78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
kukubenko66 #73432 Sikerült beleszaladnom ebbe a bugba egy 41-es griften. Szerencsére volt helyem és időm felmenni a városba és utána vissza.
Javíthatnák már ezt a bugot igazán, csak máshoz ne nyúljanak. :-) -
van benne tartalom, toljátok.
:-))))))))))))) -
Tecsoban vettem par honapja 3k-ert, csak kiegbol volt mar mikor mentem, forumtars meg is vette masnap. Szal en ott megneznem, hatha megint kisoprik a keszletet. sc2 is le volt arazva ugyanekkor. -
Annyiért nem lesz egy darabig szerintem. -
steweee #73428 elméletileg igen, de én mondjuk úgy gondoltam, hogy megveszem egybe a kettőt max 8 ezerért. attól többet nem adok ki érte. aztán ha van van, ha nem akkor van annyi játék hogy sose fogom végigjátszani úgyse.... -
Ezt most nem értem, ha külön veszed meg, az nem ugyanaz? -
steweee #73426 nem tudok interneten vásárolni, de különösebben ez nem is baj. lemezen kellene a kettő, de ha kimarad se halok bele... -
Lokker #73425 érdemes figyelni bnet-en is a játékot mert szokott akciós lenni. 25-50% főleg most hogy jön a nyár talán megint az lesz és talán még meg lehet venni us store-ból is ami picit olcsóbb, így talán az us store+akciós kombóval egész jó áron hozzá lehet jutni. persze ha még lehet onnan venni. -
steweee #73424 van már olyan kiadás hogy alap + RoS ? úgy megvenném, ha akciós (magyar fizetésekhez mérten) -
időnként nem lőnek a fetishek, fel kell menni vele városba majd ott lőni párat.
http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/technical-support/117410-game-breaking-wd-carnevil-bug-as-of-5-19-2015#c9
Pont emiatt kicsit szüneteltetem is vele a játékot, pedig lassan rekordot kéne dönteni:) -
kukubenko66 #73422 Mit csináltak vele ? Van egy Carnevil dokim és pont ma filóztam rajta, hogy menni kéne vele. -
Meg pár bug bekerült... a carnevil wd-t sikerült még jobban elcseszni. -
Semmi extra, pár bugfix meg tuning: http://t.co/145N47P4hM
Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.05.20. 13:59:56 -
undY1ng #73419 Másnak is volt valami "patch"? Mit tartalmaz? Mert ugyanúgy csak a 2.2 tartalmát írja le... -
samuka99 #73418 Jó a játék,csak kezd unalmas lenni,gond nélkül farmolom grift 30-as rankot crusader karival. 
Utoljára szerkesztette: samuka99, 2015.05.20. 08:34:00 -
Pilutika #73417 Sziasztok! nem tudja valaki, hogy xbox 360-ra ha az alapjáték van meg akkor hogy tudom rátölteni a dlc-t?a reaper of soulst? -
jocika #73416 Ok, Amartus#2912 -
samuka99 #73415 így nem talállak meg,email cím kell. (privátba is küldheted) vagy Battletag név. -
jocika #73414 ok, most bent vagyok amartus néven. -
samuka99 #73413 SC. -
jocika #73412 HC vagy SC? Ha gondolod bármelyikkel mehetünk együtt. -
samuka99 #73411 Már t4-t farmolom. -
Ja felolem nyugodtan, csak egy ideje en sem vagyok nagyon aktiv, most a tehen palya miatt kicsit elovettem, de elotte pl 1-2 honapot biztos pihent a jatek.
De jol latom h most vetted csak meg es T1-en vagy? Mert akkor valszeg max huzni tudnalak, de arra valszeg nem lenne mostanaban idom meg annyira sem... -
samuka99 #73409 Felvehetlek barátok közé ingame? Társaság nélkül halott a játék számomra. -
Igen, azokbol a ladakbol hullott a legtobb cucc.
Nem tudom, nincs uber eros karakterem, 35-40-es riftet szolozok kb max, de azert T6-on a "szuperkemeny" fogalma mar reg nem letezik szamomra sem, egy setagalopp az egesz :) -
dantor7 #73407 Van bent kb. 20 resplendent chest, és szinte minden állat "electrified", illetve van egy szuperkemény cow queen is :) -
Köszcsi! Legyapom majd valahol és ha sikerül megosztom... ;) -
DEBUNKING THE COWSPIRACY
Be lehet menni a cow level-re, de a letezeset tovabbra is tagadjak :) Elvileg goblinok helyen jelenik meg akit le kell gyapni h bemehess. En meg nem talaltam ilyet, de ismerosnel megjelent. Sok legendary hullott bent amugy, szoval nem tunik rossz helynek. -
És mi is ez pontosan? :$ -
undY1ng #73403 Igen. Május 21-ig. -
Ez a cow level most valami uj cucc, csak ideiglenes? -
samuka99 #73401 Sziasztok! 2 napja vettem meg az alap játékot + kiegészítőt,egyedül már nem tudok tovább haladni játék nehézsége miatt.(Torment 1)
Van aki még játszik season 3 karival?Egy klán jól jönne. -
undY1ng #73400 Megosztottam. -
mintha regebben ezt az otletet mar irtam volna neked chaten :) -
undY1ng #73398 Nem akarnak valamit vele? Goldból lehessen (pl.) venni 100 millió aranyért egy olyan tokent ami kadalatól garantált leg drop vagy valami hasonló? Lenne pár ötletem
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.05.11. 10:16:40 -
Egyelore 35 fole sokkal nem tudok menni (ahhoz kene par gear amit soha nem akarnak ledobni), de amugy jah, igy is masszivan folyamatosan no az arany, boon nelkul is, sose volt ra szuksegem. Igazabol az elso vault latogatas ota (+100M) soha nem voltam a kozeleben sem annak, hogy barmikor is elfogyjon. De ha valamikor lenne, akkor ott van az...
Szerintem kihasznaljak, hogy amiota nincs AH, az arany onmagaban gyakorlatilag ertektelen, csak egy kis kiegeszito eroforras a tobbi cucc melle, ezert nem OP az sem ha kb vegtelen van belole. :) -
bendáj17 #73396 Gondolom arra utalt ha megcsinálod a greater riftet utána kapsz elég sok goldot, meg xpt. -
Ott hol esik arany? -
már az a gem is értelmét vesztette... aki képes 40 feletti greatereket csinálni, az is hamar milliárdossá válik. -
En ma jatszottam a jatekkal eloszor (kb 1-2 honap ota) egy par orat, es szinte a legelejen beadta a vault-ot (masodszorra osszesen). Amugy onnantol, hogy a boon of the hoarder az embernel van, szerintem soha az eletben nincs tobb gondja az arannyal, mert barmikor percek alatt milliokat lehet vele farmolni - de meg sose volt ra szuksegem, most is 400 milla all az inventory-ban, es eselyt nem latok ra hogy kifogynek belole.