78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Szerintem fingja nincs mit ad oda nagymamádnak, tőle akár egy műpénisz is lehetne.
-
Mihez képest olcsóbban? Amennyiért te veszed? Hagyjuk, én leszarom kit baszol át. -
Mármint elsütizgetsz és teázgatsz még egy napig vagy azzal kínálod majd hálád jeléül?
-
Én melóval várom a futárt. Kíváncsi lennék az arcára, amikor nagymamám átveszi tőle otthon a diablo 3 CE-met. :D -
Ha neked gusztustalan, hogy valakit olcsobban hozzasegithetek egy CE-hez ha neki mar nem jutott, az a te problemad. ;-) Ki gondolt itt nyereszkedesre honapokkal ezelott, szimplan nincs penzem. :D
Jo jatekot! -
Csak ne tartsd fel sokáig, légyszi! :D -
És ha megjött a futár alszol éjfélig? :) -
A klienst akárki letöltheti erről a linkről: EU ANGOL KLIENS (érdemes, hátha rossz lesz a DVD stb...
)
-
Akra #29156 Sütivel+Teaval várom a futárt xD -
A vicces az, hogy már hetek óta tölthető az egész kliens, és ma délutántól fel is lehet telepíteni. :) -
Akra #29154 Vaterán 45k-ért kelt el a CE. Hát az Én CE-met felemészti az accom :D -
Kódot berakod battle net accountba és onnantól el is dobhatod a dvd-t mert accountról LE TUDOD TÖLTENI AZ EGÉSZ JÁTÉKOT. -
shootaboy #29152 Hali mindenki. Az a kérdésem, hogy ha megveszem a dobozos verziót, akkor mindenképpen csak a dvd-ről tudom telepíteni, vagy esetleg lesz egy kód amit beírok a battle.neten, és le tudom tölteni? -
Egyébként jó játékot mindenkinek, aki 0:01-től már tolni tudja! 
-
Gusztustalan amit csinálsz! Előrendeled, mástól elhappoltad a lehetőséget hogy 22.000-ért megvehesse, nyilván semmiképp nem akartad megvenni, csak nyerészkedni akartál 

-
Gratulálok azoknak akiknek már megvan a kulcs(én csak holnap délután megyek érte).
Livekodok.com mal nekemis csak jó tapasztalatom van. -
Lehet. Csak telepíteni nem lehet még. -
Akkor remélem látod az összefüggést... -
Akkor valószínűleg azért.
Closed bétásoknak lehet alapból lesz starter, vagy csak beragadt valami náluk és még nem javították. :) -
Enyémen volt closed béta, öcsémén nem. -
De nem is nagy, a legtobb helyen 30k a CE. ;-) Ha valakinek kell es mar nem jutott neki, itt a lehetoseg. Amugy meg +1 CE ott marad a boltban egy szerencsesnek. Ez egy lehetoseg annak akit erdekel, nem kotelezo elni vele. ;-) -
Engem csütörtökön hívtak, hogy kedd délelőtt hozza a futár.
Bár ahogy itt olvasni lehetett, múlt héten még meg sem kapták a játékokat. Remélem tényleg megkapjuk holnap, mert az emeléssel már 1x beszívatták a népet, ha a végén meg sem kapjuk a játékot és miattuk máshol drágábban vehetjük csak meg akkor felgyújtom a boltot, pedig nem vagyok pesti...
Mondjuk az ilyenek miatt érik el azt, hogy az ember 3 helyről rendeli elő, aztán ahonnan először megkapja azt átveszi, a többit meg nem... -
szóval már hozzá is lehet adni bnet-hez? király
-
Kedden, legalábbis pénteken ezt írták.
Bár szombaton kiderült ,hogy még meg se érkezett akkor hozzájuk.
Ma kiderült ,hogy pénteken már becsomagolták.
Ebből szűrj le ,amit akarsz... :D:D -
Lehet a béta miatt, volt valamelyikőtök accján closed béta?
spcs: Elvileg 15.én. -
livekodok-tól megjött a kulcs. Megbízható hely!
-
nekem már megvan a kódom, köszi livekodok.com -
Az mitől van, hogy én az acc-omból le tudom tölteni a D3 startert, de öcsém acc-jában nincs benne?
-
spcs #29136 Sziasztok. Tudja valaki, hogy az előrendelésnél melyik nap lesz a kiszállítás /konzolokszervize/? -
RaSzTaH #29135 következő 1-2.... napban szerintem a diablon kívűl mást nem nyitok meg:D -
Csak annyit tennék hozzá,hogy a d2-ben,meg még jó pár másik, hasonló játékban is szét lehet ugyebár osztani a statokat. De azt mindenki tudja,hogy nagyjából mindig egy bizonyos szisztéma a járható út...!(barbnál str/vita,sosonál cucchoz elég str/sok-sok vita stb.). Persze lehet kísérletezgetni,hogy így-úgy-maúgy, de azok a buildek nagy igazán állták meg a helyüket,szóval ha így veszem,akkor ott is nagyjából egyformák voltak a karakterek statolásai "pucéran",mint itt lesz. Csak megkaptad a lehetőséget,hogy elosszad a pontokat,nagyjábó úgy,mint itt majd helyetted a játék fogja. Részben az előzően leírtak miatt,részben pedig egyfajta fiataloknak szánt könnyítés miatt vették ki belőle a statok manuális szétosztását. Engem is zavart elsőre,de igazság szerint ha jobban átgondolod ez van, amit írok szvsz!
Meg ami már amúgy is ezerszer elhangzott itt, de ismételvén: az,hogy szintfüggően,de minden varázslatot/képességet megkapsz,elsőre a "fúj,ez meg miszar" reakciót váltja ki néhányunkból. Aztán pedig nagy valószínűséggel rádöbbensz,hogy ez egy egyszerű,de annál zseniálisabb fogás! Iszonyatosan sokrétűvé teszik így a karaktereket. Persze,aztán itt fog a képbe jönni,hogy akkor most inkább melyik spellhez vonzódsz és ahoz képest gear-elődsz...szóval amit elvettek,egyben vissza is adták,csak más formában! Szvsz nincs baj, NAGYON nincs:)!
De ha nem tetszik,akkor ugyebár nem veszed meg,ahogy írtad is! Te dolgod,ez pedig az én véleményem:)! -
RaSzTaH #29133 El se hiszem, hogy ilyen közel van a diablo start OMFGWTFLOL -
Csak a sima verzió fele gyűlt össze neki!
-
28 000 Ft-ért? Hisz az Ipon 20 és 22 ezer forintokért dobálta!
Nem kis árréssel dolgozol, hallode!
-
Udv!
Ha valakit erdekel, felajanlom megvetelre 28.000-ert az elorendelt CE-met az Iponnal, mivel nem szakadt a nyakamba a bank igy csak az alapverziot fogom megvenni holnap.
Akit erdekel a dolog PM ide a nap folyaman es megbeszeljuk a reszleteket. -
Közel jársz. :Ð -
krisztajo #29128 Hopp bocsi azt hitten ma már árulják a drágát.
Azt pedig nem gondoltam, hogy nem lesz rajta a korongon.
Hát ez így szívás, de azért köszi az infót.
-
reveal.diablo3.com
Onnan valami flash lopóval le tudod tölteni is szerintem. -
A korongon nincs rajta a kézikönyv, pláne nem magyarul...
Ami Blizz játékom van, annál csak a tokban van Kézikönyv és az is csak Angol nyelvű.
Másrészt pedig a játék még nem is kapható, így hozzájutni sem lehet még - ennek értelmében az esetleges kézikönyvet sem tudnánk feltölteni!
-
Nincs játék, ami nekem ennyit érne...