Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
aha, mindenkepp, idopont megjelolessel
24 ora a max, amire egy ember megkapja, igy minel tobben ki tudjatok probalni
btw jovoheten ujraindul az akcio, de egyelore megnezem a heten, hogy mukodik-e a dolog

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zzeN
Én szombatra beneveznék. Privátban kell?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

j0nNyKa
varok meg 1-2 valaszra, de nagyjabol igy allunk, ezekre az idopontokra jelentkezzetek:

szabad az acc perpill:
hetfo (ma) 23:00-tol kedd 14:00-ig
kedd 20:00-tol szerda 9:00-ig
szerda 20:00-tol csutortok 20:00-ig
pentek 9:00-tol vasarnap 9:00-ig

akiknek biztos idopontjuk van:
szucsy89: hetfo 20:00 - hetfo 23:00
ricsa008: kedd 14:00 - kedd 20:00
Betonfal83: szerda 9:00 - szerda 20:00
Saska: csutortok 20:00 - pentek 9:00
Sheol: vasarnap 9:00 - vasarnap 20:00

Sheltem
Nem feltétlenül lesz új neve, barbárnak is ugyanaz maradt.

Persze Paladin név helyett el tudnék képzelni egy "holy knight" nevet is (továbbvariálva az általad említett "knight"ot) :)

Én egy dolgot remélek nagyon nagyon nagyon...(mert telhetetlen vagyok).
Szóval remélem legalább 2 kiegészítõ lesz(vagy inkább annyi mint a wowhoz <#idiota>). Frankó lenne.. Diabloból semmi nem elég.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ki emlekszik mar 1997re. :F

bélanéni
Monk a D1 Hellfire kieg-ben volt az új klassz, mirõl is beszélünk? <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

szucsy89
Tuti lesz valami WoW-os átfedés. DK, Sámán, akármi. Mint most a Monkkal.
Biztos, hogy lesz kiegészítõ hozzá és gondolom abban is lesz megint legalább 2 új karakter. Tippre visszahozzák a paladint kicsit átdolgozva, mondjuk "knight" néven :)

j0nNyKa
na, most leallas van, delutan csinalok doksit a beta accrol, az alapjan tudunk meg idopontokat talalni

Carlos
Van egy jó kis crafter (kovács aki összerakja a koronát). Nála lehet jóságokat craftolni. És fejleszteni is lehet jópénzért a kovácsot.

Þór vígi þessi rúnar

piros mogyi
Tegnap én is megrendeltem. Május 15-ig meg vágom a centit.
Én nem szeretem ezeket a közületi játékokat.

Azért viszont elõre szomi vagyok, hogy kevesebb a karaktert gyártottak. Pont a kedvencemet hagyták ki.

Ne etesd a trollt!

Carlos
Nekem lesz... :)

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Egy dolgot nem igazán értek, nem fordítottam rá még idõt. A cuccokat szét lehet alkotóelemekre szedni. Ez mire jó, hol lehet felhasználni?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

j0nNyKa
kerdes, hogy igy lesz-e eleg hely a cucckariknal...
egyaltalan lesznek-e cucckarik?!

Carlos
A fejlesztések is global-ok (stash, merchant).

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Oks, ezekszerint akkor ez egy buta kérdés volt :) Nem figyeltem, köszi szépen.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csak az van

Sheltem
Tényleg. Nem is figyeltem a bétában, lesz shared stash?

Tehát ha mondjuk találok egy windforce bowt a barbárommal van olyan láda ami "megosztott" és a DHm ki tudja venni a ládából?

Vagy úgy lesz mint diablo2nél, hogy be kell külön jönni ugyanabba a játékba egy másik karakteremmel is, ha oda akarom adni neki?

j0nNyKa
a hetre meg mindig vannak szabad napok a beta accra, tovabbra is priviben lehet jelentkezni

Carlos
Namost, egyet ne felejtsünk el!
A sebzés általában fegyóból jön. Ha kölcsönaccal játszol (vagy már mással töbször játszottál), akkor az elsõ utad a stash-hez vezet és ott szépen felcuccolod magad.
De ha nincs semmi gear-ed, akkor bizony kicsit kicsi a sebzés! (nem meghalós, csak nem az egyklatty->kill -es.

Þór vígi þessi rúnar

:( Nincs senkinek egy kódja 1 napra? Estétõl ugyis dolgozom így a héten nem lesz rá idõm
bélanéni
Igaz, én csak Wizard-al játszottam a bétát, de nekem se volt gondom sebzés téren, sõt!

TurboX
"Wizard:
Klasszikus varázslózs. Szerintem egy kicsit gyenge lett, nehezen tudtam sebezni vele (a vége felé megjött az ereje amikor kapott gear-t és megjött a robbanós villámlós varázslat)"

érdekes, én vele sebzek szinte a legdurvábban. hullanak körülötte mint a legyek
kis Béta lehetõséget tudna adni valaki?rájöttem muszáj megsasolnom:P

TVelvet
Xenhai dobjon nekem egy PM-et. Mert különben nem kap ma d3 accot. :)
"combine the 19,683 rank 5 gems into one rank 14 gem"
Ez azert meg az en mercemmel is betegnek szamit. :F

Sheltem
De miért érthetetlen?

Van akik a melee karaktereket szeretik ennyi az egész, és ugye mivel paladint nem kaptunk 1 karakter maradt a barbár ami melee kari(nameg féligmeddig a monk).

ízlések és pofonok.
Szerintem amúgy az összes karaktert meg fogjuk szeretni, mindegyiket másért.

antgecc
Na, most kicsit kezdünk elkanyarodni. Tény, hogy általában elöl van, de azért vannak esetek, mikor bekerítenek a népek. De nem is ez a lényeg. Onnan indult az egész, hogy ostoba karakternek neveztem a barbárt, amire te hoztad a wow-os tankolást. Erre mondtam én, hogy ne hasonlítsuk össze a kettõt, ugyanis wowban a legnehezebb dolog a jó tankolás volt, míg itt nincs ilyet, itt a barbár, amolyan wow-os fury warri féle dps téma. És a lényeg, hogy egyáltalán nem igényel afféle trükkös játékmenetet, mint pl egy monk vagy egy wow-féle tank. Amivel szintén nincs semmi gond, csak számomra érthetetlen, hogy ennek ellenére miért örvend ekkora népszerûségnek (bár egy pejoratív teóriámat errõl már lentebb kifejtettem) :)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sheltem
Hogyhogy hogy? Ha te vagy elõl a mobok csoportjában a többiek meg range akkor nyilván te fogod fel. Mivel a többiek távolabb vannak.

Persze, hogy összetettebb a tankolás , ezt nem vitatom, de barbárral sem egyszerû bal klikkelgetés eljutni inferno végéig az tuti.

antgecc
Azért ne hasonlítsuk wow-hoz. Ott azért elég összetetten kellett tankolni (ezt nem részletezném). Mellesleg hogyan fogod fel az ütéseket, ha nincs aggro tartás?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sheltem
Már csak azért is mert egyáltalán nem fogok rohanni egyik karakterrel sem :)

Sheltem
Azért ne hidd, hogy agyatlan. Te wowoztál is ha jól emlékszem, és szerintem tudod, hogy tanknak lenni a legnehezebb/legösszetettebb feladat. Bár itt nem lesz aggrótartás stb mint egy mmoban, de az ütéseket neked kell felfogni, akárhogy nézem a Barbár lesz elõl, és csak mögötte a Wizard / DH / which doctor.

Szóval ne becsüljük le a barbárt szerintem, énis azzal fogom kezdeni és jó darabig csak barbárom lesz :)

antgecc
Akkor te inkább a változatosság miatt választottad :)

TVelvet
Ezért lesz barbárom. :D Itt végre van valamilyen kép megjelenítése annak, hogy odaba*ok. :o) Annak ellenére, hogy mindig ilyen tolvaj, karikat preferálom.
bélanéni
mert a gyenge kis kockáknak arra áll fel a bré, hogy a barbárral még a monitort is megrepesztik

Pont az ilyen véleményekre reagálva írtam az elõzõt. Hogy nekem az szimpatikus, hogy különbözõ stílusban szeretünk játszani, mert ugye az 5 kaszt lényege pont az lenne, hogy merõben más stílust képviselnek, és mindenki találja meg a számítását. Tehát én nem leszólom a hozzám képest más stílust preferáló játékosokat, hanem értékelem, hogy mások vagyunk ezen a téren is. Viszont azzal veled értek egyet, hogy az gáz, hogy ha mondjuk a D3-al játszók 50-60%-a az agyatlan mészárlást kultiválja, a'la Barbarian. (Azért egy kissé pejoratív értelemben szólsz róluk.)

Kandurex
Area of effect

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Omlás
"térvari" :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nekem mar arra se :'(.

antgecc
Nem azért nem favorit pl a DH, mert unbalanced a klasszok, vagy mert nem sikerültek jól, hanem azért, mert a gyenge kis kockáknak arra áll fel a bré, hogy a barbárral még a monitort is megrepesztik.

Ahogy en latom, illetve szemelyes velemeny: Monkos videok alapjan sokkal jobbnak tunt a karakter. Egyelore nem olyan elvezetes jatszani, en ezt szerettem volna kezdeni a retailben, de meg gyozkodnom kell magam, nem tetszik annyira mint szeretnem. A DH-nak nagyon szeretheto es jol eltalalt a jatekstilusa, viszont legtobbszor, mar amennyit a beta alapjan tanulsagot le lehet vonni, tul egyszeru es tul konnyu. Rapid fire /afk.

Kandurex

ezért kérdeztem meg, nem akarjátok, nem lesz, csak egy lehetõség volt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
Nekem az egy szimpatikus jelenség, hogy mindenkinek más tetszik. Sõt az lenne a legjobb ha kb. 20-20-20-20-20%-os arányban oszlana meg a karakterek népszerûsége. Az jelentené azt, hogy mind az 5 karakter egyformán jóra sikerült és a balance-olás is mûködik. Kár, hogy van 1-2 favorit, a többi viszonylag népszerûtlen. Gondolok itt DH-ra és a Monk-ra.

Fegyvervalasztas. En bevallom mar meghalt egy hc DH-m. Elfelejtettem visszatabolni.

antgecc
Na ne legyél már ennyire fankocka.

Különc
Aki megjelenés után topikba írogat ahelyett hogy tolná a játékot, az számomra szégyent hoz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

antgecc
Sztem ugyan olyan jól mûködik a 2h bow + quiver.

antgecc
Melyik részére gondolsz? Mert én se voltam soha DH-val halálközelben, pedig megkerestem a legütõsebb helyeket. Nem egy helyben kell állni és lövöldözni, hanem jól csapdázni, terelgetni, kiteolni a népet, és ennyi. Nem egy agyatlan barbár karakterrõl beszélünk.

Ez a kijelentes azert, eleg sok minden, ha mas nem, a szemelyes preferencia miatt sem allja meg a helyet. :F