78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sirdond #11624 nem hogy inkább örülnétek a vihar előtti csendnek :)
szerintem a sok hype azt jelentené,hogy messze van még a megjelenés. így talán lehetünk egy kicsit bizakodóak -
Nekem CE tartalom kell... :) -
Megjelenési dátumot ne várjatok, a Blizz sose jelenti be fél évvel előre hogy ezen a napon meg fog jelenni. Mindig a megjelenés előtt 1-2 hónappal megjelenik egy dátum bluepostban, vagy valami pénzügyi cuccban, de nincs olyan felhajtás mint egy játék bejelentésekor. Gyakorlatilag akkor jelentik be amikor kész van és kezdik sokszorositást, szállitást szervezni. Konkrét dátum januárnál előbb nem valószinű. -
ShaiHulud #11621 azt tegyuk hozza ezek egy resze livechat formatumban, szoval nem lesznek a streamben :) de infok majd innen is aradnak az biztos :) -
az időpontokhoz hozzá kell csapni 9 órát -
szombat
Diablo III Lore (Day 2: 10:00 - 11:00 AM)
Diablo III Open Q&A (Day 2: 11:30 AM - 12:30 PM)
Diablo III: Gear and Items (Day 2: 12:00 - 12:50 PM)
Diablo III: Lore and Story (Day 2: 2:30 - 3:45 PM)
Blizzard Cinematics: Diablo III - Making of "Black Soulstone" (Day 2: 3:00 - 4:00 PM) -
ShaiHulud #11618 hat ezaz, szerintem orulhetunk a 4 oranak is, foleg hogy az uj sc2 kieg is 4 orat kap, pedig arrol meg nem sok konkret info volt eddig, nem hogy beta :) szoval sc2 kiegnek joval tobb uj info potencialja van, mint a beta videokban alaposan megismert diablo 3ban. es megis azis csak annyi idot kap mint a dio3. -
ezek lesznek pénteken
Diablo III: Gameplay and Combat Systems (Day 1: 12:00 - 12:50 PM)
Diablo III: Skill, Passive, and Rune Systems (Day 1: 1:00 - 1:50 PM)
Diablo III in the Lore Zone (Day 1: 4:30 - 6:00 PM; Day 2: 3:00 - 4:00 PM)
Diablo III: Gameplay & Auction House (Day 1: 4:45 - 5:45 PM) -
Az is lehet, hogy időközben kukázták az egészet, ami eddig elkészült és neki esnek újra
. Most majd bedobnak egy intro-t amivel "el lesz a nép még 4 évig"
-
d3-ról több anyagot akkor hoztak volna, ha létezne egy prezentálható, életképes pvp verzió aminél nem kell odafigyelni az esetleges spoiler veszélyre. gondolom nem véletlenül ilyen csonka ez a jelenlegi béta sem. miről tudnak beszélni?: játékmechanika, karakter változások(spell,runa), fegyverek tulajdonságai, interfész, crafting stb.. hogy töltenék ki az időt ha a d3 egy központi elem lenne az idei rendezvényen? -
ShaiHulud #11614 1 ora + az opening ceremony is nagyreszt diablo 3 rol fog szolni (intro + tuti elhangzik majd par uj info a betarol, ill talan megjelenesrol, bar konkret megjelenesi datum tuti nem)
starcraft 2 kap penteken meg szombaton is 2-2 orat. diablo 3 kap penteken 1 orat szombaton 3 orat. (+az opening ceremony)
az hogy a wow meg mennyit kap az meg nem meglepo, mert eddig is a wow volt a kozponti temaja a blizzconoknak.
a tournamenteket meg ne keverjuk mar bele, attol hogy ott sc2 meg wow van az nem relevans, mert azok csak a szokasos e-sport tournamentek amik vannak amugy is evkozben. -
ShaiHulud #11613 de tournament staget soha nem is fog, mert nem e-sport jatek. -
Azért az a pénteki 1 órányi Diablo esemény na nehogy már nem szégyentelenül kevés!?
-
Meg még meg sem jelent, jóhogy nem kap stage-et... :) -
ShaiHulud #11610 hat azokat minek veszed ide? az a tournament (e-sport) resze tok lenyegtelen, mert ott nicns uj info. a ket szelso stage az erdekes most ilyen szempontbol, mivel a diablo sose volt egy kompetitiv jatek, tehat nem lehet belole tournament stage. -
naja, plussz a WOW stage és az SC2 stage a plussz sok órás content-el. :) -
ShaiHulud #11608 sc2 is ennyit kap, wow kap 6-8 orat, a tobbi meg gyak kozos, pl blizzard sound. -
ShaiHulud #11607 hat en azt raktam spoilerbe ami TENYLEG spoiler, a velemenyem az meg csak egy tipp, azt miert kene spoilerba rakni?
az hogy ki van irva a programfuzetbe is attol en meg spoilerbe rakom, mert mivan ha valaki meg ennyi spoilert se akar latni, es olvassa itt hogy van a programfuzetbe is feltehetoleg spoileres resz ezert akkor azt sem olvassa majd el.
amugy meg ha kicsit gondolkoznal rajonnel hogy amit spoilerbe raktam az mekkora spoiler, nem csak abban, hogy talan igazolja hogy introt levetitik. -
2 nap alatt 4 órányi D3... Háááááát... nemtom... valahogy kevésnek érzem. -
Ami közzé van téve a programfüzetben, azt spoiler-be tetted, az ehhez kapcsolódó spoiler-es véleményedet meg simán odaírtad
-
ShaiHulud #11604 ez csak a penteki menetrend, itt a szombati is:
http://eu.battle.net/blizzcon/en/event-info/schedule/saturday-schedule
azert itt mar van tobb dio3 is.
van egy spoileres is szerintem, ami arra utal, hogy bemutatjak a dio3 introt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Blizzard Cinematics: Diablo III - Making of 'Black Soulstone'
22:00 - 23:00 UTC -
Megjelenési dátum bejelentésben egyre bizonytalanabb vagyok, ahhoz minimum március tájékán meg kellene jelennie, későbbi dátumokkal nem vagdalóznának. Márciusi megjelenés meg biztos nem lesz, annyira nem állnak jól. Szerintem ha júniusban kijön, már össze tehetjük a 2 kezünket. -
Nyilván olyat, hogy "Diablo3 intro presentation" vagy hasonlót nem írnak a programfüzetbe, mert akkor semmi meglepi nem maradna. Szerintem tuti be fogják mutatni az itro-t, továbbá néhány olyan info el fog hangozni, amit mindenki vár, ettől függetlenül marhára kevés D3 program van, még szombaton is eléggé. -
Azis csak 1 óra és Gameplay és AH. Amit már mindenki látott...
Érdekes...Elég szarul állhatnak, ha nem akarnak ennél többet mutogatni. -
Ez a játék baszottul hanyagolva van, vagy csak én vagyok intoleráns? -
A 23 eseményből egy szól a Diablo3-ról, karaj
-
holnapi menetrend (ha még nem lett volna)
naná hogy hétvégén melózok... -
who am I 7 #11597 én kaptam, de csak kinéztem ide mielőtt lezúzok a licskinghez, kisk*csögökkisk*csögök -
erre nem is gondoltam:D -
hat ez mondjuk nem nagy meglepetes.. a vilagon 200-on kaptak, csoda lenne, ha 1 jutna magyarorszagra. inkabb a 2000-bol ha jut 1 ide, annak is orulhetunk... -
Nem kapott itt senki se kulcsot. -
most hogy mindenki megkapta első héten a kulcsát, még arra sincs ideje senkinek hogy trollkodni járjon fel ide, ejj! -
sirdond #11592 és mennyire kell lealjasodni,hogy megnyerhesd? :D -
-
én kaptam egy ilyet :)
-
nem -
Elvileg osztottak 200 beta keyt. Na kapott valaki?:D -
Hű de várom az első olyat amire gondolsz, hogy megtörténik majd... -
Ez nagyon gyenge volt :D -
kiszivargott a trailer video, csak az nezze meg akit nem zavar a spoiler.