78998
  • Tatyla
    holnap 4-tol delig melozok aztan game het indul :)
  • Hegi90
    kaptál mégegyet
  • Sheltem
    Amikor letöltötte az egészet még jópár percig sakkozik. Várd ki míg befejezi(akkoris ha úgy tűnik, hogy semmit nem csinál már).
  • Omlás
    Csíterek...
  • jazzy
    Nincs mit, ha minden hsz után megnézed leminuszolt-e valami gonosz ember meg is érdemled. Összesen kaptál már tőlem 3 pluszt is, azt nem köszönöd meg? De ezután amit ma előadsz nem fogsz.
  • Prince23
    Az előtöltő kliens nektek is befagy? már 10 perce finalizálja a letöltést vagymi
  • AntiHero
    Greetings from the Diablo III launch event in Taipei!
  • Voyager5
    No problem, ki lehetett trükközni, de aki előrendelte már korán és több példányt, az futhatott egy újabb kört.
  • hnt
    Már csak azon aggódom, hogy angol dobozosat küldenek-e.. :)
    Beleírtam megjegyzésbe, meg mailben is jeleztem. Kíváncsi vagyok.
  • Avenger
    Konzoloktól egy simát rendeltem havernak, azt már a futárnak adták.

Ipontól rendeltem magamnak a CE-t, az már reggel 9kor át lett adva a futárszolgálatnak.
  • Carlos
    Két mélcímről (céges és privát) rendeltem 1-1 CE-t. Mindkettő félre van téve (ugyanazzal a névvel csak más mélcímmel) 16.-a zárásig. Problem?
  • hnt
    Nekem is megjött a levél a konzolokszervizétől. Végre..
    Csaknem az utolsó pillanatig húzták, semmi infó nem jött, már azt terveztem, hogy holnap reggel beugrom a hülyeazértnemvagyokba és megveszem ott.

CE témához annyit, hogy bnet fórumon is sírnak, világszerte vannak ilyen gondok, nem csak a konzolokszervize gáz.
  • Carlos
    Ezért kell nem egy helyről rendelni.
    Én toltam a tuti galaxisnál, mert tudtam, hogy ott tutira lesz.
    Bekockáztattam az iPon olcsót. Bejött. Ha nem jött volna be, mert megemelik akkor maradt volna a Galaxis. Ennyi.
  • Kandurex
    576 pont rossz példa, annál azért vannak olcsóbbak és talán megbízhatóak...egyébként pedig még mindig azt mondom, ez most nem teljesen a kiskereskedőkön múlik, hanem a kiadón és a nagyokon
  • Voyager5
    A CE-k galaxisban sem voltak teljesen rendben amúgy. Idővel lekorlátozták, hogy 1 user csak 1db-ot vehet.

A normállal meg hol van probléma? Van ilyen egyáltalán?
  • Klemice
    Én majd egy hónap érdeklődés után az 576 mellett tettem le a voksom, mert akik olcsóbban adják ott ment a zsidóskodás emelték az árat a világba, aztán ki tudja tutira megkapod-e a játékot...
  • Különc
    ...csány monnyon le effektus, semmi extra
  • Bhalage
    ja en is igy szamoltam akkor rendben van^^

sok kis picsogo kurva van ezen a forumon de hagy vinnyogjanak en otthon a karosszekbol vasarlok, regisztralok egyet es utana cska a game ^^
  • Sheltem
    Aha, hát amit a progame levelezésekről olvasok itt azse semmi....
    Nem csak a konzolokszervizével vannak itt gondok.
  • Akra
    1 órája beszéltem velük telefonon. 2db CE-t rendeltem elő és még előleget is fizettem. Minden rendben van a CE rendelésekkel. Futároknak átadták a csomagokat.
  • Carlos
    Ez nem a Magyarország-azásról szól.
    Ez 1 boltról szól. Érdekes, a Galaxisban, 576-ban, iPon-nál és ki tudja még hol minden rendben van.
  • Sheltem
    "Magyarország én így szeretlek..."
  • Kandurex
    Mégis mit gondoltak? Ez valami COD Modern Warfare, vagy GTA? Itt nem elég a bejáratott példányszám...könyörgöm a játékos társadalom legjobban várt játéka az évtizedben...! szánalom, hogy így alálőttek a kereskedők!
  • barbi122
    Sziasztok!

Ha digitális verziót vettem akkor ahoz mikor küldik a CD kulcsot?
  • jan5650
    A Meex Games-el kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata ?

Csak mert én onnan rendeltem elő a CE-met, de még nem érkezett semmilyen e-mail, sms hogy mikor várhatom, pedig elvileg le van zsírozva, mert a CE mellé kértem egy alapot is, és csütörtökön írtak egy e-mail, hogy módosították a rendelésem, és a CE mellé kapok egy alap verziót is.

Ezek szerint ott minden ok ? :D
  • TBTPumpa
    Azt nem én írtam, hanem idéztem egy másik fórumról, de azért köszi a mínuszt!
  • do2
    konzoltol tegnap este rendeltem meg előrendelésbe 12790 ft, tehát ott van bőven alap diablo 3 szerintem.
  • TBTPumpa
    Komoly egy Launch Partik leszne ma este úgy néz ki...
    Egyik-másik boltban talán lesz vagy 10 db Diablo 3 megvásárolható példány!
  • jazzy
    Én megértem, hogy ideges vagy, de ha a falba vered a fejed egész nap és mindenkit szidsz az nem fog kisegíteni.
  • Fpocok
    digitálisan 12k.
  • Bhalage
    normal verzio mennyibe faj itt meg ott ki mennyiert vette?
  • TBTPumpa
    "Van olyan bolt, aki a nagy rendelése ellenére is nulla (!) darabot fog kapni a D3-ból, mi elviekben a "szerencsések" közé tartozunk, akik kapnak valamennyit, viszont elegendőt semmiképp - ez konkrétan azt jelenti, hogy én ismerősöknek egy darabot sem tudok elvinni, mert a már hetekkel korábban vásárlók által megrendelt éjféli adagnak is csak egy kis részét tudjuk kiszolgálni. :S Szóval kurva nagy gáz van.
    Épp ezért biztos, hogy ma nem tudok senkinek sem vinni, csak holnap, amikor befut az utánpótlás."

LOL! Azért van itt szervezés gyerekek!
  • do2
    vedd meg a simát, az is jó :)
  • TDC Geronimo
    Engem platinumból már előző héten felhívtak, hogy keddre érkezik a game minden gond nélkül -.-
  • TBTPumpa
    Nem is a normál verzióval van a probléma, hanem a CE-vel!

Avenger: Te is CE-t rendeltél?
  • Avenger
    Akkor a konzolok szerint szerencsések vagyunk, ha már előrendelve kapható egyáltalán a CE?
    Az enyém szerencsére már a futárok kezében csücsül :)
  • Zan
    Na,azt hiszem egy pár infóval tudok most mindenkinek szolgálni:

Most voltam a Konzolok szervízében. Minden rendben van, ott vannak a példányok,elviekben mindenki meg fogja kapni a terméket akkorra, amikorra várja. Don't fos gyerekek!

Még egy általam fontosnak vélt infó (a személyesen átvevőknek):

Egy ember több különböző regisztráció alatt megrendelt diablo 3-at is át vehet egyszerre. Ami azoknak jó,akik esetleg haverokka közösen veszik meg együtt,mert akkor nem kell mindenkinek ott lennie 9-re; elég egy ember is, aki kér egy sorszámot, aztán bediktálja a hozzá tartozó mail-címeket és azt, hogy hányat fog venni!
  • Különc
    Kifogás.txt
  • zsotesz
    engem pont most hívott az überkonzol, holnapra érkezik a 3 db Diablo
  • Carlos
    Blizznek ehhez semmi köze.