78998
  • Kandurex
    érzésre is lehet,...tudod, hogy mennyire idegbetegen töltött a béta az első 10 percben...szóval ha már az elmúlt, eredmény nem?
  • DanielT
    Vagy PONTOS mérések és tesztek, vagy semmi. "Érzésre" majd bemondja neked valaki, hogy "fúbazesokkaljobb?" Hát kiröhögöm.

Eleve láthattad, mennyire relatív, hogy kinek mi a jó, azt se tudják sokan, hogy mit néznek.
  • Kandurex
    Aki éjfélkor elkezdi tolni, az legyen már jó és a csontváz király után ugorjon már ki és mondjon már véleményt a teljesítménnyel kapcsolatban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most vakított vagy nem a Blizzard a retail és beta gépigény különbségéről.

szerk:
    spoilerezésért meg fasznyisszantás jár :), ha már erre járok, gondoltam erre is emlékeztetek
  • Masakari
    Pedig elek nagy kulonbseg van a 2 kozott!!
    Reszemrol en Monkot fogok kezdeni mivel a Barbar mar a Dio2-ben se jott be,es ez most se valtozott(de ez izles kerdese kinek melik jon be).
    Tobbihez nem tudok hozza szolni mert nem betaztam.
  • Zozzancs
    monk:barát
    Légy Barát !
  • Troyan
    A konzolvilágtól ma este fog odaérni a fuvarozóhoz a csomag, ugyhogy eléggé automatikus emil volt szombaton, hogy a rendelését odaadtuk a futárnak szöveg. :DDD

Mondjuk a csaj már elég fáradt hangon mondta, szerintem hívták vagy 500-szor :D
  • Carlos
    A legistenebb a világon...
  • Zozzancs
    az mekkora sorozat :D
  • Carlos
    Ezt a Sopranos-ban hallottam...
  • Zozzancs
    szatki szótár a Monk ra:Get fucked by a barrowful of tiny monkeys! (mil. slang) Basszon meg egy taliga apró majom! (katonai szleng)
  • krisztajo
    Pap vagy szerzetes nekem egyre megy.
    Viszont a válaszoknak jobban örülnék!
  • Masakari
    Tudom hogy a monk,de a monk az rohadtul nem pap,az a 'Priest' lenne.
  • Akra
    Melyik lesz a retail UI interface végül?
  • zzeN
    Hetes hír... Miért ilyen lassú sok oldal...
  • Masakari
    Am nem tudom ki irta azt hogy a hetfo nem szamit,majd elkavezgat meloban meg ilyenek,de igaza volt. Fel oraval ezelottig a laborban voltam,lassan lepek haza de fel kell toltenem a keszleteket a hosszu hetvegere szoval shopping time lesz haza fele menet. A maradek idot meg kibekkelem valahogy,holnap meg 1 korai ebedszunet kereteben(mert ugye a munka se allhat az utamba) rohanas be a varosba megvenni a jatekot!
  • Szakesz
    Biztos nem a Witch doctor lesz az, de a Monk esélyesnek tűnik. :)
  • komiki
    Udv.Ezt olvastátok már?http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/problema_a_diablo_3_letoltokliensevel
  • Pretorian
    Na leadtam én is a Pro Game-ben a rendelést. Abban nem is reménykedek hogy éjfélkor nekem is jutna még belőle, ha igen akkor sem tuti hogy lehúznám a belem az éjszaka közepén odáig, pedig nincsenek olyan messze.
    Gondolom ma még hívnak hogy holnap mehetek-e érte.
    Amúgy tényleg lol ez a sok gebasz az előrendelésekkel, azért remélem mindenki helyzete megoldódik, aki ma már játszik annak meg sok legendary meg set cuccot + jó csapkodást kívánok!
  • bélanéni #29708
    Mindenki pucéran utánam, indul a pucérmaraton!
  • Masakari
    vegrendelet??? mi a f....?:D:D:D:D:D

kisztajo:pap? ne mar...az mi?:D

belaneni:rajta vagunk :D
  • jocika
    2011.10.25 óta picit felment az ára(25000) a CE-nek, de ahogy olvasgatom itt, jól tettem, hogy siettem :-)
  • bélanéni #29705
    Hát hogy legyen meg a 30K. Nekem is úgy mondták.
  • antgecc
    mi értelme, ha faszság az egész?
  • empie
    Köszönöm a gyors választ.
  • Attila1234
    Igen. Pontban éjfélkor. :)
  • bélanéni #29701
    Még 300 hsz kellene, gyerünk pörögjetek!
  • krisztajo
    Lenne néhány kérdésem azok felé akik bétáztak.
    Az tudom, hogy a Barbár két fegyverrel is nyomulhat, de láttam egy videót amiben a Pap kezébe adtak két baltát. Ennek van értelme?
    Nála nem csak a szabadkezes harc meg a boltok játszanak?
    Illetve van több cserélhető előre bekészíthető fegyverkészletünk vagy mindig a leltárból kell cserélgetni? És az utolsó. A mentések hogy lesznek?
    Láttam checkpontok vannak. De ha kilépek, honnan folyatódik a játék?
    Az utolsó checkponttól vagy a városból, illetve ha félbehagyok egy küldik folytathatom vagy előröl kell kezdenem?
    Mindenképpen közelharcos karakterrel szeretnék lenni, először a Barbárral gondoltam, de Pap sem rossz. Igazából nem tudom melyik életképesebb.
    Mintha a Barbárral jobban lehetne zúzni, de a Pap meg talán gyorsabb.
    Ti melyiket tartanátok jobb választásnak?
  • empie
    Sziasztok

érdeklődnék,hogy ha battleneten aláírtam a végrendeletemet azaz az "Anual Pass"-t és ingyen kaptam diablo3at akkor startkor "mi" is eltudjuk kezdeni a játékot?!
  • Masakari
    8 ora 52 perc 30 masodperc es a szerverek lehalnak a terheltsegtol!
  • antgecc
    lol, és már úgy sincs....
  • Tatyla
    full alap
  • antgecc
    Nálam is csak alap témánál van.
  • sz4bolcs
    Heaven’s coming down
    Big Red’s back in town
    The game you know so well
    Welcome back to Hell
  • bélanéni #29693
    Mert már levették
  • Noodlee
    Biztos megint az én készülékemmel van a baj, de nálam sehol nem látható szavazás.
  • TBTPumpa
    És jutott neked még CE vagy sem?
  • fejnelkuli
    hali!
    Egy gyors kérdés! Amcsi rokon adna egy fölös D3-at. Az működne az EU accomal?
  • antgecc
    Sztem ki lehetne tenni szavazásba, az RMAH helyett.

Amúgy nálam minden alap. Nekem átláthatóbb + szeretem a logokról felismerni az embereket. Btw nagyon szép mindkét theme.
  • Aradebil2
    szakdoga leadva, most még 4 zh a héten...de moszáj lesz végitolni normált a héten, mert az után tuti spoilerbe szaladok :S
  • Noodlee
    2012.01.14 10:51
    23K volt akkor az ára.
    Amúgy a "Diablo III - Éjféli átadás, tudnivalók" levél óta semmit nem írtak, hogy mi van.