78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Yserac #73352 Óriási hiba volt kihagyni a régiós chat-et a bnet 2.0-ból! Hatalmas összefogó ereje van. Ez a mostani egy chat és friendlist-es rendszer sz@r és vissza lépés. Pedig a játék már egész jó. -
jocika #73351 És oda hogyan lehet átlépni? Tényleg nagy a pangás és nincs ökörködés... -
Cortinaar #73350 Nem tudom, hogy mi változott, de emlékszem, hogy D1-D2 battleneten 5-6 év elteltével is sokan voltak és aktívan ment a játék, chat, minden!
Pedig összességében szerintem most jó kis játék lett a D3, de a hangulata valahogy más volt az elődöknek, de lehet, hogy csak azért gondolom máshogy, mert öregszem :D -
undY1ng #73349 SGHC szeretettel vár! :) Itt mindig van pangás. -
hát az igazán aktív tagok közül én maradtam meg, bár a Season 2 ideje alatt én beleuntam a játékba, addig a többiek átléptek más klánokba vagy más játékokkal játszanak. Néhány aktív tag van még és már nincsenek azok a chates ökörségek sem amik ezelőtt mentek... -
Cortinaar #73347 Látod, ennyire! :D:D:D -
kukubenko66 #73346 Mennyire aktív most az SG-klán ?
Hónapokkal ezelőtt tagja voltam, aztán mivel ilyen vándormadár vagyok, továbbálltam. Érdekelne, hogy most mi a helyzet ? -
csak konzolon -
Es tenyleg az utan vontak vissza h a patch mar kiment? Szoval az elejen meg ledobtak par embernek, es azoknak mar megvan? -
:D -
Cortinaar #73342 Tudom, hogy értetted, én is azért írtam, hogy a saját tapasztalatomból okulva a rend "megnyomása" után 1-3 másodperc alatt maxon van a fury és onnantól számított 12 másodpercig maxon a fury, tehát annyi idő alatt érvényesül a berserker rage.
De az igaz, hogy a Rend használatával kevesebbet tudod érvényesíteni a berserker rage hatást. :)
Nálam inkább a gondot a resist jelenti, ha nagyobb sebzés miatt telepakolom magam ruby gemekkel, akkor hamar betérdelek, ha meg diamondokkal, akkor meg nagy lesz a resim, de kisebb a sebzésem. Ez olyan dilemma, mint a Nerves passzív, vagy a Superstition és társai. Természetesen ezek csak GR-re vonatkoznak, sima riftnél mindegy. Én szeretem, ha szívós a karakter, ezt az arany középutat kell valahogy jól belőni, hogy a sebzés is sok legyen és a resist, életerő (Toughness) is nagy legyen... -
igen a rend 15 sec, de ha wastes + ik komboval tolod akkor a folyamatos berserker aktiv skilhez eleg sokszor kell tolni a rendet hogy visszajojjon idoben a skill erre ertettem, hoyg akkor nem tudsz sokat max furyn lenni. -
Cortinaar #73340 A Rend 15 másodpercig tart, mert kitolja a Wastes szett, tehát nem kell azt olyan sűrűn nyomkodni, így egy pl. elit pakk ellen van kb. 13 másodperced, amíg maxon a fury... :)
Próbálgatni kell, mert pl., ha úgy döntesz, hogy benyomod a weapon mastert passzívnak, akkor meg persze abszolút felesleges a Reapers, stb...
Én most Bulkhatossal farmolok riften és baromira nem kell a reaper... :) -
de ha ik szetet is hasznal akkor ugye tolni kell a rendet is hoyg vissza jojjon idoben a berserker, akkor nem igen tudsz max furyn lenni. en legalabbis ezert nem hasznalom a berserker passivot mert csak nagyon rovid ideig van maxon a furym. -
Cortinaar #73338 Nem kötelező, de jól jön a fury töltés. Nézd meg, hogy anélkül maxon tartja-e a fury-t, ami a berserker passzív skill használata miatt fontos!
Inkább csak Great Riftnél számít, én pl. ráadásul a followeremnek is olyan amulettet tettem be, ami azt hiszem 4% eséllyel dob health potion-t.... :) Mindent megtettem, hogy legyen fury-m. :)
Egyébként a Steady strikes alkarvédőt szoktam használni, abból van nekem Psichycal-os, max. attack speedes, CH-s ancient darab. :)
-
krisztajo #73337 Igen láttam, hogy ott maradt, csak nem tudtam hogy működik. De most már világos, köszi.
-
Nincs már élet a játékban, csak lövöldözöl, nem tudsz meghalni. -
Ott van az a potion a helyén ha megnézed,csak ezentúl nem kell vásárolni. -
krisztajo #73334 Sziasztok! Bocs, ha nagyon láma kérdést teszek fel, de már jó néhány hónapja nem játszottam a játékkal.
Ma ránéztem, fel is rakta az új patch-et a battle.net és eltűnt az összes életlötyim.
És már a kereskedők sem árulják.
Az új patch-el vették ki a játékból, ez valami nehezítés, és egyébként végleges?
Mert akkor szerintem elég durva...
-
undY1ng #73333 Továbbá másnak se megy a játék? Nálam Start game után tölt pár percig majd DC-vel visszadob a menübe. Klántársaknak jó... WTF? -
undY1ng #73332 Reapers Wraps még akkor is kell a WW barbnak ha megvan ancient setbonus (IK*2) fury rúnával megy? -
Jól sejted, amúgy sincs éles PTR most. -
jegimo00 #73330 Skacok.nekem csak a z alap diablo3 van meg.azzal gondolom nemtudok ptr en nyomulni mint ti.jól sejtem? -
Yserac #73329 Ma szar a bnet 2 szer úgy behalt, hogy egyikünk se tudott mozogni vagy 30-40 mp-ig. Én ma a HC-t így hanyagolom. -
david8803 #73328 Egyébként nem hatna meg ha nem hc kariról lenne szó. :( -
david8803 #73327 Találkozott már valaki olyan buggal, hogy trial riften egyszerűen csak meghalt? Még csak a második hullám jött ölöm őket aztán meghaltam. Másodperc töredéke alatt. -
mikromanus #73326 Azt' megy a ban. Mannercookie már megnyerte, de sokan másokat is befogott a radar és a hammer. -
Exploit -
StrikeFor #73324 zerkben 1.549.000 ezres dmg a karilapon az mennyire jó? -
undY1ng #73323 Milyen exploit történt? Csomó streamen mindenhol "ban inc, bai bai exploiters".. -
Cortinaar #73322 Igen, nálam az is a probléma, hogy nagyon kevés a DPS-em (800-900k), mert mind az 5 gem diamond, azaz a resistet növelem vele, ha mindegyik ruby lenne, durván megnőne a DPS is.
Amúgy nem olyan elkeserítő a helyzet, elvileg én is el tudok így jutni GR47-50-re, kérdés az, hogy melyik boss-t rakja be, mert van pár undorító.
Pl. tegnap úgy ugrottam neki GR47-en a rift bossnak, hogy a csík kb. az 1/3-nál járt és betette azt az ocsmány Blighter nevűt, mely kreálja azokat a méreg nyúlványokat. Szűk járatban kellett küzdenem, plusz pokoli nagyot csípnek azok, 1-2 másodperc alatt betérdeltem, pedig 1200 fölötti resistem volt. Tényleg nem értem azokat, akiknek 600-700-as a resistjük, hogy élik túl? Persze ez nekem a DPS rovására megy, ezért kéne ancient fegyver, hogy kompenzálja...
Nekem ancient fury van és úgy jó a berserker passzív, fury maxon van.
Belinkeled a karakteredet?
Enyém: gabiwan#2271. -
who am I 7 #73321 hát én a weap master, plusz battle rage 3-as rúnát használtam erre, bracernek pedig a reaper igen, így ha már 2-3 mob van, akkor van elég fury, természetesen ha jóval több mob van akkor fullos, de bossnál elfogy ja. De most változtatnom kell, mert kicsit túltoltam a védelmet, T51-et próbálom és nem volt elég a dmg, de nem is haltam meg :D:D:D bár sovány vigasz vagy 1.5 perc plusz lett...T50 meglett nem ancient ik fegyóval, szóval nem az a probléma nálad vszínű. csinálok majd egy tesztet én is, h elég vajon a berserker rage-hez (bossnál), ha csak az ancienteket átállítom a furyra (jó lenne). (az a baj, az utolsó rúnájuk iszonyat sok védelmet ad, effektive nem kell a nerves steel). -
Cortinaar #73320 Nekem most IK+WW szettben sima IK fegyverrel a GR45 van meg, de talán fel tudom tornázni 2-3 GR-t, de a szűk keresztmetszet a fegyver, mert nem ancient. Ezrével költöm a Shardot és farmolok, mint a barom, de eddig nem esett. Muszáj megvárnom...
-
Cortinaar #73319 No teszteltem én is és ahogy írtad, valóban nagy dilemma a Call of Ancient-fury téma!
Amennyiben az ancients fury rúnát használom, van fury a bossnál is mellette a Berserker Rage passzív skillt bevágom, elég jól darálok sima mobokat is és bosst is.
Ha meg a Together rúnát választom, oda meg nem jó a Berserker Rage, mert szinte soha nincs max. fury, de helyettesítem Brawler-al, de a végén a bossnál nagy szívás van, elfogy a fury és folyamatosan azzal küzdöm, hogy töltődjön.
Ja és mindegy a weapon master passzív és Reapers alkarvédő, bossnál elfogy a fury!
Hozzáteszem, hogy sima IK fegyverem van, az nem ad +50% Call of ancient sebzést, majd azzal megnézem.
Szívesen kipróbálnám a bulkhato párost is, az ugye regenerálja a fury-t... Majd, ha lesz ancient... :)
Egyelőre maradok a ancient fury rúnánál, úgy legalább van furym és tudok WW-t használni folyamatosan.
-
undY1ng #73318 Én sem értek teljesen egyet a builddel, pl. futkosást biztos nem cserélem le wc/impunityre, lelassul a farm! :D -
majd rácáfolok :P -
undY1ng #73316 WW barb
Legeslegjobb a rendel a ww-s barb! -
A restrain-t hasznalom es nem irja a sebzesemnel az extra-t. hogy mukodik vajon? -
Cortinaar #73314 Majd, ha lesz, akkor megnézem, hogy kb. mennyivel növeli a ténylegesen okozott sebzést...
Használtok Rend-et? Én pl. még valamelyik cuccomnál azt raktam rá és brutál nagyot sebez. Igaz, hogy zabálja a furí-t, de baromi nagy sebzése lett. -
csak a ww dmg-hez ad hozzá annyit. Az azért brutális lenne már, mert akkor ugyanúgy működne mint ezelőtt az IK szet az 500 % dmg-el.