78998
  • Fpocok
  • Klemice
    mf blizzsorc utána meg hammerpala
  • hnt
    WD.
    Ha Wizardot vagy DH-t indítanék, akkor mindig ragadna a bill meg a monitor.
    A Barbár nem tetszik, a Monk meg ChuckNorris.
  • Ragnar360
    az 576os allies official launch partik eddig csak xarok voltak, ez a WoTLKes eddig a legjobb kb amit lattam , jol editelt, röhögös, meg minden, van low de mégis van feelingje, olyan öszinte :DDD
  • sz4bolcs
    Druidával
  • Ragnar360
    ez gecijo ezt sokszor lattam :D asszem ebbe van par jo kiscsaj is :ddd :)

csavo: "öö öö eheh rhr hehehe eh EHEH eh éé én ebbe nöttem fel azt hiszem többet nem is kell mondanom :D"

• Ferrari23
    Csaj Demon Hunter
  • BongoBácsi
    Demonhunter, mert szeretek l0d0zni ...
  • Daell Drow
    En WD mert a legegyedibb es valtozatos karakter nekem. Kivetelessen noi karaktert inditok, mert a ferfi idegrangasa kikeszit. XD
  • eLiXir
    amivel te, mert OP
  • andorr1984
    T milyen karakterrel fogtok kezdeni, és miért ?
  • andorr1984
    Alig 23 óra, és a Witch Doktorom elindul megmenteni a világot !!! :)
  • AntiHero
    ma még nem :)
  • sz4bolcs
    juuuj 0 nap!!! xdd
  • titani
    Ma már játszunk ?
  • Bigpigrib
    Plusz a Dio 1, 2, 3 nem MMO RPG :)
    (Eve, Wow, Lineage etc ..:)
  • andorr1984
    A WoW mióta stratégiai játék ?:D
  • who am I 7
    "De, emiatt nem sok ember fog elmaradni a játéktól" na így :D
  • who am I 7
    Valójában a diabló3nak meg lett volna a lehetősége arra, hogy picit komolyabb rpg elemeket vigyenek bele..ha mással nem is, de a stat pontok meghagyásával az itemek még "statabb" függőségével és specializáltságával...de ez szerintem sok lett volna már, nem is akarták igazán szerintem.Így, hogy weapon alapú a skill..így vszínű több skill build lesz...ezt lett volna jó még megfejelni a statozással, na mind1.
    De, emiatt nem sok ember nem fog elmaradni a játéktól....lényegében, szerintem elenyésző a szám..nekem pl nem ez volt a lényeg, inkább a mesés grafika (bár cube is eltűnt, pvp is később lesz..sok balance-ot gondolok még peccs formájában is)..de még kivárok, ha a darkd3-at nem használhatom, akkor viszont tuti, h nem veszem meg..max, ha 6k körül megtom szerezni (így "kiherélve" szerintem inkább akörül lenne az ára 6-8)
  • sz4bolcs
    Diablo2-re mit mondasz?
  • Bigpigrib
    8 at nem?
    Ha kigyünnek a pandák az érdekes lesz:) de majd felváltva:)
  • Bigpigrib
    Slash (fakk)
  • gosumofo
    nem lesz mert az iponnál ellopják az index kameráját is
    és diabloval nem kisgyerekek meg kislányok játszanak mint a pandavovval hanem idősebb pszihopaták akik 10 évet vártak egy szaros játékra ami eltereli a figyelmüket a vérről amit kívánnak, de ők csak eltorzított hanggal vesznek majd fel interjút
  • Bigpigrib
    Hack & scash tipusú játékok, nem a karakterfejlesztésre mennek rá :))
    ez inkább a megyek előre és megölök mindent ami mozog (ami nem azt is:)
  • Arthas
    Remélem lesz ilyen videó a holnapi napról :

Index wow
  • sz4bolcs
    Mi ebben a ződség?
  • Bigpigrib
    sok csokit kell enni, és akkor nincs ilyen malőr.
  • Bigpigrib
    Amúgy "csak az fog számítani milyen cucc van rajtad" melyik az a gém ahol nem így van?:)
  • sz4bolcs
    Am a játék indító videójától le fogjátok fosni a bokátokat. 8))
  • Bigpigrib
    ződség:)
    de nem baj több marad nekünk:)
  • Fpocok
  • cleric
    De miért van széthúzva a csati?! Meg akar halni??? :)
  • Klemice
  • TDC Geronimo
  • Tails
    Oké szóval Diablo 3, már előre is elnézést hogyha nagyon nagy hülyeséget írok, mert nem szoktam olvasni a fórumot, de ha mindent jól értelmezek és a bétában látott dolgok lesznek bevezetve a szabályok, akkor a rúna-rendszer miatt nem lehet majd egyedi karaktert csinálni a játékban ? Arra gondolok hogyha van például egy lvl30-as varázslóm, leveszem róla a ruhákat odaállítom egy szintén lvl30-as varázsló mellé akkor gyakorlatilag ugyan azokat a képeségeket tudja (mivel a rúnarendszer miatt át lehet csoportosítani a skilleket) sőt, a statpontjai is ugyan ott lesznek, hiszen a rendszer ezeket is automatusan leosztja. Ez a fő oka annak hogy nem vettem meg a játékot, hiszen így gyakorlatilag az összes ismert modern mmo-rpg-n alulmarad a játék, csak az fog számítani milyen cucc van rajtad, egyedi karakterfejlesztésre pedig valójában nincs lehetőség.

De javítsatok ki ha tévednék !
  • TDC Geronimo
    Csúszás ide vagy oda. Online játék. Sosem problémamentes, főleg ekkora tömegnél.
  • cleric
    Én nem számítok nagyobb gondra. Eleve elcsúszva lesznek a rohamok (a régión belül).
    - Először a digitálisok lépnek be éjféltől.
    - Aki elmegy a dobozosért a nyitóra, mire hazaér vele, ott lesz 1-2 óra csúszás (főleg, ha valaki még meg is akarja dugni a hostesslányt :)
    - Akinek futár viszi a dobozost vagy megveszi boltban a reggeli nyitás után, ott napközben szintén leszek szórások.
    Mindez azt feltételezi, hogy azonnal loginolnak a népek, ami nem biztos, hogy általános lesz.
    Egy nagyobb roham kedd este várható, ott már lesz zsúfoltság.
    Amúgy meg az ázsiai régió előbb indul, onnan is lesz már tapasztalat.
  • sz4bolcs
    SZENTSÉGTÖRÉS!!!
  • TDC Geronimo
    Amúgy én vagyok az egyetlen, aki szerint első nap nem nagyon játszunk? :D

Szerverlehalás, több órás karbantartások stb. Singleplayer játéknál :/
  • sz4bolcs
    Ez volt a mai nap postja. :Ð Meg lett beszélve, hogy éjjel nem szabad HC karival az Ipon környékére menni.