78998
  • BaLeeX
    Köszi.
  • Ferrari23
    Progémtől én is megkérdeztem, hogy küldenek mailt, ha átadták kézbesítésre a futárnak a kiadványt? Erre válaszuk nem értik a kérdést :D:D:D:D
  • Egoraptor
  • DanielT
  • bélanéni #29320
    megnyugtató
  • Tatyla
    576 irt sms-t hogy holnap reggel 8-tol mehetek a jatekert konzolokszervizetol semmi...
  • Akra
    Én D3 és az Új TR vártam,de nagyon. D3 itt van erre most olvasom TR elhalasztva 2013-ra..."soon" érzés ott is elindult.
  • miilann04
    13 óra
  • TVelvet
    naked inferno run at lvl1, HC
  • Vieras
    konzolszervizével beszéltem skypon

Olvastam a neten hogy Diablo 3 CE ből volt 1 kis problémájuk és olyan pletykák vannak hogy a normal editon el is így járnak és a fele nép nem kapja meg holnap igaz ez?
    [10:53:40] Toy Soft BT: nem, ebből semmi sem igaz. a sima kiadokkal semmi probléma nincsen
    [10:53:54] Toy Soft BT: mindenki megkapja holnapra, illetve aki akarja este vagy holnap személyesen átveheti. ez 1000%
    [10:54:00] Toy Soft BT: a hiány csak a CE-t érintette.
    rendben köszönöm szépen a választ!
    kapunk emailt mikor át adták a futárnak?
    [10:57:10] Toy Soft BT: sms-t kapsz
  • wedge31
    Megjósolhatatlan, ha a villámkezü ázsiaiak rácuppanak a játékra lehet itt még elöbb is, szvsz.
  • Ferrari23
    :D:D
  • AntiHero
    Felirat magyar lesz a dobozon. Ennyi.
  • Sheltem
    Csak a fordítás a borítón. Semmivel nem lesz kevesebb mint az angol tartalmilag.
  • bélanéni #29310
    Én az elmúlt 2 évben ha 80-100 órát töltöttem sz.játékkal már sokat mondok (+1-2száz óra WoW, de az nem számít). Most viszont elvonási tüneteket produkálok.
  • Voyager5
    Diablo 1-et, meg a Skyrimet nagyon vártam, de ez felülmúl mindent :D
  • Sheltem
    Én starcraft2t vártam ennyire annó, illetve ha nagyon visszagondolok akkor a Warcraft3at is.

Furcsa...Csak blizzard játékok.
    Persze más játékokat is vártam, de azokat nem annyira mint ezeket.
  • BaLeeX
    Azt mondja már meg valaki (nem bírom követni ezt a 200 hozzászólás/órás sebességet), hogy mi lesz a különbség a magyar és az angol standard kiadás között?
    A hátlapon magyarul lesz a felirat és annyi? Esetleg egy butított változat lesz?
  • Fpocok
    Arra gondoltam, hogy mennyien várták, ment a topik, aztán mekkora rakás fos lett a játék.

Kandurex: Mea Culpa akkor.
  • Kandurex
    erre visszatérve, nem volt, a Diablo 3 már most csúcsot döntött nálunk
  • Snomag
    PCs jatekot, szerintem meg nem, bar anno a wownal is volt jo nagy hype :D

Masfajta esemenyt meg persze, ez mindentol fuggetlenul 'csak' egy jatek, de abbol szamomra egy elegge meghatarozo.
  • antgecc
    vanilla wow, bc wow, gt5
  • Ferrari23
    Én az elmúlt 3 évbe ha számítógépes játékkal töltöttem 2 hónapot, akkor sokat mondtam :D De erre remegek már a bejelentés óta, hogy mikor jön máááá :D:D
  • Kandurex
    egyébként a következő eszmét futtattam az előbb cigizés közben...

....szóval, vajh megjelenéstől számítva, mikor lesz várható az első végigjátszás Infernon?

mondjuk a normál szerintem meglesz az első 7-8 órában
    a nightmare talán 1 hét
    a hell...hm...minimum 1-2 hónap körül
    ....inferno?
  • bélanéni #29300
    Őszintén, ti vártatok már ennyire PC-s játékot? Egyáltalán akármilyen eseményt?
  • bélanéni #29299
  • Sheltem
    Vagy mire hozzájutsz a konzolokszervizéből a Collectors Editionodhöz. Az se 4 óra...
  • Sheltem
    Nem egészen infernó a vége. Hanem amikor kifarmoltad minden karakterednek a kellő cuccokat. Az meg akár évek is lehet...
  • bélanéni #29296
    Baszki a WoW nem érte el!! Ebből a szempontból is büszke lehet magára Jay Wilson. Minden nyilatkozata alatt látom a visszafojtott büszke mosolyt a tokáján
  • Kandurex
    Az se...bőven alatta
  • wedge31
    Itt az inferno a vége az meg biztos nem lesz meg 4 óra alatt.
  • Sheltem
    Annyira kapcsolódik a témához mint az Ipon környékén lévő bűnözés
  • Kandurex
    nem nyert, 30k előtt volt bőven a megjelenése
  • Fehercsoki
    Megjelenés után 4 órával meg tök üres lesz a topic mert addigra mindenki végigtolja:)
  • bélanéni #29290
    Szorosan nem kapcsolódik a témához, de hajrá, végezd el ezt a gyötrelmes kötelező munkát! Nem jó ha ilyennel macerálnak, mikor a kedvenc játékoddal szeretnél játszani.
  • sz4bolcs
    Hogy végezte?
  • bélanéni #29288
    WoW?
  • Sheltem
    Én meg azon, hogy ma még megrakom az asszonyt, hogy a hétre már békénhagyjon esténként
  • Omlás
    Jaja reggel fél 8-kor már megküldte a kulcsot csak pislogtam mint pocok a lisztben
  • bélanéni #29285
    Ha nem pörgünk jobban, ez sem fogja összeszedni.