Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
én inkább úgy mondanám, hogy a játékos laptop árából veszel egy picit erõsebb gépet, viszont mondjuk egy ~22-es full hd monitorral, meg valami jó gamer egérrel, esetleg gamer billentyûzettel, fülhallgatóval - így nem feltétlen a vas lesz sokkal erõsebb, viszont a játékélmény sokkal-sokkal nagyobb

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

szucsy89
Nem, csak úgy gondoltam, hogy az asztali géphez ugye még monitor, hangfal stb. minden más kéne... és úgy jóval drágábban jönne ki mint egy laptop. Az utóbbi 2-3 évben teljesen kijöttem ezekbõl a pc konfig körökbõl, szóval nem vagyok tisztában az árakkal, majd jó lenne utánanézni, lehet hogy a laptopra szánt pénzbõl ki lehetne hozni gy Dio3 futtatására alkalmas asztali gépet monitorral, mindennel?
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Ha fõleg játékra lesz, és nem nagyon tervezed, hogy cipelgeted, akkor asztali mindenképp. A laptop nem játékra való.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Félelmetes, hogy én vagyok a legfiatalabb... <#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

bélanéni
Azt meg szabad kérdezni, miért mindenképp laptopot akarsz venni?
Gyakran fogod hurcibálni?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

szucsy89
Értem, kösz a válaszokat... hát, akkor erõsen el kell gondolkoznom az asztali gépen.
wantonly
Egy játékra is használható laptop árából kijönne egy nagyon erõs PC-s játékgép, háromszor akkora teljesítménnyel. Nem éri meg tehát...
Battletag teszt yeee

j0nNyKa
kész vannak a battle tagek

aki úgy érzi, hogy:
- nincs battle tag a neve mellett, pedig a gugli doksiban szerepel
- nincs battle tag a neve mellett, és azt sem tudja, milyen gugli doksiról beszélek
- hibás a battle tag a neve mellett

az privizzen rám, a privi tárgya legyen "diablo 3 battletag", a szövege pedig a saját battle tagje, tehát pl. "belaneni#2967"

ha valaki nem tudja, mi az a battle tag: jelentkezz be eu.battle.net-en, és az account menüben bal oldalt megtalálod

Mydgard
Szerintem egy L750-es szerian mar elfut a Diablo akadasmentesen.

http://www.laptopszalon.hu/#cat=toshiba

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

nem lesz

Klemice
Lesz ladder amúgy? Meg ladder reset?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tipp: MO-n ne vegyél laptopot, 'hamisított', itthon összegányolt szar az összes világmárka terméke. fõleg játékra ne vegyél, mert még annyi ideig se húzzák mint egyébként. ha mindenképp laptop kell, akkor külföldrõl, nyugatról.

szucsy89
Értem. Akkor viszont ilyen árkategóriában (nincs rá több) közepes beállításokkal csak elfutna nem?
ez a tyraeles kép vérgagyi.nem találtám már szebb felbontású skiccet? tyra de nem értem..3 background sztem bõven elég lenne...az alap véres teljesen jó meg a holló.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

skinnyman
Szerintem biztosan nem kapsz annyi pénzért laptopot amin biztosan maximumon tökéletesen elfut, még pc-t is épphogy vagy nem kapnál. Még kétszer ennyiért is épphogy reális az elvárás.

Regards,

bélanéni
Szerintem 130-150 körül reménytelen a dolog. 250 alatt mindben baromi gyenge VGA-k vannak a laptopokban. Megkísérlem, 350.000 körül kapnál ilyet.

szucsy89
Egyébként most, hogy leült kicsit ez a dizájn láz, feltenném a kérdésem. Laptopot szeretnék venni, többek között a Diablo 3 miatt, mert a mostanin nem fut, még minimumon is játszhatatlan, meg már amúgy is érett egy új gép vásárlása (asztali szóba se jöhet).

Kérdés: ajánlanátok egy olyan laptopot 130-150 eFt között, amin BIZTOS, hogy akadás mentesen fut a Dio3 maximum grafikai beállításokkal, valamint maga a laptop is megbízható márkájú legyen, akár több éves garanciával?

Valamint érdemes-e várnom május közepéig a vásárlással, tehát lentebb fog-e menni addig valamennyire az áruk, vagy mindegy, hogy ha most megveszem?
skinnyman
Felnyomtam egy logót ide aminek a jobb széle kevésbé van levágva, ha jó betehetitek 😊

Regards,

bélanéni
Értem, szívás. Mindig velem van a baj, érthetetlen.

j0nNyKa
annyira bõven nem akarom, de lényeg, hogy végigszalad a javascript a hsz fejléceken, és kigyûjti a neveket
normálisan kigyûjt mindent, console.log azt mutatja, hogy a te nevednél azt találja meg, hogy "bélanéni"

na de itt van valami gebasz, mert az é betû a nevedben nem igazi é betû, pontosabban ha azt mondom neki, hogy a megtalált név legyen = a "bélanéni"-vel, õ azt mondja, hogy false, mert nincs is benne é betû (próbáltam pl. a megtalált névben lecserélni az é-t e-re, ott sem találta)

mind1, szóval emiatt nem tudom összevetni a nickedet az általam definiált tömbbel (amiben a nickek, és a battletagek vannak), ezért kitaláltam, hogy userid alapján csinálom az egészet.. :\

FOGALMAM NINCS, hogy milyen karaktert talál a .js az "é" helyett, próbáltam ascii kódot, html kódot, mindent...

itt a kód, aminél sose lesz kiírva, hogy "fuckyea":
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

$(".topichead").each( function() {
var username = ($(this).find("table tr:eq(0) td:eq(0) a img").length == 1) ? $(this).find("table tr:eq(0) td:eq(0) a img").attr("alt") : $(this).find("table tr:eq(0) td:eq(0) a")<0>.innerHTML;
username = username.replace(/ - VIP/, "");

console.log(username);
if (username == 'bélanéni') {
console.log('fuckyea');
}
}

bélanéni
Én 2 dolgon még javítanék 😊

1. a középsõ barnás háttérkép szélein legyen valami cikkcakk, lángolás, akármi, csak ne ilyen szabályos egyenes legyen. Sokat dobna az összehatáson.

2. Valami nem túl feltûnõ, de ennél ötletesebb fejlécet kellene adni a post-oknak.

bélanéni
Kifejthetnéd bõvebben mirõl beszélsz.
Hogy ékezet van a Battletag-emben? Ez hol zavar be?

j0nNyKa
az ékezeted miatt az összes battletages userre egyessével rá kell keresnem sgn, és megszülni a userid-jüket. minden egyes user elkészülése után emlegetlek 😄

bélanéni
Mikor lesznek post-fejlécek? Valami ízléseset kérünk ám! <#ravasz1>

bélanéni
Vagy mire gondolsz? <#idiota>

bélanéni
Eszküszöm nem én lenni kici kínai goldfarmer!

j0nNyKa
bélanéni: nem csuklasz nagyon?

McHaals
honnan tudod, hogy kínai goldfarmer?
"-akarol veni occó árány?" ezt mondta? 😄

MadWolf#11626

Amúgy nagyon remélem tudunk majd 4fõs partykat összehozni házon belül. Ma már kínai goldfarmerekkel is találkoztam. Public szerintem tele lesz spammerekkel meg botokkal.

Jól néz ki az új fórum minden elismerésem 😄

Sáska
i5 2500K, 8GB RAM, Sapphire radeon HD 5870 vapor-x; minden fullon 1920x1200-ban akadasmentesen fut fullos partiban is.

Avenger
Elsõre én is a videó kártyára gyanakodnék. Gyorsan rákeresve, teljesítményben kb a 8800gt felét hozza.

De sokan csúcsgéppel is küszködnek darabos, akadozó játékmenettel, a hivatalos fórumon, szóval lehet csak a te géped is ezzel a buggal találkozott.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
battletag-ek in progress, nap végére meglesz mindenkié 😊

Avenger
Rendben. Még nem láttam az inviteot, pedig egy ideig fent voltam. Hozzá kéne adogatni mindenkit a fenti listából, csak lusta voltam eddig. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sáska
Tegnap este hozzaadtalak a friendlistemhez, ha majd elfogadod akkor ossze tudunk hozni valamit, bar lehet, hogy en csak kesobb erek ra, de majd meglatjuk!

McHaals
milyen videokártátok van?
abból gondoltam, hogy proci gond, mert fullon használta mindkét magot.
ha nem fullscreenben nyomtam, hanem windowed-ban, akkor meg játszhatatlanul akadozott.

MadWolf#11626

TVelvet
még nincs kééész 😊
Kandurex
hmm...nekem se, jelentkezni kell vagy mi?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szucsy89
Mellesleg nekem nem jelenik meg valamiért a battletagem <#nemtudom>
szucsy89
Ilyen gépen nem igaz, hogy minimumon szaggatna... valami más lehet a bibi, nézz utána!
wantonly
Akkor nálad valami más gond van, nekem még gyengébb is a procim (2,7 dual core), de bírta 1920x1080 felbontást közel maximális beállításon, 30fps-el.
antgecc
Nah, mindenhol a WD volt az utolsó, most emg mindenki róla áradozik, hogy mekkora király karakter. Pedig ez már a legelején, a spelljeibõl levehetõ volt, csak a fireball fanok nem látták a fától az erdõt 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

McHaals
na végigtoltam barbárral és witch doctorral is.
ami nagyon meglepett, az a WD. Baromira bejön 😊
kipróbáltam még a wizardot és a monkot is. A wizard az elején elég hurkalé, az elsõ jöttment csoport lecsapta 😄 a monk nagyon kemény már az elején is.

dualcore 3,4GHz, 4 giga ram, Geforce GT430, csak minimumon tudtam játszani, legkisebb felbontásban, de így is olyan szaggatást mûvelt nagyobb csoportoknál, hogy csak na. Valszeg a proci lehet a gond, mert I7-es 4magos procis laptopomon, szintén 4GB rammal, radeon 4370 (asszem) kártyával közepes felbontáson, max beállításokkal akadásmentesen megy.

MadWolf#11626

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
7-8 közt lehet én is csatlakoznék valami darabolásba. 😊

Sáska
kk, meg nekem is le kell beszeljem az illetekessel ;-)

szucsy89
Úgy látom a topik majdnem kész, de inkább a játék lenne ilyen közel a végleges verzióhoz 😄
j0nNyKa
párat már fel is töltöttem, ebéd után befejezem 😊
aztán még hozzászólás fejléc buhera, ééééééééééés ennyi