Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 ora a max, amire egy ember megkapja, igy minel tobben ki tudjatok probalni
btw jovoheten ujraindul az akcio, de egyelore megnezem a heten, hogy mukodik-e a dolog
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
szabad az acc perpill:
hetfo (ma) 23:00-tol kedd 14:00-ig
kedd 20:00-tol szerda 9:00-ig
szerda 20:00-tol csutortok 20:00-ig
pentek 9:00-tol vasarnap 9:00-ig
akiknek biztos idopontjuk van:
szucsy89: hetfo 20:00 - hetfo 23:00
ricsa008: kedd 14:00 - kedd 20:00
Betonfal83: szerda 9:00 - szerda 20:00
Saska: csutortok 20:00 - pentek 9:00
Sheol: vasarnap 9:00 - vasarnap 20:00
Persze Paladin név helyett el tudnék képzelni egy "holy knight" nevet is (továbbvariálva az általad említett "knight"ot) :)
Én egy dolgot remélek nagyon nagyon nagyon...(mert telhetetlen vagyok).
Szóval remélem legalább 2 kiegészítõ lesz(vagy inkább annyi mint a wowhoz <#idiota>#idiota>). Frankó lenne.. Diabloból semmi nem elég.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Þór vígi þessi rúnar
Én nem szeretem ezeket a közületi játékokat.
Azért viszont elõre szomi vagyok, hogy kevesebb a karaktert gyártottak. Pont a kedvencemet hagyták ki.
Ne etesd a trollt!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
egyaltalan lesznek-e cucckarik?!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tehát ha mondjuk találok egy windforce bowt a barbárommal van olyan láda ami "megosztott" és a DHm ki tudja venni a ládából?
Vagy úgy lesz mint diablo2nél, hogy be kell külön jönni ugyanabba a játékba egy másik karakteremmel is, ha oda akarom adni neki?
A sebzés általában fegyóból jön. Ha kölcsönaccal játszol (vagy már mással töbször játszottál), akkor az elsõ utad a stash-hez vezet és ott szépen felcuccolod magad.
De ha nincs semmi gear-ed, akkor bizony kicsit kicsi a sebzés! (nem meghalós, csak nem az egyklatty->kill -es.
Þór vígi þessi rúnar
Klasszikus varázslózs. Szerintem egy kicsit gyenge lett, nehezen tudtam sebezni vele (a vége felé megjött az ereje amikor kapott gear-t és megjött a robbanós villámlós varázslat)"
érdekes, én vele sebzek szinte a legdurvábban. hullanak körülötte mint a legyek
Ez azert meg az en mercemmel is betegnek szamit. :F
Van akik a melee karaktereket szeretik ennyi az egész, és ugye mivel paladint nem kaptunk 1 karakter maradt a barbár ami melee kari(nameg féligmeddig a monk).
ízlések és pofonok.
Szerintem amúgy az összes karaktert meg fogjuk szeretni, mindegyiket másért.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Persze, hogy összetettebb a tankolás , ezt nem vitatom, de barbárral sem egyszerû bal klikkelgetés eljutni inferno végéig az tuti.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szóval ne becsüljük le a barbárt szerintem, énis azzal fogom kezdeni és jó darabig csak barbárom lesz :)
Pont az ilyen véleményekre reagálva írtam az elõzõt. Hogy nekem az szimpatikus, hogy különbözõ stílusban szeretünk játszani, mert ugye az 5 kaszt lényege pont az lenne, hogy merõben más stílust képviselnek, és mindenki találja meg a számítását. Tehát én nem leszólom a hozzám képest más stílust preferáló játékosokat, hanem értékelem, hogy mások vagyunk ezen a téren is. Viszont azzal veled értek egyet, hogy az gáz, hogy ha mondjuk a D3-al játszók 50-60%-a az agyatlan mészárlást kultiválja, a'la Barbarian. (Azért egy kissé pejoratív értelemben szólsz róluk.)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ezért kérdeztem meg, nem akarjátok, nem lesz, csak egy lehetõség volt
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403