78998
  • TBTPumpa
    A Diablo 3 CE mellé egy Béta hozzáférést is kapunk majd a következő WoW kiegészítőhöz!
  • TBTPumpa
    CE tartalom bejelentve!!! Gyönyörű kiadás lesz! Kell, most azonnal!
  • ShaiHulud
    hu az a pendrive KELL :D
  • lolSL
    multiplatform elszolas :DD
  • shaba23 #11660
    heh, titánról nem lesz semmi...heh....
  • berlinboy6329
    ustream,livestream,twitch.tv

Ott van keressed..BlizzconAztán reménykedj,hogy azt adják,amit látni akarsz..minden évben sokat szopok vele...Épp,megy,erre átvált máshova mielőtt elkezdődne..Vagy közben...V vmit baszkurál és nem látod,nem hallod teljesen stb...
  • Daell Drow
    Ha majd lesz olyan fizetos stream ami restreamelve van pls linkeljetek. thx.
  • ShaiHulud
    na uj wow expansion bejelentes lesz, ezt mar mondjak.
  • unknown nick
    Azt nem tudni mi a StarCraft olyan, mintha valaki nem tudná mi az a DooM vagy Quake!
  • Sáska
  • koocos
    Tologatás? Nem mondták, mikor jelenik meg, csak hogy igyekeznek még idén... semmi biztosat nem mondtak, ergó nem hazudtak.

"de azzal sem játszanak, mert régi és ronda..."

A WoW meg szimplán új és ronda?
  • nr1ranger
    Pont olyan bejelentésr tettek hogy Warcraft 4-re jó ideig NE is számítsunk, jelenleg nincs rá erőforrásuk.
  • Davidus
    WC4 még nagyon messze van. majd a második SC2 kieg után kezdik el csinálni ami még legalább 3 év
  • TBTPumpa
    hallott róla, de nem játszott vele és a történetet sem ismeri... Ez az EPIC Fail! :D
    Nálam az csapta ki a bíztosítékot, hogy nem tudják mi az a StarCraft. Diablo még ismerősebb de azzal sem játszanak, mert régi és ronda...
    Ezek sem tudják mi a jó... Nem Wow-al kéne játszani agyba-főbe, hanem picit vissza kellene tekinteni a Blizzard korábbi "műveire"...
    Diablo 3-ra azért vagyok kíváncsi, mert ez már nem a Blizzard North műve (Bill Roper bácsi és a többiek).
  • Davidus
    jó mindegy-.-
  • Davidus
    ha ma nem mondanak konkrét hónapot megtámadjuk a Blizzard HQ-t
    már toborzom a sereget
  • j0nNyKa
    csak en erzem csunyanak, hogy egy world of WARCRAFT jatekos nem hallott meg a WARCRAFT-rol? :D
  • TBTPumpa
    Én inkább a WarCraft 4-et várom... Mintha tettek volna rá utalást, hogy a StarCraft 2 után elkezdik. WoW-ból már elég volt.
    Néhány ismerősöm akik WoW-ozik azt sem tudja, hogy mi az a WarCraft sorozat, StarCraft-ról és Diablo-ról még nem is hallottak és mégis Blizzard fanok... EPIC Fail!
  • oneal1
    ha nem adják ki a márciusig akkor én azt mondom, hogy húzzák le magukat...

Mi ez az állandó tologatás?:)

Korrektül elő kéne állniuk valami megoldással, illetve kellett volna mondjuk már lazán 3 éve:D
  • bélanéni #11645
    na mindegy, várjuk az opening ceremonyt
  • bélanéni #11644
    2011 + 1 == 2014
    (legyen 2015, mármint a megjelenés)
  • nr1ranger
    Bejelentés után 1 évvel megjelenik? Mikor láttál ilyet a blizzarnál? Titan tippre 2015 - 2016-ban lesz
  • bélanéni #11642
    Én 2014-re tippelném a megjelenést, talán most bejelentik...
  • bélanéni #11641
    Milyen király lehet egy olyan játékon dolgozni, amire dögivel van pénz, nem kell aggódni, hogy a szoros határidők és nagy nyomás miatt nem lesz esetleg kész, amikor ki kell adni. Talán nincs még egy olyan készülő projekt a világon, amire annyi időt fordíthatnak amennyit erre.
  • ShaiHulud
    en mar valami szobeli infonak is orulnek hogy meg is mire szamitstunk, milyen vilag, stilus stb :)
  • bélanéni #11639
    ... bő 4 óra...
  • bélanéni #11638
    Még bő óra és minden kiderül. Kár, hogy holnap este leszek legközelebb gépközelben.
  • bélanéni #11637
    Na arra én is kíváncsi lennék. Kapnánk egy intro-t és 15 percnyi játékmenetet.
  • ShaiHulud
    az lenne jo ha etetes volt hogy nem lesz titanrol info es megis azt jelentenek be vegre :D (bar erre az esely az 0.0001%)
  • bélanéni #11635
    Várom a Blizzcon-t, kíváncsi vagyok az új WoW expanzióra, de csak azért, hogy mi a szart lehet még kihozni abból a játékból, ami még nem volt. Meg ugye eléggé kihat a Blizzard-on belüli egyéb tervekre, mármint a WoW sikere. Szerintem már elég volt a sikerből, most már tolhatnák az egyéb játékokat. Jó lenne, ha 1-2 éven belül bebukna, bár erre sok esélyt nem látok.
  • ShaiHulud
    ertelemszeruen az a tomorrow az mar ma van:D de free a tournament vegig
  • ShaiHulud
    BlizzCon 2011 begins tomorrow, and you’ll be able to watch the opening ceremony and the action on the World of Warcraft and RTS tournament stages streaming for free at www.blizzcon.com/live-stream/
  • Palinko
    milyen jó kis felfogás, hogy fizess hogy nézhesd a reklámot...
  • sirdond
    a code s final biztosan free lesz
  • ShaiHulud
    tournamentekrol iden is free stream van ? mintha tavaly az lett volna.
  • Davidus
    az 1 órás megnyitót lehet ingyen nézni
  • berlinboy6329
    De meddig?Még mindig kell jegyet venni,nem?

Diablo hajnali 1:45-kor lesz...Addig csak nem emgy ingyé.
  • lolSL
    na jóreggelt, már nem kell többet aludni a megnyitóig :)

itt lesz a stream fél 8-tól
  • McHaals
    tojunk az swtorra, jelenjen már meg HOLNAP! :D
  • Különc
    Most már ne jelenjen meg február előtt, mérgemben előrendeltem SWTOR-ra, 2 együtt nagyon durva lenne már