78998
  • Cortinaar
    Megkérlek linkeld be a karaktered, vagy írd meg a battletagod.KÖszi.
  • StrikeFor
    de mi számít már JÓ-nak akkor ha ez a kiindulás ? :P mekkra alap DPS-es fegyó a fasza? 2H ba 1H-ba?
  • StrikeFor
    jaja a Buildem a petekre és a Furious Chargera épül..../az összes rúnát kapom :P+/ Az Ancient petek szarrá vannak buffolva, nagyon keveset sebződnek amit én kapok sebződést azt csökkentik,mert eloszlik köztünk :P van egy 400% Crit Hit dmg növelésem...
    100.000.000 a legnagyobb HIT-em eddig :D /és nem a 400% os Pylon buffal hanem saját bufokkal!/ 2 gyűrűm,medálom bekövezve
    Most találtam egy kesztyűt ami ad 44% pet attack speed Buffot,de mintha nem működne.......

van Furisos charge dmg increasem,Physical dmg increase,Ancients dmg increase és pet dmg increase rajtam....csak a 4-es szetbónusz 3000% os Physical dmg és van még egy 100% Crit növelésem a Furious dmg re....elég fasza :D

900k Hp-m van 1100 all res 19 milliós Thougness ,87% armor dam reduce stb
  • skinnyman
    Kiindulasnak eleg jo, de kell hozza egy jo build is, mert anelkul onmagaban szart er, egy jo builddel az alapsebzes (vagy buffolt sebzes) nagyon sokszorosat be lehet vinni.
  • StrikeFor
    nah végre 3900DPS-es fegyó:P Igaz nem Ancient ,de ez odabaszós...sajnos extra tulajdonsága nincs ,de alapban socketes volt.......alap DMG-em 1 millió felett :P Buffokkal 3.5 millió :D sztem ez már korrekt....vagy nem ? :P

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.14. 02:34:46
  • Cortinaar
    Ja, csak az ancient fegyverek nem esnek, de minden szar igen :D
    Monkkal sokáig nem esett Torch. Egyik Rift alatt esett 3 db!!!!! és mindhárom sima volt.
    Mondjuk nem kell sírni, ez ilyen, így van rendjén. D2-ben még ilyen sem volt, sokkal kisebb volt a drop rate.
  • StrikeFor
    áááááá szarásig esik minden :D iszonyat már az összes helyem züld és legendary item :S
  • Cortinaar
    Értem, nekem is az volt az utolsó információm, hogy az MF 10 százalékával nagyobb esélyben esik legendary tárgy.
    Nekem 140% MF-em van, ezért 14%-al nagyobb eséllyel pottyan leg.

Azért éri meg, amit az előző levelemben is megírtam. 4-es partybn Rift-en olyan mindegy, hogy az MF cuccokat felpakolva csökken kicsit a sebzésem és a védő értékem, hogy pont nem érdekel, hiszen így is baromi könnyen és gyorsan végig megyünk rajta...
    Amúgy vicc, mert a Cain szettben még egy kicsit nőtt is a sebzésem, mivel ad +8% attack speedet, alap adatai sem gyengék, mivel ancient mindkettő...
    Szóval Riftes bohóckodáshoz megéri szerintem, amúgy nem érdemes foglalkozni vele.
  • tugyiti
    Ha megy az angol hámozd ki mennyire éri meg az MF /10...
  • Cortinaar
    Köszi, ezért furcsállottam Tugyiti hozzászólását.
    Ancient Cain szettel kb. ugyanolyan erősre lehet csinálni a karaktert, max. a Nagelring gyengíti kicsit.
    Viszont sima Riften 4-es csapatban mindegy, hogy gyengül a karakter 5%-ot, mert így is csukott szemmel végigvisszük és még nagyobb az esély a droppra.
  • ktm99
    Nem vettek ki, csak jobban megeri full dps gear-ben gyorsabban leirtani mindent, mert nem szamit annyit.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Tuti kivették az MF-et a játékból?
    Utolsó infóm az, hogy a max. MF 300 lehet (ami mondjuk jelenleg lehetetlen szerintem).
    Kipróbáltam, feltettem egy Nagelringet +50%-os MF-el, illetve egy Cain szettet, ami további 50%-al megdobta.
    Amióta tesztelem, azóta én úgy vettem észre, hogy több leg esik, de ami feltűnt, hogy ez legjobban a Rift bossok droppján látszik, mert ott korábban nagyon ritkán esett leg, de most néha még kettő is pottyan. Soloban is próbálgattam, ott is ugyanez a helyzet a korábbihoz képest.
    Van egy dolog, ami befolyásolhatta az eredményt, ugyanis pont a teszteléskor léptem meg a 600-as Paragont és lehet, hogy ez okozza a plusz droppot, nem az MF.
  • markastor84
    Lol. Datamined PTR 2.2 patch

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cow Level!
    Minimap Icon -

Totally Not A Cow Level
    Easter_Egg_World_Buff_0_desc: We are willing to concede that there may or may not be a cow level...
    p2_TotallyNotACowLevel_Portal: Leads to a place that does not exist. The Burning Hells are not responsible for events that transpire there. If you claim to have been to this place, you will be called a liar. Void where prohibited.
    p2_TotallyNotACowLevel: Not the Cow Level
    px_TotallyNowACowLevel_Boss: Bovine Potentate
    TreasureGoblin_Anniversary_Event: Hoofin' It
    TreasureGoblin_Anniversary_Event: Herald to the Queen
    px_TotallyNowACowLevel_Boss: The Cow Queen

• Vorrhess
    Próbáld ki T6 vagy G rift 30on :D
  • StrikeFor
    nem táp? egyedül leverik a T4-es Elite packot amíg megKV zom :D

jó mondjuk ti más szinteken mozogtok :D várom 2,2-t most hogy megvan az immortal set :P
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.11. 09:08:00
  • Vorrhess
    Most jelenleg liveon annyira nem táp magas tormenten vagy G riftben. De 2.2-ben már elég táp lesz az immortal set
  • StrikeFor
    az Normális,hogy az Ancientjeim 15-20 milliókat ütnek és van ugye három aki a szetbónusz miatt jön velem 0/24-ben ?:D kicsit táposnak érzem
  • StrikeFor
    elég jól állok ahogy végignéztem egy csomó cuccon több dolog is maxos vagy max közeli
  • StrikeFor
    na ezt a CTRL-os dolgot nem tudtam! köszi :)
  • cleric
    Az Ancient Legendary vagy Ancient Set itemek tulajdonság határai magasabbak. Például egy normál legendary gyűrű dexterity-je lehet maximum 430, ancient esetében meg 550.
    A chc a critical hit chance, a chd a critical hit damage. Ha mondjuk a chc nálad 40, a chd meg 250, akkor minden ütésednek van 40% esélye, hogy 250%-kal nagyobb sebzést okoz. A critical ütések (ha be van kapcsolva a damage kijelzés) sárgával jelennek meg. Az értékek a karakter adatlapon vannak. Értelemszerűen a magasabb jobb. Ezekre rakd a paragon pontokat is.
    Amikor egy item adatlapját nézed, nyomd meg a control billentyűt, ekkor az adott tulajdonság mellett kiírja a minimum és maximum értékeket is, ez alapján látod, hogy mennyire jól sikerült tárgyról van szó.
  • StrikeFor
    honnan tudod maxos-e?
  • StrikeFor
    okké!

Közben meglett a gyűrű :P úgyhogy 5-os Immortal Bónusz--> Örők Ancientsek :Dmeg van rajtam még 2 szet aminek a teljes bónuszát kapom/+15% elitek elleni dmg nekik -15% rám és hasonlók/ :D meg esett egy fegyó amivel 10-es Frenzym van :P és egy gem ami még 25x tickel fel DMG-re......10-15 milliókat ütök és 2 kezes fegyóval 3xtámadok másodpercenként :D elég fain:)

mi az az Ancient Item? és mi a chc6? chd50?
  • tugyiti
    Kivették a MF-t a játékból semmi hatása nincs már , inkább menj 4 partyba több a drop.
  • cleric
    Naponta bármennyi eshet belőle, de nem akárhol, csak a Horadric Cache-ből.
    Meg kell csinálnod Adventure módban az Act 1 összes bounty-ját. Ha mind kész, Tyrael adja a ládát.
    A Ring of Royal Grandeur, ami neked kell, csak az egyik az 5 legendaryból, ami eshet a ládából. Az esély, hogy egyáltalán esik valamelyik legó, T6-on 100%, lefelé csökken. Tehát lehet, hogy T5-ön nem esik egyik sem.
    Elég sokat kell farmolni (ha nincs nagy mákod), mert nem elég hogy esik, még a statok is ritkán optimálisak. Manapság a menő a maxos main stat (lehetőleg ancient), chc6, chd50, socket. Na ez eltart egy darabig.
    Szerk: vagy olyan alap is jó a statokból, ahol enchantolással le tudsz cserélni egyet a neked megfelelőre.
    Utoljára szerkesztette: cleric, 2015.03.10. 13:58:20
  • Ry0K3N
    Milyen gyűrű?
  • StrikeFor
    3 immortal kings:P
    már csak az a gyűrű kéne! azt csak naponta 1x dobhatja?
  • StrikeFor
    aha nem játszottam a kieg megjelenése előtt se már vagy fél évig :) most kezdtem újra...még pár napja 60-as karim volt most meg :)

PEPIPAPA segített az elején nagyon köszönöm neki szerencsére azzal a lökéssel már életképes a karim! Amugy én nagyon örülök minden narancs és zöld cuccnak olyan nekem mint egy újszülöttnek :D Csináltam most egy armor setet ami ilyen MAGIC FIND cuccra ad nagyon sok bónuszt és az Immortal Kings-et szeretném / már van 2 db /
    Sajnos az a Set Item csökkentő gyűrű nem esik....naponta csak 1x eshet amúgy?
  • Anthrax
    Annyira nem ritka mint gondolnád, de ahogy nézem, 2 leg esett, többi csak reci, szóval nem egy nagy eresztés :D
  • Anthrax
    Van egy olyan érzésem, hogy most kezdtél el diablozni, vagy legalábbis most kezdted újra...
  • StrikeFor
    Ohh bakki észre se vettem a nagy kavarban :D

gondolom elég ritka egy ilyen pakk
  • Ry0K3N
    Bal aluli szöveg. Ez bizony egy goblin pakk volt.
  • StrikeFor
    ezt meg hogy?? épp lemeradtam a srácoktól és ez fogadott.............mit öltek ezek meg?

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.10. 00:04:16
  • Lammer
    RIP! az tenyleg nem olyan sok, fel a fejjel! :)

Bdragon tudna meselni sok oras monkjairol :D
  • santac
    hoppá... kedvenc wd-m ma elhalálozott egy dc miatt hardcore-on... :(
    nem volt benne sok... olyan 80 óra...
  • skinnyman
    Mi ebbe a nagy dolog? Ahogy tudom a can't die + Unity ami meg er is valamit, az osszes tobbi kuka :)
  • StrikeFor
    az a Follower cucc!!! OMG

• StrikeFor
    mikorra várható a peccs?
  • Lammer
  • StrikeFor
    meglett a 19-es is,de időn túl
  • StrikeFor
    KÖSZÖNÖM A TEGNAPI SEGTSÉGET PEPIPAPA!

Tier 14 GR --> 6:33 :)

ahhoz képest,hogy 2 napja még hatvanakárhányon szenvedtem :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.08. 13:51:25