegjáték kifejezés között elég nagy szakadék tátong, függetlenül a játék műfajától -
én bírom a star wars-t,de ha választani kéne inkább a fantasy-t választanám a sci-fi helyett... -
Szerintem maga a világ is erősen rétegjátékká teszi. Biztos sok rajongója van a SW univerzumnak, de sokan (köztük én is) rendkívül gyermetegnek tartja, vagy csak simán nem szimpatizál vele. A Diablo világa sem "komolyabb", de ezerszer szimpatikusabb
-
Rétegjáték, mivel több angol kell hozzá, mint a wowhoz, szóval V.Pistike alapból kiesik (vagy lehet megveteti a játékot, aztán 1 hónapig a kérdéseitől lesz hangos a /hun (mijaza light és mijaza sabre? És mit kell csinálni a Mankrik's wife c. questben?) -
ha valaki, akkor a blizzard fel tud támasztani egy halott stílust -
btw a Diabló is elég rétegjáték....azért olyan sokan nem bírják a hack&slash-t -
- szerintem. wtb free szerkesztés
-
Swtor ha "jó" lesz akkor félkészen is ér valamit.szerintem felesleges spekulálgatni ,hogy a vas erősebb lehet a mágnesnél.
Magánvélemény , de szerintem swtor szerintem inkább rétegjáték lesz nem pedig valami megváltó:P -
ez is opció....szerintem nagyon beetették az EA-t,hogy kapkodják el a kiadást... -
ők már nyernek azzal hogy félkészen kiadják az swtort
szerintem jól megvárják hogy 1-1.5 hónap után visszatérjenek wowba a csalódottak, és utána adják ki. -
FAQ a facebook kulcsosztáshoz. Van ott egy link is, ahol elvileg nem szükséges facebook account hozzá, szóval mindenki nyomassa, hogy legyen egy körbeadható acc legalább :D -
elképzelhető,hogy esetleg mégis kiadják karácsony körül? és csak a SWTORt akarták megszivatni azzal,hogy nem jönnek ki idén? amire a BIO/EA úgy reagált,hogy gyorsan-gyorsan akkor mi kiadjuk a játékot hátha nemlesz akkora konkurencia? -
Remélem én is csatlakozhatok néha.
A láng nálam is épphogy csak pislákol jelenleg, valahogy a BlizzCon miatt sem rágom a körmöm, nem igazán hoz lázba. Kissé már csalódás ez a tologatás és hogy kiküldtek eddig kb 500 kulcsot, és k.rva nagy a csend
-
Üdv öreg barátom! :) Örömmel venném, ha együtt irthatnánk Diablo csatlósait! (Jó lenne ha minél előbb megjelenne...) -
ennek az lesz a vége hogy újrakezdik a fejlesztést :/ -
detto -
Ezzel szerintem mindenki így van. -
Bennem már annyira lecsillapodott ez a Diablo 3 béta utáni láz, hogy ihaj, persze várom a Blizzcont meg azonnal tolnám ha kapnék kulcsot, de a láng csak parázslik másfél-2 hete -
gTWELVE #11469 béta emu update. új néven fut, innét lehet tőteni.
https://github.com/mooege/mooege
lehet egyszer lehet majd használni is valamire :D Addig is reménykedünk hátha kapunk bétakulcsot. -
bár ez faszláma kérdés volt :D
mondjuk a facebook köcsögölése is közrejátszott mert össze-vissza töltötte be az oldalt -
akkor rábasztál... ennyi... -
no hablo ingles -
ez lenne az: Diablo III Beta Key Sweepstakes ?