78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
-
mf blizzsorc utána meg hammerpala -
hnt #29082 WD.
Ha Wizardot vagy DH-t indítanék, akkor mindig ragadna a bill meg a monitor.
A Barbár nem tetszik, a Monk meg ChuckNorris. -
Ragnar360 #29081 az 576os allies official launch partik eddig csak xarok voltak, ez a WoTLKes eddig a legjobb kb amit lattam , jol editelt, röhögös, meg minden, van low de mégis van feelingje, olyan öszinte :DDD -
Druidával
-
Ragnar360 #29079 ez gecijo ezt sokszor lattam :D asszem ebbe van par jo kiscsaj is :ddd :)
csavo: "öö öö eheh rhr hehehe eh EHEH eh éé én ebbe nöttem fel azt hiszem többet nem is kell mondanom :D"
-
Ferrari23 #29078 Csaj Demon Hunter -
BongoBácsi #29077 Demonhunter, mert szeretek l0d0zni ... -
En WD mert a legegyedibb es valtozatos karakter nekem. Kivetelessen noi karaktert inditok, mert a ferfi idegrangasa kikeszit. XD -
eLiXir #29075 amivel te, mert OP -
andorr1984 #29074 T milyen karakterrel fogtok kezdeni, és miért ? -
andorr1984 #29073 Alig 23 óra, és a Witch Doktorom elindul megmenteni a világot !!! :) -
ma még nem :) -
juuuj 0 nap!!! xdd -
titani #29070 Ma már játszunk ? -
Bigpigrib #29069 Plusz a Dio 1, 2, 3 nem MMO RPG :)
(Eve, Wow, Lineage etc ..:) -
andorr1984 #29068 A WoW mióta stratégiai játék ?:D -
who am I 7 #29067 "De, emiatt nem sok ember fog elmaradni a játéktól" na így :D -
who am I 7 #29066 Valójában a diabló3nak meg lett volna a lehetősége arra, hogy picit komolyabb rpg elemeket vigyenek bele..ha mással nem is, de a stat pontok meghagyásával az itemek még "statabb" függőségével és specializáltságával...de ez szerintem sok lett volna már, nem is akarták igazán szerintem.Így, hogy weapon alapú a skill..így vszínű több skill build lesz...ezt lett volna jó még megfejelni a statozással, na mind1.
De, emiatt nem sok ember nem fog elmaradni a játéktól....lényegében, szerintem elenyésző a szám..nekem pl nem ez volt a lényeg, inkább a mesés grafika (bár cube is eltűnt, pvp is később lesz..sok balance-ot gondolok még peccs formájában is)..de még kivárok, ha a darkd3-at nem használhatom, akkor viszont tuti, h nem veszem meg..max, ha 6k körül megtom szerezni (így "kiherélve" szerintem inkább akörül lenne az ára 6-8) -
Diablo2-re mit mondasz? -
Bigpigrib #29064 8 at nem?
Ha kigyünnek a pandák az érdekes lesz:) de majd felváltva:) -
Bigpigrib #29063 Slash (fakk) -
gosumofo #29062 nem lesz mert az iponnál ellopják az index kameráját is
és diabloval nem kisgyerekek meg kislányok játszanak mint a pandavovval hanem idősebb pszihopaták akik 10 évet vártak egy szaros játékra ami eltereli a figyelmüket a vérről amit kívánnak, de ők csak eltorzított hanggal vesznek majd fel interjút -
Bigpigrib #29061 Hack & scash tipusú játékok, nem a karakterfejlesztésre mennek rá :))
ez inkább a megyek előre és megölök mindent ami mozog (ami nem azt is:) -
Remélem lesz ilyen videó a holnapi napról :
Index wow
-
Mi ebben a ződség? -
Bigpigrib #29058 sok csokit kell enni, és akkor nincs ilyen malőr. -
Bigpigrib #29057 Amúgy "csak az fog számítani milyen cucc van rajtad" melyik az a gém ahol nem így van?:) -
Am a játék indító videójától le fogjátok fosni a bokátokat. 8)) -
Bigpigrib #29055 ződség:)
de nem baj több marad nekünk:) -
-
cleric #29053 De miért van széthúzva a csati?! Meg akar halni??? :) -
-
-
Oké szóval Diablo 3, már előre is elnézést hogyha nagyon nagy hülyeséget írok, mert nem szoktam olvasni a fórumot, de ha mindent jól értelmezek és a bétában látott dolgok lesznek bevezetve a szabályok, akkor a rúna-rendszer miatt nem lehet majd egyedi karaktert csinálni a játékban ? Arra gondolok hogyha van például egy lvl30-as varázslóm, leveszem róla a ruhákat odaállítom egy szintén lvl30-as varázsló mellé akkor gyakorlatilag ugyan azokat a képeségeket tudja (mivel a rúnarendszer miatt át lehet csoportosítani a skilleket) sőt, a statpontjai is ugyan ott lesznek, hiszen a rendszer ezeket is automatusan leosztja. Ez a fő oka annak hogy nem vettem meg a játékot, hiszen így gyakorlatilag az összes ismert modern mmo-rpg-n alulmarad a játék, csak az fog számítani milyen cucc van rajtad, egyedi karakterfejlesztésre pedig valójában nincs lehetőség.
De javítsatok ki ha tévednék ! -
Csúszás ide vagy oda. Online játék. Sosem problémamentes, főleg ekkora tömegnél. -
cleric #29048 Én nem számítok nagyobb gondra. Eleve elcsúszva lesznek a rohamok (a régión belül).
- Először a digitálisok lépnek be éjféltől.
- Aki elmegy a dobozosért a nyitóra, mire hazaér vele, ott lesz 1-2 óra csúszás (főleg, ha valaki még meg is akarja dugni a hostesslányt :)
- Akinek futár viszi a dobozost vagy megveszi boltban a reggeli nyitás után, ott napközben szintén leszek szórások.
Mindez azt feltételezi, hogy azonnal loginolnak a népek, ami nem biztos, hogy általános lesz.
Egy nagyobb roham kedd este várható, ott már lesz zsúfoltság.
Amúgy meg az ázsiai régió előbb indul, onnan is lesz már tapasztalat. -
SZENTSÉGTÖRÉS!!! -
Amúgy én vagyok az egyetlen, aki szerint első nap nem nagyon játszunk? :D
Szerverlehalás, több órás karbantartások stb. Singleplayer játéknál :/ -
Ez volt a mai nap postja. :Ð Meg lett beszélve, hogy éjjel nem szabad HC karival az Ipon környékére menni.