Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Ez már régi egy *.dll-t kell lecserélni és eltûnik a candy shop feeling.

Daell Drow
Regebben ki kerult egy kep, amin lehet tudni kik lesznek az actok fo bossai.
Valószínûleg azon kevesek közé tartozom, akinek nem tetszik, nekem tökéletesen megfelel az eredeti grafika.
Ha jól rémlik 15-20 fps esést is tapasztaltam, mikor próbálgattam.

Kandurex
mert az is, a grafika nagyon részlet gazdag, sok játék elbújhat mellette :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akik bétáztok kipróbáltátok már ezt, hogy élõben milyen?
A videó alapján én valószínû ezzel fogom majd játszani, mert sokkal szebb, élesebb stb.
FXAA

Kandurex
<#schmoll2> és hanem is a jó öreg Dio lesz a végén?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jóreggelt!

Egy Teszt-re én is válalkoznák, csak nincs lehetõségem.
Aki tudna adni kódot, annak nagyon de nagyon meghálálnám!

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

RedDevilsza
lvl 11rõl 13ra kb mennyi leoric runt kell tolni, vagy idõben mennyi kb?

j0nNyKa
na majd összehozunk még neked pár alkalmat a többi karakterre is.. :)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sheltem
Végigtoltam Wizarddal is...Mit mondjak..tökéletes karakter ezis akárcsak a barbár.
Fura, most hogy letoltam pár órát gyönyörûnek láttam végig a játékot, ami kezdedben elsõ alkalommal egy icipicit zavart 1 hete(a ködös grafika) mostmár egyáltalán nem zavar sõt egyre jobban tetszik :)

Még 50 nap...

Jonnyka köszönöm szépen a lehetõséget! Nagyon rendes srác vagy(akárcsak turbox).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TBTPumpa
Elõzõ héten pont karbantartás volt. Akkor tényleg nem igazán lehetett játszani a játékkal, de most már stabil szerencsére...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

egyes információk szerint lehet nem lesz nálunk CE, mivel a magyar partner még nem bírt megállapodni a blizzarddal.

ezt ne kezelje senki tényként, de elég érdekes

How much can you take,before you snap?

edios
ismerõsnek (szintén diablo fan) akartam bemutatót tartani a bétáról elõzõ héten..

nagy nehezen sikerült bejelentkezni (kb 5 perc alatt, nagyon lassan), utána a játék óriási laggal (értsd: mint egy mmo 56k-s nettel szomszédból wifirõl lopva torrentezés közben) ment egy 10 percet, majd kidobott és nem is tudtam visszacsatlakozni.

lehet, hogy valami karbantartás volt, meg béta, szóval nyilván nem szabad elhamarkodottan következtetéseket levonni, fõleg, hogy eddig semmi gond nem volt vele. mindenesetre picit aggasztónak találtam a dolgot (meg ciki is volt, mert elég jókat meséltem a játékról..)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Ezért kikapol, hasznájjá szpojlert b+, monnyále !

TBTPumpa
Várjááá... Mindjárt jönnek a tökik, hogy ezért kikapol, hasznájjá szpojlert b+, illetve, hogy monnyále! <#idiota>

edios
diablo meg fog halni a játék végén<#gonosz1>

problem, Kandúr?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Davidus

V9ykn8_TZL0

Sajnos én sem jutottam be.

Sziasztok én is megpróbálom hátha. Valaki tudna adni a kódot egy teszt erejéig?

Sheltem
No akkor az én postom tárgytalan, én már kipróbáltam egy estére tiéd az elsõbbség, ha ad valaki :)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ma estére esetleg tud valaki kölcsönadni kulcsot? Az se baj ha nem :)

Sziasztok
1etlen1 napra nem tudna valaki egy kóddal megszánni? a gurunál már elõrendeltem de jólenne kipróbálni elõtte
Sajna nem estem bele a 30ba :(
quad
vázzé , köszi :)

win7: c:\users\eksz\documents\diablo III\screenshots

quad
valaki megtudna mondani hova a rettttekbe menti a jatek a screenshotokat? thx! :D

SLICK
Na mikor megkaptam a kulcsot, akkor kezdtem el játszani a játékkal. Barbárt kezdtem. Elõbb fejeztem be egyelõre lvl 10-ig jutottam, pedig mindent felkutattam, végigjártam.

A véleményem a játékról:

Ez a játék egyszerûen brutális! Olyannyira odaszegezett a monitorhoz, hogy namég. A látvány, a hangzás, a zenék, egy szóval MINDEN(!!!) a helyén van. Nem bírtam abbahagyni, max mikor pisáltam egyet.

Látvány: Azt kell mondjam kellõen Darkos ez. Minden helyszínhez az abszalút legjobb megjelenést készítették el. Tény hogy esetleg próbb ráncfelvarrás elférne, de ettõl függetlenül szinte semmit nem veszít az élvezhetõségébõl. A Cleave skill rúnával felszerelve olyan robbanást meg pusztítást okoz, hogy az állam kerestem. A rombolható terpetárgyak, akkor a darabokra hulló, méterekre elrepülõ ellenfelek mind-mind olyan hangulatot ad, amit elvár az ember. Érezni lehet a pusztításod erejét.

Hangzás: Minden apró részletet eltaláltak, kifejezetten tetszett, mikor egy fegyveres ellenfelet szétcsaptam és miközben elszállt õ meg a fegyvere is, a fegyvert valóban távolabb hallottad leesni.
A támadásoknak is nagyon jó hangjai vannak. Hangfalat elég hangosra vettem, de komolyan úgy éreztem magam mint egy kisgyerek aki magát egy hõsnek hiszi és szétszed bármit. És igényeltem hogy jöjjön mégtöbb monszta hogy legyilkoljam õket. Generálódott bennem a Fury <#idiota>

Zenék: Néhol modernebb felcsendülések vannak, de ezzel abszolút semmi bajom nincs, lehet egyeseknek nem igazán jön be majd. Illenek az adott területekhez szvsz...

Játékmenet: Hát ugye csak ismerkednem kellett minden kis szarsággal, de ez ezzel jár. Ettõl függetlenül annyira magával ragadott, hogy komolyan ilyet nem éreztem régóta egyetlen játéknál sem... Ez pedig nagy szó. Sokan fogják keresn ia régi motívumokat meg játékélményt. Meg is fogják találni, csak új köntösben. Én azt mondom megéri a pénzét, látszik tényleg mekkora munka van mögötte. Nem mondanám, hogy annyira könnyû, taktikusan kell a kényes helyzetekben használni a skilleket, mert könnyen kifinghatsz. A szörnyek ugyanúgy ellöknek, lebénítanak... Szerencsére egyszer sem dobtam fel a bocskort :)

Pár laggolást véltem felfedezni, ami azt hozta magával, hogy támadások késõbb lettek elsütve, vagy épp visszaugrottam pár méterrel odébb.
De semmi olyan durva esetet nem tudok felhozni, ami miatt idegeskedtem volna...
Ami esetleg még zavaró volt számomra, hogy túl sok helyen ugyanazok a szörnyek voltak. Ez lehet épp a béta miatt volt, de azért abban reménykedem hogy változatosabb lesz majd a fullban ugyanez a szakasz ami a bétában rendelkezésünkre áll.

Tatyla
linkelje be mindenki pls a megnyugtató emilt<#wilting><#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez annyiszor meg volt már beszélve. A lap alján van témában keresés, használd. Minden választ meg fogsz találni.
elitehun
Kedves elõrendelõnk!

Ezúton szeretnénk megnyugtatásul tájékoztatni, hogy az elõrendelt Diablo 3-adat az általad megkapott, visszaigazolt áron fogod megkapni, nem a mostani, új, magasabb áron. Tehát a megrendelésedkor aktuális áron.

Üdvözlettel:

Konzolok Szervize
Progame-en 11990 és telón azt mondták nem valószínû, hogy ettõl feljebb megy, mivel tegnap emelték 10990-rõl...

j0nNyKa
ok, akkor ne rendelj tõlük.

Ez elképesztõ.
Hogy lehet, hogy ott ilyen olcsó ? Biztos az ár, nem fog változni ?
A többi boltban, ahogy láttam, 15 000-be fog kerülni.
ProGabe
azért nem kicsit durva, hogy mióta elindult a kib*szott wow-kieg beta (ill. annak indulása elõtt pár nappal) kb. behal a Blizzard non-wow részlege

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bélanéni
Biztos azért igen, mert az már nem is kapható, ergó az ár sem változott <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TBTPumpa
Nekem nem jött levél... Bár lehet, hogy azért mert én CE-t rendeltem?

bélanéni
Az szimpi, hogy (gondolom) inkább bevállalnak egy kis buktát néhány eladott példányon, de nem járatják le magukat. Ez szerintem lényegesen vevõcsalogatóbb hozzáállás, mint behirdetni jó occsón, aztán szépen feltolni az árat megjelenés napján "úgyse mondja hogy mégse kell" alapon. Persze várjuk ki a végét, de én bízom bennük.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

jazzy
Viszont nekem a házigazdi topicomból teljesen egyértelmû, hogy ez a betûméret nem elegendõ, hogy az átlagember elolvassa.
bélanéni
lol, mennyivel is elõztél meg? <#idiota>

Tetszik a banner-ben elhelyezett szöveg!

bélanéni
Konzolokszervize írta:

Kedves elõrendelõnk!

Ezúton szeretnénk megnyugtatásul tájékoztatni, hogy az elõrendelt Diablo 3-adat az általad megkapott, visszaigazolt áron fogod megkapni, nem a mostani, új, magasabb áron. Tehát a megrendelésedkor aktuális áron.

Üdvözlettel:

Konzolok Szervize

Korrekt kis bolt, ajánlom mindenkinek! Még mindig kedvezõ áron, 12.500-ért kínálják a portékát! <#worship><#eljen>

j0nNyKa
Kedves elõrendelõnk!

Üdvözlettel:

Konzolok Szervize

(én még a 10990es vagyok)

Különc
Fú, elolvastam ezt az új szöveget itt, kitettél magadért Kandúr, összefostam magam <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Valaki tudna nekem adni ma estére 1 béta accot? Szeretnénk ketten kipróbálni a játékot coopban. Én használnám.
TurboX
vagy mint a guild wars, persze DÁRKOSíTVA!<#hehe>
Masik irtak, hogy ez segithet, sajnalom, hogy nem. Nekem egyszer volt hogy szenvedett az updater,otthagytam aztan megoldotta maganak szoval passz.

ja, lehetne olyan mint a tdu 2 topik...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ProGabe
f*szt sem ér. beszereztem a legújabb launchert, de még azzal sem indul. tényleg olyan, mintha ezt direkt csinálná a Blizzard. merthogy van, akiknek mûködik a játék. olyat is olvasni b.neten, hogy van, akinek megy a beta, de 2 utcával arrébb már nem mûködik (amerika), miközben megy a pletyka, hogy csak EU-s acc-al rendelkezõk játszhatnak éppen, stbstb

írom ezt úgy, hogy utálom az összeesküvés elméleteket.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A banneredet customizalhatod jobban, ahhoz kapsz rewardokat a betaban az achievementekert.

E-peen noveles(re se).

Feladatkezelobol lodd ki az agent.exe-t amig jo nem lesz.

Carlos
Az Achievment-ek mire jók?

Þór vígi þessi rúnar