Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
megoldottam, már rakom össze a dolgot :)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Ok. De asszonyon is múlik. Majd itt összeegyeztetjük.

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Hölgyem meghallgatna? Mi a probléma, ég a doboz, ég a ház? <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Nem igazán értem, a javascript problémát. Mi az hogy nem tud mit kezdeni az ékezettel.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

j0nNyKa
kész lenne a battletag-ek megírása, de a javascript nem tud mit kezdeni az ékezetekkel a nickedben.. hihetetlen :D

bélanéni
Köszi, még lehet kicsit csiszolok rajta <#idiota>

j0nNyKa
done

bélanéni
#17842-es linken lévõ képet javítottam. Most barnás, nem rózsaszínes. Próbára kérlek tedd be a fejlécbe választhatónak.

j0nNyKa
hiszti lenne a rózsaszínes beütés miatt

bélanéni
Ha nem, akkor +1-nek vedd már fel ezt is!

bélanéni
Ez nagyon gagyi háttérnek?
Diablo - Tyrael

j0nNyKa
(alap véres háttér javítva)

Avenger
A mérgezést tényleg kivették a játékból? Olvastam régebben, meg itt is említi, hogy csak a fagyasztásnak van hatása a mobokra, az összes többi csak elemi sebzés.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sáska
este egy kis co-op?! Meg a barbart nem neztem, es a wizardot se nagyon.

Carlos
Najó, azt bevallom, hogy a Darkos-Fantasy-Szörny #2 kombó elég kellemes. <#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis csak csendben rágom a kefét. Abszolút nem mozgat a csiricsáré topik téma. :)

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Azért ugye lesz szó a játékról is ma már, és nem csak a topic designról?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
<#idiota><#idiota><#idiota>

j0nNyKa
rendben, battle tagek kint lesznek

bélanéni
Lagoltam? <#idiota>

#17805: mikor lesz megcsinálva egy ehhez hasonló hsz.fejléc? Tetszik!

McHaals
egyébként elmondanám, hogy nekem tegnap este marhára lagolt a béla.

MadWolf#11626

Sáska
tegnap este sikerult vegre elerni a 13as szintet a monkkal. csinaltam aztan egy HC Demonhuntert, es ejjel fel 3ig suhogtattam mas HC karakterekkel; nem lesz ez igy jo..!<#shakehead>

Amugy azt vettem eszre, hogy egy negyes partiban meg normal modeban is erezhetoen erosebbek a mobok, es tobb HP-juk van. Elite es rare mobok is sokkal gyakrabban jonnek, mint mikor az ember csak egyedul maszkal.

bélanéni
Nekem a fejlécterv linken nem jön be semmi.
Tegnap estéhez képest nem látok változást a fórum design-ban.
#17823: +1 <#eljen>

bnet kb évek múlva lesz valami használható szinten, SC2-nél is leszarták majd talán 1-2 kiegészítõ múlva összeszedik magukat, most keresnek ui designert..

antgecc
Nálam hollóval és pirossal a legjobb :)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TVelvet
+1
HC és normál karakter köszött csak annyi a különbség, hogy a HC-nak egy élete van. Ugyanúgy végig kell gyepálnod normal - nightmare szintet hogy tudjál menni hellre, teljesen mindegy hogy HC vagy normál karakter.

Már korábban feltettem a kérdést, hogy javítani fognak a chat channelen vagy a végleges verzióban is ilyen lesz? A régi bneten (D2) elég jól megoldották, és még kaptál egy kis avatárt is, ezt a bétából hiányolom de aztán meg lehet hogy belepakolják. Errõl hallottatok valamit? Elõre is kösz.

Dizájnhoz: esetleg a nickname után a fejlécben aki megadta annak ki lehetne rakni a battletagot.<#zavart1>

hehe, but hc & inferno are u fckin kiddin me ?:ddd
egyébként nem emlékszem rá, de nyilván attól h hc nincs korlátozva a difficulty választási lehetõség és pl lett volna olyan d2ben aki hellen végigvitte úgy hcként - vagyis elötte normal, nightmare és ugy hell, csak igy szintezhette fel a karit hellre...hamár nightmareon kezdi akkor bukó, de igyis képtelenségnek tünik... nemvoltam sokat 2-ben Bneten, de vmi dereng, hogy láttam elég magas szintü hckat ladderen... na m1 :)

egy hc karinál ez elég tré, ha mondjuk infernóba kap egy ütést még elõtte, és utána leszámolja rá..és dead. <#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

oks. btw majd nehogy a fullba is legyenek ilyenek, hogy kidob :) hamár igy akarták, akkor betonstabilnak kell lennie.

McHaals
nem is enged vissza, már a launcherben kiír valami unexpected errort, és próbáljam késõbb...
na asszem akkor mégiscsak alszok egy kicsit, holnap folytatom.
egyébként így elsõre nagyon bejön, tiszta D2 fíling, csak jobb grafikával.

MadWolf#11626

<#eljen> az gyenge mint a s*ar...akárhány vidit néztem (pl most is) - majd levered újra mindjárt ha nem mentette v nemtom...végigszaladsz v vmi.. :)

McHaals
na pont megöltem a skeleton kinget erre kivág a szerver :D

MadWolf#11626

wantonly
Szerintem így a legjobb, simán elkezdheted a játékot egyedül, aztán amikor tetszik bemész multizni.
jah, a jóval késöbbieket leszámítva fasság volt ugyis az összes modokban :) kraktergenerator meg pláne ;) jólesz ez így

skinnyman
Ezzel akkor mondjuk megölik a karaktergenerátorokat és modokat, de azokkal úgy sem volt az igazi, jobb lesz ez így :)

Regards,

nincs nem bnetes karakter

Egyébként néhány kérdés... mivel ha jóltudom online "függö" lesz a játék - bár nyilván nem kötelezö multiba nyomni, de úgylesz mint a 2-ben, hogy ha Bnet karaktert csinálsz azzal csak ott tudsz majd játszani stb. ? Szerintem általánosítva lenne a legjobb, hogy egybevéve - igy az sincs, hogy nem Bnetes karakteremmel nem tudok menni online - egy kérdés igazából ez végülis...
Másik, hogy pl 4 fõs coopba, nyilván vagy többen, de inkább több HP-val jönnek a mobok, igy logikus - Bétás coop videot elnézve, eltünödtem, hogy nem e ad "veszekedésre" okot az, hogy ki mennyit tud ölni - pl, a bandából mindig csak x öli a legtöbbet - nem az xp miatt kérdezem, az nyilván szétoszlik stb. Majd átolvasom még ezeket a témákat, mert az utóbbi idõkben eléggé nem követtem nyomon semmi ilyesmit.

Nekem a monk szimpi, elég durva is, ha megnézed a legujabb skill videot is pl. (high lvl skillet mutatják benne többnyire) közel olyan gyorsan irtotta le az elleneket mint a Witch doctor - mind jó igazából...kinek minek jönbe..mivel tud azonosulni.
(ps: skill vid alapján, meg bétás videók alapján a demon hunter tünik a leglassabbnak)

wantonly
Egy kis élémybeszámoló: volt szerencsém ma kipróbálni több karaktert, azt hiszem elsõként Witch Doctort fogok indítani. Ezzel a legszórakoztatóbb a játék + gyorsabban lehet vele takarítani. Számomra helyettesíti a nekromantát. A barbár sem rossz karakter, talán kicsit lassabb vele a haladás, és kevésbé izgalmas, de jól bírja. Ami még tetszett az a wizard, elég ütõsnek tûnik. A monk nem tetszett, a huntert pedig még nem próbáltam, de úgyis végigviszem majd mindegyikkel. Kíváncsi vagyok infernon, hogy bírják majd... :)
szerintem is egész jó , én léptem mára . jó játékot mindenkinek sziasztok.
TVelvet
Az csak ott van így, itt rendesen hozzá lesz pattintva, nem akartam még vele ott vacakolni. :)
Sáska
fasza! nekem csak az az egy nem tetszik annyira, hogy a hatter es a szovegdoboz (ami feher) kozott nagyon nagy a kontraszt, es elegge vakito. (talan inverzben kenyelmesebb lenne a szemnek: fekete alapon feher, vagy vilagosszurke betu).
De ezt leszamitva szerintem jol nez ki minden!

Szerintem egész jó. Belehet rakni, bõven elfér...mindenkinek lesz kedvére való. (nálam most alap véres, dark on, fantasy on és már tetszik így:d)

TVelvet
Na ez itt a véglegesnek tûnõ hozzászólás fejléc.

Hogytetszik? Persze minden oda lesz igazítva pofásan. :) Negatív kritikát is elfogadok, mit lehetne javítani.
ok elnézést mégegyszer
egyébként meg , megbízható vagyok ( még nem ismered az embert ne itéld el ) . 2008 ba jelentette be a blizz a játékot és én már elég rég óta kiszeretném próbálni a játékot mint bárki más ennyi várakozás után .
jogos, elnézést is...csakhát ilyenkor a troll, accnyelõ vagy nem is tudom minek/kinek az esete ugrik be, nagyon fiatal korral elképzelve részemrõl.