78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
érzésre is lehet,...tudod, hogy mennyire idegbetegen töltött a béta az első 10 percben...szóval ha már az elmúlt, eredmény nem? -
Vagy PONTOS mérések és tesztek, vagy semmi. "Érzésre" majd bemondja neked valaki, hogy "fúbazesokkaljobb?" Hát kiröhögöm.
Eleve láthattad, mennyire relatív, hogy kinek mi a jó, azt se tudják sokan, hogy mit néznek. -
Aki éjfélkor elkezdi tolni, az legyen már jó és a csontváz király után ugorjon már ki és mondjon már véleményt a teljesítménnyel kapcsolatban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most vakított vagy nem a Blizzard a retail és beta gépigény különbségéről.
szerk:
spoilerezésért meg fasznyisszantás jár :), ha már erre járok, gondoltam erre is emlékeztetek -
Masakari #29723 Pedig elek nagy kulonbseg van a 2 kozott!!
Reszemrol en Monkot fogok kezdeni mivel a Barbar mar a Dio2-ben se jott be,es ez most se valtozott(de ez izles kerdese kinek melik jon be).
Tobbihez nem tudok hozza szolni mert nem betaztam. -
Zozzancs #29722 monk:barát
Légy Barát !
-
A konzolvilágtól ma este fog odaérni a fuvarozóhoz a csomag, ugyhogy eléggé automatikus emil volt szombaton, hogy a rendelését odaadtuk a futárnak szöveg. :DDD
Mondjuk a csaj már elég fáradt hangon mondta, szerintem hívták vagy 500-szor :D -
A legistenebb a világon... -
Zozzancs #29719 az mekkora sorozat :D -
Ezt a Sopranos-ban hallottam... -
Zozzancs #29717 szatki szótár a Monk ra:Get fucked by a barrowful of tiny monkeys! (mil. slang) Basszon meg egy taliga apró majom! (katonai szleng) -
krisztajo #29716 Pap vagy szerzetes nekem egyre megy.
Viszont a válaszoknak jobban örülnék!
-
Masakari #29715 Tudom hogy a monk,de a monk az rohadtul nem pap,az a 'Priest' lenne. -
Akra #29714 Melyik lesz a retail UI interface végül? -
Hetes hír... Miért ilyen lassú sok oldal... -
Masakari #29712 Am nem tudom ki irta azt hogy a hetfo nem szamit,majd elkavezgat meloban meg ilyenek,de igaza volt. Fel oraval ezelottig a laborban voltam,lassan lepek haza de fel kell toltenem a keszleteket a hosszu hetvegere
szoval shopping time lesz haza fele menet. A maradek idot meg kibekkelem valahogy,holnap meg 1 korai ebedszunet kereteben(mert ugye a munka se allhat az utamba) rohanas be a varosba megvenni a jatekot!
-
Szakesz #29711 Biztos nem a Witch doctor lesz az, de a Monk esélyesnek tűnik. :) -
komiki #29710 Udv.Ezt olvastátok már?http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/problema_a_diablo_3_letoltokliensevel -
Na leadtam én is a Pro Game-ben a rendelést. Abban nem is reménykedek hogy éjfélkor nekem is jutna még belőle, ha igen akkor sem tuti hogy lehúznám a belem az éjszaka közepén odáig, pedig nincsenek olyan messze.
Gondolom ma még hívnak hogy holnap mehetek-e érte.
Amúgy tényleg lol ez a sok gebasz az előrendelésekkel, azért remélem mindenki helyzete megoldódik, aki ma már játszik annak meg sok legendary meg set cuccot + jó csapkodást kívánok! -
Mindenki pucéran utánam, indul a pucérmaraton! -
Masakari #29707 vegrendelet??? mi a f....?:D:D:D:D:D
kisztajo:pap? ne mar...az mi?:D
belaneni:rajta vagunk :D -
jocika #29706 2011.10.25 óta picit felment az ára(25000) a CE-nek, de ahogy olvasgatom itt, jól tettem, hogy siettem :-) -
Hát hogy legyen meg a 30K. Nekem is úgy mondták. -
mi értelme, ha faszság az egész? -
empie #29703 Köszönöm a gyors választ. -
Attila1234 #29702 Igen. Pontban éjfélkor. :) -
Még 300 hsz kellene, gyerünk pörögjetek!
-
krisztajo #29700 Lenne néhány kérdésem azok felé akik bétáztak.
Az tudom, hogy a Barbár két fegyverrel is nyomulhat, de láttam egy videót amiben a Pap kezébe adtak két baltát. Ennek van értelme?
Nála nem csak a szabadkezes harc meg a boltok játszanak?
Illetve van több cserélhető előre bekészíthető fegyverkészletünk vagy mindig a leltárból kell cserélgetni? És az utolsó. A mentések hogy lesznek?
Láttam checkpontok vannak. De ha kilépek, honnan folyatódik a játék?
Az utolsó checkponttól vagy a városból, illetve ha félbehagyok egy küldik folytathatom vagy előröl kell kezdenem?
Mindenképpen közelharcos karakterrel szeretnék lenni, először a Barbárral gondoltam, de Pap sem rossz. Igazából nem tudom melyik életképesebb.
Mintha a Barbárral jobban lehetne zúzni, de a Pap meg talán gyorsabb.
Ti melyiket tartanátok jobb választásnak?
-
empie #29699 Sziasztok
érdeklődnék,hogy ha battleneten aláírtam a végrendeletemet azaz az "Anual Pass"-t és ingyen kaptam diablo3at akkor startkor "mi" is eltudjuk kezdeni a játékot?! -
Masakari #29698 8 ora 52 perc 30 masodperc es a szerverek lehalnak a terheltsegtol! 
-
lol, és már úgy sincs.... -
full alap -
Nálam is csak alap témánál van. -
Heaven’s coming down
Big Red’s back in town
The game you know so well
Welcome back to Hell -
Mert már levették
-
Noodlee #29692 Biztos megint az én készülékemmel van a baj, de nálam sehol nem látható szavazás. -
És jutott neked még CE vagy sem? -
hali!
Egy gyors kérdés! Amcsi rokon adna egy fölös D3-at. Az működne az EU accomal? -
Sztem ki lehetne tenni szavazásba, az RMAH helyett.
Amúgy nálam minden alap. Nekem átláthatóbb + szeretem a logokról felismerni az embereket. Btw nagyon szép mindkét theme. -
szakdoga leadva, most még 4 zh a héten...de moszáj lesz végitolni normált a héten, mert az után tuti spoilerbe szaladok :S -
Noodlee #29687 2012.01.14 10:51
23K volt akkor az ára.
Amúgy a "Diablo III - Éjféli átadás, tudnivalók" levél óta semmit nem írtak, hogy mi van.