78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
holnap 4-tol delig melozok aztan game het indul :) -
kaptál mégegyet -
Amikor letöltötte az egészet még jópár percig sakkozik. Várd ki míg befejezi(akkoris ha úgy tűnik, hogy semmit nem csinál már).
-
Csíterek... 
-
Nincs mit, ha minden hsz után megnézed leminuszolt-e valami gonosz ember meg is érdemled. Összesen kaptál már tőlem 3 pluszt is, azt nem köszönöd meg? De ezután amit ma előadsz nem fogsz. -
Az előtöltő kliens nektek is befagy? már 10 perce finalizálja a letöltést vagymi -
Greetings from the Diablo III launch event in Taipei!
-
No problem, ki lehetett trükközni, de aki előrendelte már korán és több példányt, az futhatott egy újabb kört. -
hnt #29436 Már csak azon aggódom, hogy angol dobozosat küldenek-e.. :)
Beleírtam megjegyzésbe, meg mailben is jeleztem. Kíváncsi vagyok.
-
Konzoloktól egy simát rendeltem havernak, azt már a futárnak adták.
Ipontól rendeltem magamnak a CE-t, az már reggel 9kor át lett adva a futárszolgálatnak. -
Két mélcímről (céges és privát) rendeltem 1-1 CE-t. Mindkettő félre van téve (ugyanazzal a névvel csak más mélcímmel) 16.-a zárásig. Problem?
-
hnt #29433 Nekem is megjött a levél a konzolokszervizétől. Végre..
Csaknem az utolsó pillanatig húzták, semmi infó nem jött, már azt terveztem, hogy holnap reggel beugrom a hülyeazértnemvagyokba és megveszem ott.
CE témához annyit, hogy bnet fórumon is sírnak, világszerte vannak ilyen gondok, nem csak a konzolokszervize gáz. -
Ezért kell nem egy helyről rendelni.
Én toltam a tuti galaxisnál, mert tudtam, hogy ott tutira lesz.
Bekockáztattam az iPon olcsót. Bejött. Ha nem jött volna be, mert megemelik akkor maradt volna a Galaxis. Ennyi. -
576 pont rossz példa, annál azért vannak olcsóbbak és talán megbízhatóak...egyébként pedig még mindig azt mondom, ez most nem teljesen a kiskereskedőkön múlik, hanem a kiadón és a nagyokon -
A CE-k galaxisban sem voltak teljesen rendben amúgy. Idővel lekorlátozták, hogy 1 user csak 1db-ot vehet.
A normállal meg hol van probléma? Van ilyen egyáltalán? -
Én majd egy hónap érdeklődés után az 576 mellett tettem le a voksom, mert akik olcsóbban adják ott ment a zsidóskodás emelték az árat a világba, aztán ki tudja tutira megkapod-e a játékot... -
...csány monnyon le effektus, semmi extra -
Bhalage #29427 ja en is igy szamoltam akkor rendben van^^
sok kis picsogo kurva van ezen a forumon de hagy vinnyogjanak en otthon a karosszekbol vasarlok, regisztralok egyet es utana cska a game ^^ -
Aha, hát amit a progame levelezésekről olvasok itt azse semmi....
Nem csak a konzolokszervizével vannak itt gondok.
-
Akra #29425 1 órája beszéltem velük telefonon. 2db CE-t rendeltem elő és még előleget is fizettem. Minden rendben van a CE rendelésekkel. Futároknak átadták a csomagokat. -
Ez nem a Magyarország-azásról szól.
Ez 1 boltról szól. Érdekes, a Galaxisban, 576-ban, iPon-nál és ki tudja még hol minden rendben van. -
"Magyarország én így szeretlek..." -
Mégis mit gondoltak? Ez valami COD Modern Warfare, vagy GTA? Itt nem elég a bejáratott példányszám...könyörgöm a játékos társadalom legjobban várt játéka az évtizedben...! szánalom, hogy így alálőttek a kereskedők! -
barbi122 #29421 Sziasztok!
Ha digitális verziót vettem akkor ahoz mikor küldik a CD kulcsot? -
A Meex Games-el kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata ?
Csak mert én onnan rendeltem elő a CE-met, de még nem érkezett semmilyen e-mail, sms hogy mikor várhatom, pedig elvileg le van zsírozva, mert a CE mellé kértem egy alapot is, és csütörtökön írtak egy e-mail, hogy módosították a rendelésem, és a CE mellé kapok egy alap verziót is.
Ezek szerint ott minden ok ? :D -
Azt nem én írtam, hanem idéztem egy másik fórumról, de azért köszi a mínuszt! -
do2 #29418 konzoltol tegnap este rendeltem meg előrendelésbe 12790 ft, tehát ott van bőven alap diablo 3 szerintem. -
Komoly egy Launch Partik leszne ma este úgy néz ki...
Egyik-másik boltban talán lesz vagy 10 db Diablo 3 megvásárolható példány!
-
Én megértem, hogy ideges vagy, de ha a falba vered a fejed egész nap és mindenkit szidsz az nem fog kisegíteni. -
digitálisan 12k. -
Bhalage #29414 normal verzio mennyibe faj itt meg ott ki mennyiert vette? -
"Van olyan bolt, aki a nagy rendelése ellenére is nulla (!) darabot fog kapni a D3-ból, mi elviekben a "szerencsések" közé tartozunk, akik kapnak valamennyit, viszont elegendőt semmiképp - ez konkrétan azt jelenti, hogy én ismerősöknek egy darabot sem tudok elvinni, mert a már hetekkel korábban vásárlók által megrendelt éjféli adagnak is csak egy kis részét tudjuk kiszolgálni. :S Szóval kurva nagy gáz van.
Épp ezért biztos, hogy ma nem tudok senkinek sem vinni, csak holnap, amikor befut az utánpótlás."
LOL! Azért van itt szervezés gyerekek! -
do2 #29412 vedd meg a simát, az is jó :) -
Engem platinumból már előző héten felhívtak, hogy keddre érkezik a game minden gond nélkül -.- -
Nem is a normál verzióval van a probléma, hanem a CE-vel!
Avenger: Te is CE-t rendeltél? -
Akkor a konzolok szerint szerencsések vagyunk, ha már előrendelve kapható egyáltalán a CE? 
Az enyém szerencsére már a futárok kezében csücsül :) -
Na,azt hiszem egy pár infóval tudok most mindenkinek szolgálni:
Most voltam a Konzolok szervízében. Minden rendben van, ott vannak a példányok,elviekben mindenki meg fogja kapni a terméket akkorra, amikorra várja. Don't fos gyerekek!
Még egy általam fontosnak vélt infó (a személyesen átvevőknek):
Egy ember több különböző regisztráció alatt megrendelt diablo 3-at is át vehet egyszerre. Ami azoknak jó,akik esetleg haverokka közösen veszik meg együtt,mert akkor nem kell mindenkinek ott lennie 9-re; elég egy ember is, aki kér egy sorszámot, aztán bediktálja a hozzá tartozó mail-címeket és azt, hogy hányat fog venni! -
Kifogás.txt -
zsotesz #29406 engem pont most hívott az überkonzol, holnapra érkezik a 3 db Diablo
-
Blizznek ehhez semmi köze.